Var pÃ¥ besÞg hos NÊstved i dag, og fik den bedste service. SÞd og venlig medarbejder, som var virkelig dygtig. Fik lov at teste tingene virkede efter rep pÃ¥ 30 min. Han ville vÊre sikker pÃ¥ det virk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik udskiftet min skÊrm efter tre mÃ¥neder og er tilfreds med resultatet. Som en ekstra service fik jeg ogsÃ¥ et gratis panserglas, hvilket jeg satte pris pÃ¥. Arbejdet blev udfÞrt i Valby-afde... ãã£ãšèŠã
Jeg fik repareret min IPhone med ny skÊrm, panserglas og etui. EfterfÞlgende virkede flere funktioner ikke: ansigtsgenkendelse, fly funktion etc. Ting som virkede fint fÞr reparation. Jeg har nu be... ãã£ãšèŠã
Den sÞdeste mand der stÃ¥r inde i butikken, kÞbte et par airpods (3 gen.) 1 iphone 16 cover og sÃ¥ fik jeg et opladerkabel gratis da jeg kÞbte airpods'ne. Han var ekstremt sÞd og hjÊlpsom gennem det hel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
We bring smartphones to life OneFone er et erfaren vÊrksted, der udfÞrer diverse servicer for elektronik enheder. GÃ¥r du derfor rundt og har problemer med enten din smartphone, tablet eller computer? SÃ¥ er OneFone stedet for dig. Hos OneFone sÞrger vi for hurtig og effektiv service til markedets billigste priser. Vi udfÞrer alle former for reparationer pÃ¥ stedet, hvorved stÞrstedelen af alle vores reparationer bliver udfÞrt pÃ¥ blot 30-60 min. TilbehÞr Hos OneFone kan du finde et hav af covers til enhver smag! Vi har covers til stort set alle de store mÊrker, Apple, Samsung, Huawei og mange flere. Vi tilbyder en masse forskellige tilbehÞr til telefoner, sÃ¥som skÊrm beskyttelse og andet sjovt til telefonen. DernÊst har vi en masse diverse tilbehÞr alt fra bilholdere og hÞjtalere til bÊrbar tasker. 2 à rs garanti Hos OneFone garanterer vi dig for topklasse kvalitets reservedele og god service, hvilket vi til dagligt bestrÊber os med at blive endnu bedre til. Vores teknikere er specialister i deres fag og har arbejdet indenfor dette felt i flere Ã¥r. Vi kan derfor garantere dig for som kunde, at din enhed er i sikre hÊnder. Vi forsÞger altid at levere din enhed tilbage sÃ¥ god som ny. BesÞg os hos en af vores afdelinger: ðNytorv 27, 9000 Aalborg - (Friis Shoppingcenter) ðMerkurvej 55, 8960 Randers Sà - (Randers Storcenter)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Panser glas
Panser glasset gÞr at det er svÊrt at taste på tlf. måske er det normalt, men det er i hvert fald sidste gang jeg får panserglas på. Ellers flot arbejde.
Butikken i Horsens
Denne anmeldelse gÊlder Horsens butikken!
Jeg har nu i over 2 måneder afventet reparation af min Ipad, som skulle have monteret nyt batteri. Under isÊtning af nyt batteri blev opladningsstikket Þdelagt, hvorfor denne skulle repareres. Jeg har efterfÞlgende rykket for udlevering adskillige gange både ved henvendelse i butikken og pr. telefon. Når jeg ringer eller henvender mig, bliver jeg lovet, at de vil undersÞge det og jeg vil blive kontaktet efterfÞlgende dag. MEN INTET SKER. Jeg har foreslået, at jeg i det mindste får mine penge tilbage for batteriet, men der sker intet. Nu er min tålmodighed udlÞbet og jeg agter nu at anmelde dem for tyveri og derefter kontakte mit forsikringsselskab!
Rigtig god og hurtig service
Hurtigt og effektivt.
Onefone NÊstved storcenter
Skulle rense mobilens opladerport, samt sÊtte nyt panzerglas på. 500kr for rens, hvilket jeg synes er alt for dyrt og 500kr for nyt UV panzerglas som bliver sat skÊvt på og allerede dagen efter med luftbobler.
medarbejderen på dagen var heller ikke sÊrlig imÞdekommen.
Super god service i SlagelseâŠ
Super god service i Slagelse afdelingenen. Venlig, seriÞs og hurtig betjening.
Super
God service, og telefonen blev hurtig klaret, har ingen problemer haft efterfÞlgende. Jeg kommer igen
Fantastisk service
Super fin service
Virkelig glad og imÞdekommende, i NÊstved Storcenter.
Havde en smadret skÊrm/en iPhone der ikke ville reagere.
Den var lavet pÃ¥ ca. 15 min og virkede perfekt. Hvis der var noget som helst med den efterfÞlgende kunne jeg bare komme med den, med mindre den var blevet smadret selvfÞlgelig ð
Hurtig og god hjÊlp også 2
Hurtig og god hjÊlp også 2. Gang ved reklamation.
Rigtig god service
Virkelig virkelig god service
Meget god betjening
Meget god betjening. Og til en fair pris.
De gik bare lidt ekstra
De gik bare lidt ekstra, tak for oplevelsen
Mine bedste anbefalinger til OneFone
Mine bedste anbefalinger til OneFone, Vejle. Super behagelig og top serviceniveau!
Flink og menneskelig betjening en rarâŠ
Flink og menneskelig betjening en rar oplevelse for mig.
Fik hurtigt bedÞmt fejlen og fik denâŠ
Fik hurtigt bedÞmt fejlen og fik den hurtigt lavet, så alt i alt rigtig godt og god service
Skift af batteri og skÊrm
Skift af batteri og skÊrm. Lynhurtigt og super professionel. Det er 4 gang vi fÃ¥r lavet mobil her og kommer klart igen hvis det er nÞdvendigt. ð

Onefone ããã®åç
Absolut topklasse
Jeg har da sjÊldent mÞdt sÃ¥ flink en gut, som ham i Randers ðªðªSmilende, kompetent, fin pris. Jeg er yderst tilfreds.

Onefone ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹