Eerste advies per mail was niet passend , maar het tweede telefonisch heel goed - op maat voor mijn situatie . Deskundige ,klantgerichte service , ik ben al jaren lang tevreden klant van deze winkel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Persoonlijk contact als er toch iets misloopt is zeer gewaardeerd. Snelle respons. Probleem werd snel gevonden en bestelling kwam zodoende toch nog op tijd! Alle lof! Top! Kwaliteit van producten alti... ãã£ãšèŠã
Ondanks voor 16 uur besteld niet de volgende dag geleverd maar toch een vlotte afhandeling voor levering en goed verpakt. Bestelling moest naar België dus dit kan wat langer onderweg zijn met Bpost.
Men heeft een zending vergeten mee te sturen, ik belde vertelde het en het werd direct geregeld en opgestuurd. Heel goede aandacht voor wat de client verteld en een heel positieve reactie van hun hier... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf â¬40,- - Kies uw bezorgmoment
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geleverd en hopelijk snel werkend ð€£
niets gevangen.
niets gevangen.
muizen liepen gewoon door het huis heen savonds.
de muizen waren niet geinteresseerd in provoke.
lukte wel met pindakaas.
4 muizen hebben het leven gelaten
vriendelijke groet
john looijestijn
Na het doen vd bestelling is het heelâŠ
Na het doen vd bestelling is het heel snel afgehandeld en kon ik mijn pakket de vlg dag reeds ontvangen.
vlotte levering van de gevraagdeâŠ
vlotte levering van de gevraagde goederen zodat ik spoedig kon testen waar ik het best mee geholpen ben
Verkeerde kleur geleverd
Ik heb 10 zwarte en 10 witte muizenlijmplanken besteld en ik kreeg 20 zwarte

Ongediertewinkel.nl ããã®åç
Netjes en tijdig geleverd.
4 producten besteld
4 producten besteld. De grote insectenlamp werkt goed, daar heb ik eigenlijk niets op aan te merken.
Daarnaast heb ik 3 kleinere stekker muggenlampen van ongeveer â¬30 per stuk gekocht. Helaas stellen die enorm teleur. Ondanks dat ze continu aanstaan, heb ik met deze lampen geen enkel resultaat gezien.
Voor een product van ongeveer â¬30 heb ik eerlijk gezegd meer verwachtingen, zeker wanneer je bij een professionele gespecialiseerde webshop bestelt. Als ik gewoon een goedkope lamp wilde die misschien wel of niet werkt, had ik evengoed rechtstreeks via China of Amazon kunnen bestellen voor een fractie van de prijs.
Wespen zijn op dit moment nog niet teruggekomen
Heeft het goed en grondig, Vandaag bog geen wespen meer gezien
Goede levering
Aan te raden hier te bestellen
Snelle service ,duidelijke site. Als extra de adviezen
Bezorging ging lekker snel
Bestelling niet ontvangen en valseâŠ
Bestelling niet ontvangen en valse beloftes na telefonisch contact.

Ongediertewinkel.nl ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹