Job man 12 pro u God service lige fra starten. En virksomhed der lever op til deres ord og holder hvad de lover. Siger tingende som de er og overholder alle aftaler har lige fÃ¥et servicere... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har fÃ¥et en fantastik behandling og top professionel ekspertise omkring hvilken minilÊsser samt udstyr jeg burde vÊlge til mit arbejde og private. Anders gjorde hele processen behagelig og hurtig.... ãã£ãšèŠã
Skrev til ONJ mandag aften, blevet ringet op tirsdag morgen af Tomas - blev rÃ¥det og vejledt, bestilte en flishugger, en demomodel, som blev tjekket op, testet og afsendt med det samme, landede hos mi... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu kÞrt Ca 400 timer med en jobman 180 som der har vÊret diverse ting galt med bremsen har hÊngt, diesel som lÞb oven af tanken,ledninger som har vÊret knÊkket og en trÊkaksel pÃ¥ forakslen... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Job man 12 pro u
Job man 12 pro u
God service lige fra starten.
En virksomhed der lever op til deres ord og holder hvad de lover.
Siger tingende som de er og overholder alle aftaler
har lige fået serviceret min minigraver, de kommer til tiden som aftalt, de lÞser de små problemer der er i form af olieskift, filter skifte, efter spÊnding af bolte og mÞtrikker, levere alt i alt en service lange over det forventede for en "kina maskine"
maskinen i sig selv lever op til alle de forventninger, som sÊlger har sat mig i vente (ingen overdrivelser fra sÊlger).
maskine er i forhold til pris, kvalitet, ydeevne, og alt der i mellem. det bedste man kan få for pengene.
kan kun anbefale at hande med dem.
Har fÃ¥et en fantastik behandling og topâŠ
Har fået en fantastik behandling og top professionel ekspertise omkring hvilken minilÊsser samt udstyr jeg burde vÊlge til mit arbejde og private.
Anders gjorde hele processen behagelig og hurtig.
Tusind tak for hjÊlpen og den gode service
hej har kÞbt en brugt maskine af onj ogâŠ
hej har kÞbt en brugt maskine af onj og må sige at jeg har fået en super god behandling af Thomas og er meget tilfreds mvh herrup service
God oplevelse med Leasing aftale
God oplevelse med Leasing aftale.
Forståelse for Maskinerne, og vejledning hele vejen igennem.
Fik leveret min maskine af et fantastisk team.
God service og support
Anders fra onj har givet en formidabel service i forbindelse med nogle dÊk, han har sÞrget for at opgaven kom i mål selvom kommunikationen med en ekstern var lidt slÞv. Han fulgte op på det og sikrede sig at det blev som det skulle helt til slut! Jeg har vÊret glad for handlen med onj der har ingen sure miner vÊret når jeg har haft ringet med udfordringer. Klart anbefales!
God og hÞflig service
Jeg kontaktede onj Tractors fordi jegâŠ
Jeg kontaktede onj Tractors fordi jeg gerne ville lease en minilÊsser som privat person. Jeg besÞgte dem i Herning til en let prÞvetur, og havde 1000 spÞrgsmÃ¥l som Tomas Zacho skulle forholde sig tilð€£ det gjorde han dog med glÊde og efter en god snak, lavede vi papirerne pÃ¥ leasingaftale.
I den aftale er der div. Redskaber med og til en pris som er fair og lige til.
SÃ¥ tak til Tomas og onj Tractors for en rigtig god behandling og jeg kan varmt anbefale dem.
Venlige hilsner
Thomas Nielsenð
KÞb af minilÊsser
Jeg har kÞbt mig en minilÊsser af Anders fra ONJ.
Ja endda en elektrisk.
Det eneste krav jeg stillede til Anders var at den skulle kunne lÞfte 1000kg ned af en trailer.
Kanon fyr, Êrlig omkring sit grej og gennemsigtig i sine priser, og frisk på et godt tilbud.
Jeg fik efter en kort periode en fejl på et bremserÞr, 2 timer senere stod der en mekaniker og havde fixet problemet.
EfterfÞlgende har de også eftersendt et par mÞtrikker UB.
Nu skulle maskineriet stå sin prÞve med de 1000kg ned af min trailer.
Det lykkedes ikke, den tippede forover.
Jeg kontakter Anders i et virkelig skidt humÞr, og han ligger sig egentlig fladt ned og medgiver jeg skulle have haft noget modvÊgt på min maskine bagtil.
Det sender Anders også UB.
Såå skal du have en Êrlig, jysk, stabil sÊlger så tag en snak med Anders, han skal nok få dig i mål med en maskine der kan klare dine krav.
Tak ONJ fordi i ikke bare lÞber fra jeres ansvar.
Vejledning
Var på udkig af minilÊsser og havde en fin dialog med virksomheden, som brugte tid på grundig vejledning, hvilket altid er dejligt.
Nok ikke et firma jeg vil anbefale
Nok ikke et firma jeg vil anbefale, de er meget ukorrekte i deres oplysninger om det de sÊlger. Har kÞbt en traktor som er ved vÊlte når man kÞre med en rundballe hÞ, selv om der er ca 300 kg bag på traktoren.
Har haft en DF 304 i 6 år
Har haft en DF 304 i 6 år, og kan anbefale den til mindre hesteejendomme. Alsidig, pålidelig og Þkonomisk. God service. Jeg handler hos ONJ igen.
Ingen service og ringe kvalitet af dong feng
Jeg kÞbte for et par år siden en Dong Feng 304G. De var meget ivrige for at sÊlge, men måtte også konstatere at efter man har betalt forsvandt service.
1. Ved levering fik jeg af vide der ville vÊre mulighed for en gennemgang af traktor og jeg ville blive ringet op fÞr levering. Der blev ikke ringet fÞr levering og de var kÞrt inden jeg kom hjem.
2. Traktor blev leveret med mange skrammer i malingen.
3. Jeg fik af vide jeg sagtens kunne servicere den på sjÊlland, men det har vist sig at vÊre rigtig svÊrt da de ikke har haft aftaler eller et fysisk sted.
4. BrÊndstof filter gik i stykker og jeg måtte selv skifte og betale. Min traktormekaniker bekendte mente det var en fejl. Traktor havde kÞrt meget få timer.
5. Split knÊkker i gearkasse efter små 30 timers kÞrsel. De siger jeg har skiftet gear for hårdt, men gÞr jeg aldrig. Dertil har jeg haft metalkyndige til at kigge på split og de mener det er en dårlig kvalitet der har forårsaget brud. Ingen kulance, ingenting og jeg måtte endda rykke for svar på reklamation selvom de sikkert har haft den lÊnge.
Man skal vÊre opmÊrksom på der skal skilles meget ad og det bliver bekosteligt at skifte en split der koster under 100 kr. (ca. 10.000 kr)
6. Jeg vil mene man skal tÊnke sig om en ekstra gang fÞr man kÞber dong feng og handler med ONJ. Jeg ville kigge imod andre mÊrker.
SÃ¥ fin en service hurtigt og alt somâŠ
SÃ¥ fin en service hurtigt og alt som aftalt
KÞbte en job-man 600
KÞbte en job-man 600
Men skovl pallegafler og rive
Lakering skete
Som aftalt
Maskine kÞre udemÊrket til mit hobby behov er glad for den og bruger den mere og mere og har ikke haft problemer med den men ved ikke hved den kan når den har kÞrt 8-10000 timer vis jeg nogensinde når det
Virkelig god og hurtig service kan kunâŠ
Virkelig god og hurtig service kan kun anbefalede det
Jeg har kÞbt en Bennet bx72 flishuggerâŠ
Jeg har kÞbt en Bennet bx72 flishugger og den er rigtig fin til prisen.
Den er nogle steder bygget lidt uhensigtsmÊssigt, og nogle bolte og mÞtrikker går lidt for let lÞs. Men det var forventeligt nok med sådan en Kina model.
Man skal lige lÊre maskinen at kende, men når den kÞrer, så kÞrer den godt. Og den hugger den lovede tykkelse af stammer. Og det er på trods af at min traktor kun kÞrer 540 omdr.
ONJ har vÊret nemme at få kontakt til og har ydet en god service over telefonen.
Super handel
Super handel, god behandling og hjÊlp ved opstart hjemme. PTO var forkort, fik bytte til en ny med det samme. Har ingen problemer med at handle der igen.
TAFE 6028HST
God og venlig service .. sÊtter sig ind i dine behov ..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ