Website was vlot te bekijken, pagina's laden snel. Ook in verlanglijstje zetten en het bestellen zelf ging zonder problemen. Nadien direct de bevestigingsmail gekregen en ook de mails om te laten wete... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Je wordt goed op de hoogte gebracht hoe het met je bestelling is en wanneer je de bestelling kunt verwachten. De bestelling zit altijd goed verpakt. Je krijgt advies hoe je de bestelling verzorging k... ãã£ãšèŠã
Ik loop al jaren op deze model Fitflop Bevalt mij goed ook ivm hielspoor Ondertussen mân 5 de paar aangeschaft Ben zeer tevreden ð
Wanneer er ergens trustpilot staat ben ik al op mijn gemak ! Ik kocht het zoveelste paar fitflops al en daar ben ik 100% tevreden van want in andere schoenen draag ik steunzolen ! Fitflop schoenen , p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Onlybrands ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Onlybrands is dé online shop voor schoenen van de topmerken van Nederland. U vindt hier FitFlop, Teva, Sorel, Timberland, Birkenstock, Moon Boot en Xsensible. Deze kwaliteitsmerken zorgen voor optimaal draagcomfort. Door dit brede aanbod aan merken vindt u een grote diversiteit aan sneakers, laarzen, sandalen, snowboots en slippers.
é£çµ¡å
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, ãªã©ã³ã
- klantenservice@etrias.nl
- www.onlybrands.nl
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik wil de fitflops terug sturen maarâŠ
Ik wil de fitflops terug sturen maar weet niet hoe dat moet (ben 85 jaar)zie geen telnr om te vragen en kom niet verder met alles wat jullie zeggen over retour
Werd netjes op tijd geleverd en keurigâŠ
Werd netjes op tijd geleverd en keurig verpakt
Mooie artikelen en snelle verzending
Mooie artikelen en snelle verzending. Prijs ook super. Blij mee.
Komen hun afspraken niet na, alles loopt in de soep door AI
Bestelling gedaan van drie paar sandalen. Maandag besteld, dinsdag zou geleverd worden. 1 paar was niet direct leverbaar (magazijn).
Contact gezocht, ze zouden de 2 direct leverbare direct opsturen (woensdag uiterlijk binnen) voor de vakantie en het andere paar later leveren op een moment dat we weer thuis zijn.
De 2 direct leverbare zijn nooit meer geleverd (wel betaald) , het paar dat ze later zouden leveren is geleverd terwijl we weg zijn. Die gaan dus vanzelf retour.
Als je contact zoekt lijkt het echt contact, maar je krijgt AI antwoord.
Duidelijke site.Top bedrijf
Duidelijke site.
Snel geleverd zoals aangegeven.
Al diverse bestellingen gedaan altijd goed .
Thx
Dag na bestelling werden de sandalenâŠ
Dag na bestelling werden de sandalen thuis al geleverd.
Top service
Kon wel via Klarna niet achteraf betalen maar uiteindelijk maakte het niet uit na zo een goede service.
Ik ben zeer tevreden over mijn productâŠ
Ik ben zeer tevreden over mijn product ze zitten als gegoten.
Fijne website
Had nog nooit van deze website gehoord, maar bestellen ging prima. De prijs voor de sandalen was hier het goedkoopst.Pakket was keurig verpakt. En ook het retouren ging super eenvoudig en staat duidelijk uitgelegd. Weet niet hoe snel ik mijn geld terug krijg, hoop sneller dan 2 weken zoals aangegeven stond. Dat zou wat eerder mogen.
Zeer snelle levering!
Fitflops een echte aanrader
Deze fitflops heb ik in Marbella gepast maar ze waren te groot.Ik zag ze pas op jullie site en heb ze besteld in de goede maat.Ze lopen heerlijk.De bestelling was de volgende dag al binnen.
Top adres
Duidelijke informatie en snelle bezorging
Goede kwaliteit en een prima prijs
Website is heel overzichtelijk en deâŠ
Website is heel overzichtelijk en de levering heel snel. Kan niet beter.
Levering van een prima product inâŠ
Levering van een prima product in enkele dagen.
Goede voorlichting gegeven over hetâŠ
Goede voorlichting gegeven over het pakketje!
Dus waar het was en wanneer het bezorgd werd.
Goede prijs en snelle levering.
Prima levering binnen een week
Prima levering binnen een week, de schoenen hebben een brede leest wat na een paar dagen goed ruim zit. Het lucht kussen zit helaas in de zool die ik helaas heb vervangen voor mijn eigen aangepaste inlegger. Daarom niet het profijt van het luchtbed
Korte wachttijd en goede service
Korte wachttijd en goede service . Na operatie aan mijn voet blij met deze slippers ivm het voet bed , ze lopen voor mij heel fijn.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã