Website was vlot te bekijken, pagina's laden snel. Ook in verlanglijstje zetten en het bestellen zelf ging zonder problemen. Nadien direct de bevestigingsmail gekregen en ook de mails om te laten wete... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Je wordt goed op de hoogte gebracht hoe het met je bestelling is en wanneer je de bestelling kunt verwachten. De bestelling zit altijd goed verpakt. Je krijgt advies hoe je de bestelling verzorging k... ãã£ãšèŠã
Ik loop al jaren op deze model Fitflop Bevalt mij goed ook ivm hielspoor Ondertussen mân 5 de paar aangeschaft Ben zeer tevreden ð
äŒæ¥æ å ±
Onlybrands ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Onlybrands is dé online shop voor schoenen van de topmerken van Nederland. U vindt hier FitFlop, Teva, Sorel, Timberland, Birkenstock, Moon Boot en Xsensible. Deze kwaliteitsmerken zorgen voor optimaal draagcomfort. Door dit brede aanbod aan merken vindt u een grote diversiteit aan sneakers, laarzen, sandalen, snowboots en slippers.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hele snelle levering.
Bestelling perfect geleverd daags naâŠ
Bestelling perfect geleverd daags na bestelling.
Mijn pakket was op wonderbaarlijkeâŠ
Mijn pakket was op wonderbaarlijke wijze verdwenen,contact gehad met bedrijf,onderzoek gestart en 4 dgn later kreeg ik mn bestelling alsnog.
Makkelijk om te zoeken, vlotte levering
Net vorige week mijn 4e paar fitflop lulu besteld.
Toen ik hoorde dat fitflop ook sneakers had deze na besteld. Ik was wat sceptisch want heb geen makkelijke voeten. Gelijk hele dag op gelopen, je vergeet ze gewoon. Super
Produkt voldoet helemaal aan beschrijving.
Duidelijke website. Handige maattabel, snelle bezorging.
Ook plezierig het emailtje met onderhoudsadviezen. Al jaren ervaring met slippers van dit merk, geweldig!
Groot assortiment
Groot assortiment goede prijzen dus een paar fit flops besteld .
Snel geleverd .zeer tevreden
Goede service.
Goede service.Kortingscode werd niet afgetrokken bij bestelling. Dit werd acuut in orde gemaakt.
bezorgdienst DPD deed er wel lang over.
Wanneer er ergens trustpilot staat benâŠ
Wanneer er ergens trustpilot staat ben ik al op mijn gemak ! Ik kocht het zoveelste paar fitflops al en daar ben ik 100% tevreden van want in andere schoenen draag ik steunzolen ! Fitflop schoenen , pantoffels , sandalen ⊠aan doen en weg , direct ongelooflijk goed gevoel en gemak dus is dit het merk dat ik meest in huis heb ! Dankzij fitflop veel minder rugpijn en kniepijn ! ðððð
Duidelijke info over bestelling en levering
Bestelling beviel niet goed
Bestelling beviel niet goed, er zat geen retourlabel bij helaas.
Mijn geld was rap teruggestort op mijnâŠ
Mijn geld was rap teruggestort op mijn rekening
Alles netjes geregeld ..En primaâŠafgeleverd..
Alles netjes geregeld ..En prima verzorgd ook het ag
Makkelijk om order te plaatsen
Makkelijk om order te plaatsen en snelle levering. Al vaker bestelling geplaatst en steeds tevreden.
De schoenen zijn goed
De schoenen zijn goed. Maar ik dacht dat ze blauw waren maar ze zijn groen
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Duidelijke omschrijving erbij hoe je het product moet onderhouden. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Snelheid
Snel, goed verpakt en de prijzen zijn zeker oke in vergelijking met andere bedrijven.
Alles goed geregeld en info
Alles goed geregeld en info. Ook goed en alles optijd wat jullie hebben geschreven
Fitflop Fan
Geweldige schoenen weer. Ben al jaren Fitflop fan vanwege pijnlijke achillespees maar gaat stukken beter sinds ik fitflops draag
Makkelijk te bestellen en supersnelleâŠ
Makkelijk te bestellen en supersnelle levering! Ook nog eens heel blij met de slippers zelf, dus een dikke plus!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã