After the sale, we repeatedly tried to contact the seller by phone and SMS. Promises to call back were never kept, the registration documents were not provided, and the issue remains unresolved.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik Jesper til importere min nye bil fra Tyskland. Han hjalp med alle de spÞrgsmÃ¥l jeg havde til forhandler. Alt gik som smurt og Jesper og Thomas fik hurtigt bilen hjem til DK. FÞrste gang jeg skul... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet flere gange med Ophug 1 gennem mit arbejde med kÞb af biler og reservedele, og jeg har kun gode erfaringer. Jesper og hans team er altid imÞdekommende, venlige og meget hjÊlpso... ãã£ãšèŠã
Skulle bruge en ny motor til min VW Tiguan, og BrÞnderslev Autogenbrug klarede opgaven uden problemer. De hjalp med at finde en passende motor og jeg kunne afhente indenfor kort tid. Motoren fu... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fik skrottet min bil venlig personaleâŠ
Fik skrottet min bil venlig personale der gik en dag så kom mine penge .
Rigtig god kundeservice
Har brugt BrÞnderslev autogenbrug flere gange igennem flere år ifb.:
- Bil kÞb
- KlargÞring til syn
- KÞb af reservedele
Altid hjÊlpsomme og til fair pris.
Absolut bedste anbefaling herfra
Manglende betaling.
Manglende betaling.
BrÞnderslev Autoophug har hentet min bil tilbage i oktober, og jeg har stadig ikke fået udbetalt det aftalte belÞb.
De svarer ikke pÃ¥ henvendelser, og nÃ¥r man endelig fÃ¥r fat i dem telefonisk, bliver man bare sendt videre til âJesperâ, som Ã¥benbart ikke magter at fÃ¥ sagen afsluttet.
Det er helt uacceptabelt, at man kan hente en bil og sÃ¥ undlade at betale som aftalt i mÃ¥nedsvis. Meget uprofessionelt forretningsfÞrelse â kan absolut ikke anbefales.
I oder part for suzuki swift itsâŠ
I oder part for suzuki swift its allready 3 months sice I paid it and oder it still nowhere and money are gone 0 Communication worst company ever
Man bliver til grin og taget i âŠ..!
âDen vÊrste oplevelse nogensinde â uacceptabel service!â
Jeg har haft en helt igennem forfÊrdelig oplevelse med Ophug1 og isÊr Jesper. Servicen er ekstremt dÃ¥rlig og fuldstÊndig uacceptabel. Jeg kÞbte en gearkasse, som viste sig ikke at virke, og har i over 3 mÃ¥neder forsÞgt at fÃ¥ en aftale om returnering. Det er umuligt at komme i kontakt med Jesper â de sidste 1,5 mÃ¥ned har han slet ikke svaret pÃ¥ nogen henvendelser.
Dette er ikke bare dÃ¥rlig kundeservice, det er respektlÞst overfor kunderne. Jeg kan kun sige: hold jer langt, langt vÊk fra denne virksomhed â I vil blive dybt skuffede! Det er den mest useriÞse virksomhed jeg nogensinde har handlet med.
PAS PÃ ! Din bil bliver IKKE skrottet
PAS PÃ
!! Hvis du vil vÊre sikker på, at din bil virkelig bliver skrottet, skal du IKKE vÊlge at sÊlge den til Jesper Andersen fra BrÞnderslev Autogenbrug (også kaldet ophug1). Her vil man tjene mest muligt uanset om man har en anden aftale med kunden.
Jeg blev snydt. Jeg solgte min afdÞdes fars gamle enejer-bil gennem bedsteskrotpris.dk, hvor BrÞnderslev Autogenbrug ville give kr. 1.185 - proceduren er at man selv skal sÞge skrotningsprÊmien (kr. 2.200) via borger.dk. Bilen blev afhentet onsdag 25/6 - dagen efter jeg talte med Jesper, så det gik stÊrkt. 3 dage senere havde jeg stadig ikke modtaget betaling og skriver derfor til Jesper, som svarer at han vil få styr på det om mandagen. Dér overfÞrer hans bogholder hele det samlede belÞb (kr. 3.385), han afviser nu min anmodning om skrotningsgodtgÞrelse og skriver, at den sÞger han selv. Jeg er utilfreds og forklarer, at det er vigtigt for mig at få dokumentation på, at bilens nummerplader er afleveret og bilen udgår af systemet. Han skynder sig at sende et screenshot af tjekbil.dk, hvor der står at bilen er afmeldt. Det tror jeg på. Status: Min bil ER afhentet, jeg HAR fået det fulde belÞb ... så jeg vÊlger at tro på at Jesper selv anmoder om skrotningsprÊmien - jeg kunne ikke rigtig gÞre andet.
Her 1 måned senere kan jeg med stor sorg pludselig konstatere, at Jesper IKKE har sÞgt om godtgÞrelse, men derimod har lavet bilen og sat den til salg på Bilbasen (hos Kinnerup Auto Kommision) til kr. 19.900. Om den er forsvarlig at kÞre i kan jeg tvivle på, for den var i ret dårlig stand. Bl.a. derfor skulle den sÊlges til skrot, hvor evt. enkelte reservedele kunne genbruges. Men bilen er som sagt ikke skrottet som aftalt! Jesper har på INTET tidspunkt sagt, at han måske ville reparere og sÊlge bilen og ikke skrotte den. Sikke en svinsk behandling, det kan man ikke vÊre bekendt - at lyve og trÊde folk over tÊerne. FÞj for en svindler.
Manglende betaling for bil
Jeg solgte en totalskadet bil til dem. Jeg bad om et tilbud på min bil og fik en pris. Jeg accepterede tilbuddet og ringede derefter Jesper op og vi aftale afhentning. Torsdag den 30 januar bliver jeg ringet op af en person der fortÊller at min bil bliver afhentet om lÞrdagen den 1 februar. Afhentningen af bilen gik helt uden problemer og jeg var glad for at jeg ikke skulle vÊre på afhentningstedet.
Men Onsdag den 5 februar ringede jeg ind til dem da jeg ikke havde modtaget mine penge på trods af de skriver man har pengene inden for 3 hverdage. Jeg får fat i Jesper der fortÊller at deres bogholder ikke er der men at hun kommer den nÊste dag. I dag den 8 februar er det en uge siden at min bil blev afhentet og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.
Jeg venter stadig og håber de vender tilbage med en betaling i den kommende uge.
total useriÞs firma
total useriÞs firma, hold jer langt vÊk,svindel firma ville Þnske jeg havde lÊst trustpilot inden jeg kÞbte den bil, der ihvertefald kostede 10000 for meget ,
kan forstå at ophug gerne vil havde opdateringer , det skal de da få, men de skal ikke skjules .
kÞbte 2024 en Toyota Aygo, aldrig har jeg bleven taget så meget ved nÊsten , den var fyldt med lapninger under bunden viste sig for, bagtÞjet var mere eller mindre smadret. gik ikke langt tiden inden den larmede af h til. katalysator var lappet sammen med noget der lignede hvid kit, en kammarat svejsede den sammen, fik den leveret på 1 vinter dÊk og 3 sommerdÊk , var ikke aftalen, (min egen skyld fik ikke set efter) fik lovet en sporing , fik den aldrig , den var nysynet , men guderne må vide hvordan det er lykkes for dem, bare den behandling jeg fik af en af deres ansatte. forventede jeg ikke , da jeg kende ham og familien. bilen blev skrottet sidst år, det var mig en dyr lÊrestreg, havde bilen ikke engang et år, ved den var brugt , men gav 24000 forventer den holder lÊngere til den pris.
God service og fair pris på motor til VW Tiguan
Motoren fungerer super, og prisen var absolut rimelig.
Alt i alt en god oplevelse uden de store dikkedarer â de ved, hvad de laver, og det fungerer bare.
Kan klart anbefales, hvis man står og mangler reservedele til bilen.
DÃ¥rlig service over for chefen
Jeg kan ikke forstå at man som Auto ophugger gerne vil sÊlge en bil, men får afvide man skal tale med Jesper, men når man ringer der ind har han aldrig tid til at snakke med nogen. Og det eneste man får af vide af personale er at det der ikke meget at gÞre ved,
SÃ¥ er man sku ligeglad med sit arbejde,
Svindel
Svindel. Betalte for et speedometer 30/6-2024 og fikk beskjed om at delen skulle sendes etter et par dager. Nå er det 22/7. ingen del ankommet, ingen svarer på henvendelsene. Jesper Boelt Andersen nekter å fÞlge opp. Har bedt om å få penger refundert til min Vipps. Han anmeldes hvis penger ikke er på konto innen et dÞgn.
Manglende betaling for bil
Allerede i fÞrste forsÞg i forbindelse med kÞb af bil er de svÊre at komme i kontakt med og vendte fÞrst tilbage efter en dårlig anmeldelse her på Trustpilot.
Jeg har ikke modtaget betaling for min bil og kan ikke trÊffe dem på telefon. Der bliver heller ikke svaret på mine henvendelser på mail.
Det virker til at de forsÞger at tjene penge på at sÊlgerne af bilerne glemmer at de har penge til gode.
Opd. 05.07.24: Jeg har i mellemtiden haft en god kommunikation med Jesper og modtaget mine penge.

Ophug1 ããã®åç
Nemt og hurtigt, når alt glider som det skal
Brugte websiden, få 3 skrotpriser og her var det Ophug1 - Jesper, der kom med bedste pris.
De fik efterfÞlgende min bil og efter flere henvendelser om hvordan tingene forlÞber,da jeg ikke har prÞvet det fÞr, afmelder jeg den til skrot i fÞlge aftale. Det gik lidt galt pga et manglende flueben fra Jespers side, men nu er tingene i orden
Stjerne 5 ryger pga lang svartid
Hurtig og nem handel
Hurtig kommunikation. Pengene stod på kontoen inden bilen blev afhentet og bilen afmelder samme dag. Kan klart anbefales

God pris - lang proces
Solgte min gamle Skoda Fabia til Jesper fra BrÞnderslev Autogenbrug i August '23. Betalingen udeblev, og da jeg finder ud af han ikke har betalt, skriver og ringer jeg gentagne gange i start-midt december.
Det tog for lang tid, men Jesper reagerede efter ca. 14 dage, og betalte for bilen i dag.
Ãn/to stjerner ryger for glemt betaling og for besvÊret med at komme i kontakt med Jesper.
Til gengÊld fik jeg en god pris, som trÊkker op.

Trygt!
Super fin oplevelse fra start til slut. God kommunikation undervejs, prompte betaling og Jesper sÞrgede for afmelding. Trygt! Tak, Jesper!

Super hurtig service
Super hurtig service, fik bud på naboes bil lÞrdag aften, aftalte penge på konto mandag, bil afhentet tirsdag. Hele vejen igennem god kommunikation.
Kan kun anbefales.
Mvh. Peter fra Fyn

Ophug1 ããã®åç
Fik skrotten min bil hos dem og pengeneâŠ
Fik skrotten min bil hos dem og pengene blev overfÞrt med det samme og bilen blev hentet samme dag.
Jeg fik en super god service og god behandling
SÃ¥ bedste anbefalinger herfra
God kundeservice
Manglede et spejl til min bil og ringede for at bestille nyt brugt spejl. De var venlige at forklare hvilken et der skulle bruges og det var god kundeservice og blev sendt samme dag.
Har aldrig nogensinde talt med en mereâŠ
Har aldrig nogensinde talt med en mere flabet medarbejder.
Jeg ringer angående en lygte, og får af vide jeg skal finde et nummer på den lygte.
Det gÞr jeg, men desvÊrre er nummeret pÃ¥ den lygte utydeligt, og spÞrger indtil om vi kan finde ud af om det er den rigtige. Men nej⊠svaret er bare: âJeg kan ikke hjÊlpe digâ og sÃ¥ bliver der bare lagt pÃ¥.
Men ja, de er jo i forvejen ikke kendt for sÊrlig god kundeservice, eller for den sags skyld deres aftaler.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ