Utrolig ubehageligt menneske
Sne er åbenbart en god undskyldning for at man har glemt en aftale. Ejeren og hans kone åbnede sÞvndrukkent dÞren, da mine forÊldre skulle afhente den 19m3 flyttebil jeg havde lejet på dagen, til den aftalte tid.
Manden påstod, at han havde prÞvet at kontakte mig, fordi flyttebilen angiveligt skulle vÊre sneet inde, men manden havde på ingen måder kontaktet mig. Han havde både min mail adresse og telefon nummer.
Mine forÊldre måtte i stedet leje en lille bil, og de måtte også leje en trailer oveni på en tankstation, så vi ikke skulle flÊkke flere gange frem og tilbage mellem BirkerÞd og Vordingborg. Oveni i det, måtte de også tage deres egen bil med, så vi kunne have ting i den, selvom aftalen var, at de kunne lade bilen stå hos flyttefirmaet.
Magen til uforskammethed og dårlig service har jeg aldrig vÊret udsat for.
Husk at tjekke op pÃ¥ de aftaler I har tÊnkt Jer at indgÃ¥ med denne mand, for han har nok glemt dem! Og pas pÃ¥ med, at udtrykke utilfredshed over serviceniveauet, for sÃ¥ fÃ¥r man bare et verbalt mÞgfald. Jeg fik i hvert fald et hak i selvtilliden af dette menneske, og en oplevelse af, at jeg skal tÊnke mig om, nÊste gang jeg vil benytte de smÃ¥ lokale virksomheder! Det kan ogsÃ¥ vÊre, at manden har rigeligt med arbejde, og sÃ¥ kan smÃ¥ indtÊgter som det at servicere mig vÊre ligegyldigt, men sÃ¥ skal man nok overveje, hvor âstorâ en virksomhed man vil have!
2018幎3æ22æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ