連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Når lÊger glemmer at lytte til patienten

Pige på 15 år, som har en påvist sene knude ved ultralyd scanning og har vÊret generet og med smerter i et halvt år. Seneknuden vurderes af lÊgen til at vÊre for lille til at han vil operere. Det er i princippet ok - men lÊgens adfÊrd og manglende interesse i at hÞre til seneknudens gener, smerter var virkelig utilstrÊkkelig. Nu har vi lige lÊst hans notat - patienten har ikke ondt om natten og tager ikke daglige smertestillende. Det er virkelig interessant at han kan skrive det, da han overhovedet ikke spurgte ind til det.
Vi kommer aldrig igen.

2025幎4月5日

KÊre Pernille
Journalens indholde vil altid afspejle konsultationens indhold, samt oplysninger der indhentes fra andre systemer.

Uden at komme ind på specifikke informationer, vil jeg gÞre dig opmÊrksom på at selvom lÊgen ikke fandt indikation til operation, så har han imÞdkommet jeres Þnske om at få tilbudt den behandlingsplan i har Þnsket jer.

Vh. ortopÊdklinikken

Burde kunne give 0 stjerner eller minus

Er ked af overhovedet at give 1 stjerne. Burde vÊre 0 eller minus.

Svar til Ortcare's svar til anmeldelsen:
Det er jo ikke korrekt at vi fik tilbud om at vente og dermed komme ind efter nÊste patient.
Vi fik "tilbud" om at vi kunne vente og komme til kl. 17 efter sidste patient da der ikke var tid indimellem. Og ja, det valgte vi ikke at gÞre. Vi har 1œ times kÞrsel hver vej, så at sidde og 6 timer i et ventevÊrelse var ikke en mulighed da vi ikke reserverer så mange timer i vores kalender til et besÞg hos lÊgen.

Aflyser vores tid (tidligere på året) dagen fÞr grundet sygdom. Ok, ingen er herre over helbred.
De giver os en ny tid, og da vi ankommer idag kan de ikke se os i systemet udover en helt anden tid som de mener vi er udeblevet fra.
Har sms og mail (som de skrev til os) med tiden idag. Men fordi det ikke ses i computerens kalender så er fejlen vores ?.
SekretÊren var ikke til stede, så det var kun den "kloge" lÊge.

Så brug endelig denne lÊge hvis du vil spilde din tid.

2025幎3月28日

KÊre Annette

Beklger din oplevelse. System fejl kan desvÊrre ske.
Jeg vil gÞre opmÊrksom på at du blev tilbudt en ny tid med det samme ugen efter, du blev også tilbudt at vente i ventevÊrelset og blive set så snart der var mulighed ( efter nÊste patient ). Men havde du ikke Þnske om.

Vh ortopÊdklinikken

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort dette. Totalt ukompentent lÊge, som giver et barn en blokade uden grundige undersÞgelser.
Lover at skrive en henvisning som han ikke har udfÞrt. SÊtter aldrig mine ben der igen

2025幎1月16日

KÊre Mette

Beklager dIn opelevelse, Jeg kan desvÊrre ikke kommentere på sagen da jeg ikke kender til den, Men vil gerne tage det internt og drÞft det men min kollega, som har vurderet dit barn.

vh OrtopÊdklinikken

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス