2 maal niet geleverd! Ondanks 2e maal "afgeleverd" stond ;niets gezien noch bij buren,noch briefje waar het pakket zich bevindt(buren,afhaalpunt, niets !) Bij contactmail antwoord :"U moet contact ne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kreeg kort vantevoren de melding van levering, maar agenda aan kunnen passen en thuis gebleven. Op een moment ging de bel en ben direct naar de voordeur gegaan. Niemand meer te zien (galerijflat),... ãã£ãšèŠã
De attente chauffeur vroeg waar ik het zware pakket met houten tuinligbedden wilde hebben en toen ik uitlegde dat het in de tuin achter inelkaar gezet ging worden, droeg hij het de trap naar de tuin a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Overnight en Innight aflevering van zendingen voor bedrijven en particulieren in de Benelux. Packs heeft 70 zelfstandige PacksPartners in de Benelux die vanuit hun PacksCenter van maandag t/m zaterdag zorgen voor de aflevering van zendingen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pakket nooit geleverd
Pakket zou in de middag geleverd moeten worden, dit is helaas niet gebeurd. Tot mijn grote verbazing stond in de status dat het in de avond afgeleverd zou zijn. Wij hebben een videodeurbel waarop te zien is dat niemand langs is geweest. Ook bij de buren of ander afhaalpunt is het pakket niet afgeleverd. Ze geven aan dat ze hier niks aan kunnen doen en we maar contact moeten opnemen met de afzender.
Bedrijf dat slecht levert
Ze leveren op verkeerde adres of te laat . Jammer dat Greetz deze vervoerder aanhoudt. Al heel vaak over geklaagd want het gestuurde betreft toch meestal een verassing
Pathetic company
This company should be illegal to operate. Waste of resources. Avoid this scam company.
PACKS = Onbetrouwbare bezorger qua tijden
Leuk als je zoon (woont in het buitenland) een boeket en felicitatiekaart via PACKS verzonden door Greetz 1e dag en bericht krijgt bezorging mislukt,terwijl wij gewoon thuis waren. De volgende dag worden wel 4 verschillende tijdstippen doorgegeven. Wij ervaren het als een onbetrouwbare bezorging.
Vriendelijke chauffeur en netjes opâŠ
Vriendelijke chauffeur en netjes op tijd bezorgd.
Slechter kan niet: tot twee keer geen verse bloemen door trage bezorging
Slechter kan niet. Begin april bestelde ik bij Greetz.nl bloemen voor mijn jarige man. De bloemen werden voor de deur gezet zonder dat ik ooit een bezorger zag. De bloemen zagen er na 1 dag al niet vers meer uit. Bij Greetz mijn klacht neergelegd, waarna direct een nieuw boeket werd verstuurd. Super! Toen begon de ellende: via track en trace kon ik de bestelling door Packs.nl volgen. Het tijdstip van bezorgen werd steeds vooruit geschoven. Het boeket moet minstens een dag en een nacht in een (hete?) auto hebben gestaan. Nu begreep ik dat de bloemen niet meer vers aankwamen.. Bovendien was een deel van het water niet meer in de vaas: de onderkant van de doos was nat. Een bezorger was nergens te bekennenâŠ.wat een slecht bedrijf! Waarom doe bedrijven hier nog zaken mee?
2 maal niet geleverd
Bij contactmail antwoord :"U moet contact nemen met de leverancier" Triestig bedrijf
Wij wonen hier in een hofje in oss enâŠ
Wij wonen hier in een hofje in oss en ze reed zo hard dat 1 van onze buren bij de auto weg sprong. Toen wij het meisje aanspraken zei ze nee hoor reed niet hard en vervolgens,reeds ze met slippende banden weg, zijn hier overdag heel kinderen die buiten spelen niet normaal hoe hard ze van deze leverancier rijden echt niet normaal
Afleveren in een nieuwbouwâŠ
Afleveren in een nieuwbouw appartementencomplex is vast lastig.
Na telefonisch contact netjes afgeleverd, dankzij doorzettingsvermogen koerier. Complimenten !
Zonder toestemming neerzetten vanâŠ
Zonder toestemming neerzetten van pakket, geen poging om bij buren af te leveren, levertijd niet updaten als je de doorgegeven tijd niet haalt. Koeriers bezorgen zo de bedrijven waarvoor ze leveren nogal een slechte naam. Packs zal wel slecht voor hun werknemers zorgen als je personeel je zo vertegenwoordigd.
Pakket zou tussen 10:30 en 11 :39âŠ
Pakket zou tussen 10:30 en 11 :39 bezorgd worden.
Dan gaat de tijd om 12:00 opeens levering tot 22:00
En om 16:00, levering eerstvolgende werkdag.
Pffff, wat een domper.
Ben je daarvoor thuis gebleven , kun je weer een dag wachten of ze ÃŒberhaupt komen
3 dagen te laat zonder verklaring
3 dagen na de bezorgdatum heeft de ontvanger het pakket gekregen, dit waren verse bloemen(brievenbuspakket) dus was weinig nog van over. Er komt na de zgn 1e 'bezorgpoging' (waarin je zonder verklaring te lezen krijgt dat het bezorgen is mislukt) geen enkele update meer. Na 3 dagen stond het brievenbuspakket voor de voordeur, nota bene in een drukke stad. Fijne koerier.
Feedback gaat heel stroef
Feedback gaat heel stroef
Melding pakket bezorgd maar niets gevonden,
Volgende dag spontaan uit het niets was de bezorger er opeens
Maar voor de rest netjes en correct bezorgd
Nog nooit een levering op tijd/juiste dag gehad
Nooit, maar dan ook nog nooit een levering op tijd gehad, en zelfs altijd een dag te laat (en dat voor verjaardagen/speciale dag gerelateerde gelegenheden). Kunnen niet eens de status van pakketje checken waardoor meerdere malen voor niks een hele dag thuis gebleven. Bellen met ze heeft dan ook geen zin. En ik blijf thuis omdat meerdere malen slechte levering heeft plaatsgevonden - in een struik/gewoon buiten voor appartementencomplex terwijl ik gewoon thuis was. Helaas vaste leverancier van Greetz (ook bij hen meermaals klacht ingediend) en je betaald ook nog eens meer dan 6 euro voor track-and-trace levering!
Verjaardagsverrassing verpest
Via greetz een cadeau en kaartje besteld en laten bezorgen op haar verjaardagâŠ
Dat was tenminste de bedoeling. Om half 9 in de ochtend zou Packs al geleverd hebben maar zij heeft nooit iets ontvangen. Ik heb Packs gebeld en die gaven aan dat ik maar contact met Greetz op moest nemen. Hier konden ze mij vertellen dat Packs het pakketje is âkwijtgeraaktâ en het dan vervolgens maar afvinkt als âgeleverdâ!!! Ik hoorde van de ontvanger dat er door iemand anders ook via greetz (en dus packs) iets was besteld en ook dit is precies om half 9 op afgeleverd gezet maar nooit aangekomen. Slecht bedrijf!!!
They DON'T deliver
I stayed home two full days waiting for my package, and no one ever showed up or rang our video doorbell. Despite this, they falsely claim based on their "GPS locations" they attempted delivery twice. After these so-called attempt, they refuse to deliver again.
Customer service is completely unhelpful, they wonât tell you where your package is and keep redirecting you to the supplier instead of taking responsibility.
Do not do business with this company. I'm based in the Netherlands.
Wat een waardeloos bedrijf!!
Wat een waardeloos bedrijf. Krijg smorgens track en trace dat bezorger onderweg is ,tussen 8.00 en 9.15uur bezorgen. Om 10 uur status veranderd, bezorgen tot 22uur, echter om 19uur veranderd in ,wordt eerst volgende werkdag bezorgd. Leuk als je een ballon stuurt naar je zieke kleindochter die je niet kan bezoeken. Bedankt Packs voor deze waardeloze actieð
Goed op de hoogt gehouden via de mail
Wanprestatie packs nooit geleverd
Hi , ik had een boeket rozen besteld via een online flowershop op di sdag 310326. Wordt geleverd donderdag 020426 dat kreeg ik via email door , packs schreef levering 9.00u tot 22.00 u en dat werd 030426 levering 9.00 tot 22.00 u ,en dat werd 040426 levering 9.00 tot 22.00 u , tot nu toe niets ontvangen niente .
Bij navraag bij packs blijkt dat ik de onlne winkel moet belken om uitleg en qat denk je die is goede vrijdag gesloten en met pasen ook , het ging hier om een rouwboeket. Heb de o line winkel geschreven een ander betrouwbaardere koerier te nemen nu lopende klanten weg door extreme toedoen
Vriendelijke behulpzame chauffeur
Vriendelijke behulpzame chauffeur. Geen probleem om drie zware dozen in de hal te zetten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ