䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lyngbys fÞrende butik inden for klassiske og moderne ure og smykker

3.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Absolut sidste gang jeg bruger urmager PalÊet

Indleverede mit fine, gamle guldur til reparation, fordi kronen havde sat sig fast. Det tog halvanden måned, fÞr det var klar til afhentning, pris nÊsten 3000 kr. Efter at have brugt det en uge, opdager jeg, at kronen er faldet af, da jeg skal trÊkke uret op, hvorfor jeg naturligvis reklamerer og afleverer uret igen. Efter endnu en måneds ventetid, får jeg en sms om at jeg kan jeg hente uret og bliver ved udlevering til min store overraskelse bedt om at betale 430 kr.
Jeg betalte, da urmageren ikke selv var til stede, så jeg kunne tale direkte med ham. Jeg håber dÊleme, det fungerer denne gang - og finder så afgjort et nyt sted nÊste gang, det skal efterses!

2025幎7月5日
PalÊet urmager og juvelér ロゎ

PalÊet urmager og juvelér からの回答

KÊre Mette
Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Det er naturligvis aldrig vores Þnske, og vi tager altid vores kunders feedback seriÞst. Når det er sagt, vil vi gerne tydeliggÞre nogle vÊsentlige detaljer i forlÞbet:
1. Du blev ved indlevering af uret informeret om, at en komplet service pÃ¥ dit gamle Certina guldur ville tage ca. 5–6 uger, da det indebÊrer, at hele uret adskilles og renses i bund. Det undrer os derfor, at ventetiden fremstÃ¥r som en overraskelse i din anmeldelse, sÊrligt da dette er helt normal procedure for ure af den type og alder.
2. Det blev også oplyst, at problemet ikke var en defekt krone, men at olien i vÊrket var fuldstÊndig udtÞrret, hvilket gjorde, at uret ikke kunne gå.
3. Under servicen blev både krone og optrÊksaksel (fjederaksel) undersÞgt grundigt og vurderet intakte, og derfor ikke udskiftet. Dette er standard, da vi kun udskifter urdele, der reelt har behov for det.
4. Vi udleverede uret til dig 21. maj, og du kommer tilbage med uret to uger efter den 6. juni.
5. Den 6. juni konstaterede vi, at optrÊksakslen var knÊkket, og kronen manglede. Da akslen var intakt ved servicen og udleveringen af uret, er dette sket efterfÞlgende, som fÞlge af et slag eller stÞd, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at skaden er opstået efter servicen. Dette blev også forklaret i butikken. Måske du kan huske, at vi forklarede, at det svarer til, at man får en god pris på en reparation efter en skade, som ikke skyldes selve det udfÞrte arbejde lidt, som hvis man kÞrte sin bil ud fra et vÊrksted og kort efter påkÞrte noget: det vil ikke vÊre dÊkket af garantien, men man kan stadig finde en rimelig lÞsning. Vi Þnskede stadig at hjÊlpe dig og tilbÞd derfor at udskifte både krone og optrÊksaksel til en pris, som hverken dÊkkede arbejdstimer eller andre omkostninger.
6. Du anfÞrer i din anmeldelse, at du efter ”en mÃ¥neds ventetid” kunne hente uret. Da dit ur er en Êldre model, har vi ikke reservedelene pÃ¥ lager, det har de heller ikke hos Certina. Derfor er det helt normalt, at det tager tid, fÞr vi har de korrekte reservedele. Vi beklager, hvis vi ikke fik informeret tydeligt om dette.

Vi gÞr os umage hver dag for at give alle vores kunder i PalÊet, den bedst service og vi er Êrgerlige over, at du har haft denne oplevelse. Vores vurdering er, at vi har informeret dig, forsÞgt at hjÊlpe og fundet en fair lÞsning.

PalÊet

En uforglemmelig oplevelse hos PalÊet Juveler

Jeg kunne ikke vÊre mere lykkelig for min forlovelsesring og den fantastiske oplevelse, PalÊet Juveler har givet mig. Fra start til slut var servicen enestående, og det betyder alverden for mig.

Kåre er ikke blot en utrolig dygtig juveler, men også en empatisk og engageret fagperson, der sammen med sit team skaber smykker med omhu, kvalitet og passion. HåndvÊrket og udfÞrslen af min ring er intet mindre end perfekt, og jeg er dybt taknemmelig for den omhu og omtanke, der blev lagt i hver eneste detalje. Jeg er simpelhen så glad.

Gennem hele processen fÞlte jeg mig forstået og vÊrdsat. Kåre og hans team formår at kombinere ekspertise med personlig service på en måde, jeg sjÊldent har oplevet. Det var en uforglemmelig rejse, og jeg vil altid huske den med stor glÊde.

Jeg kan varmt anbefale PalÊet Juveler til enhver, der Þnsker en unik og ekstraordinÊr oplevelse. Det er uden tvivl den bedste service, jeg nogensinde har fået.

2025幎3月26日

Look out for these guys

Look out for these guys! They take at least 25% in commission. And they only retail, they don’t make their own jewellery.

I wen in to buy a small Christian cross less than 4g of 14k gold, and the jewellery was moulded not forged. They wanted to re-sell it to me for 8100kr, because that sounded outrageous I contacted the gold smith directly and got a price for 6100kr for the same jewellery. It just tells me that their prices are hugely inflated and not remotely worth what they are selling them for.

Anyway just a heads ups.

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

LANG tid om simpel rep - pris tvivlsom

Skulle have skiftet lÃ¥sen pÃ¥ en hvidgulds halskÊde. Det tog 4 uger
. Det tog mere end en uge bare at fÃ¥ et pristilbud. Det blev aftalt at de skulle beholde den gamle lÃ¥s og trÊkke guldprisen fra i min pris - sÊlgeren ville oplyse belÞbet der kunne trÊkkes fra, nÃ¥r jeg afhentede. Ved afhentning blev intet trukket fra i den opgivne pris, idet de sÃ¥ fastholdt, at guldprisen da sandelig VAR modregnet i pristilbuddet. Da jeg intet pÃ¥ skrift har, er det jo ord mod ord. Men her er dÃ¥rlig kundeservice og jeg fÞler ikke de er hÊderlige. Ærgerligt for vi har igennem Ã¥rene tidligere handlet hos dem. Kan IKKE anbefale

2022幎11月3日
自発的なレビュヌ

Super good service at best price

Jeweller Palaeet in Lyngby gave us a super good service at the absolutely best price:
We needed an estimate of the value of our family’s jewelleries for the respective Danish household insurances.
Palaeet did so for a very good price, actually the best price we could get after a longer research and with an extremely friendly& good service and consulting. They put the whole data (pictures and estimates of values) into a secured database, where its is accessible for the police and insurance in case we should again (heaven prohibit) be subject to a burglary. In case of theft the items would be difficult to sell for thieves, because the pictures of the stolen items could/would be published.

This is particularly important, because Danish insurance companies - as opposed to household insurances in other European countries – do not accept pictures of your jewellery as sufficient documentation in case of theft. They need additionally either the purchase bills (which you often do not have after many years or in case it was a gift) or a value assessment by a jeweller. And such a value assessment can be awfully expensive

Some background information for foreigners in DK: take precautions against burglars, like this here described value estimate of precious items! Denmark has the highest number of burglaries in all OECD countries (see crime_stats_oecdjan2012 in civitas. org . uk , page 8)

2020幎10月1日
自発的なレビュヌ

PalÊet var leverandÞr af en flot

PalÊet var leverandÞr af en flot platinkÊde med diamant-vedhÊng, som jeg fik i julegave. DesvÊrre knÊkkede låsen efter kun 5 mdr, og jeg gik ind til PalÊet for at få den skiftet. Ekspeditricen fremhÊvede hÞjlydt at jeg havde mishandlet kÊden og at det sandelig ikke var en ringe kvalitet kÊde samt at skaden ikke var en garantiskade. Jeg havde blot lagt kÊden frem, og havde ikke nÊvnt noget om garanti eller bedt om at blive belÊrt om, at jeg da ikke måtte gå med mit smukke smykke i hverdagen. Det var en på alle måder ubehagelig oplevelse, og jeg er nu i tvivl om kÊden er en andenklasses vare.

2019幎5月21日
自発的なレビュヌ

Kundebehandling under al kritik!

Min mand og jeg var i dag inde i butikken, da han havde 3 armbåndsure som han ville have skiftet glas, batteri og en enkelt rem. Urerne var ikke kÞbt i butikken og ekspedienten gÞr os derfor opmÊrksom på, at hun ikke kunne garantere, at urmageren kunne lave dem, hvilket selvfÞlgelig er helt i orden. Generelt virker ekspedienten dog meget afvisende overfor os og da min mand kommer til at lÊgge sit ene ur lidt hårdt på disken (som i forvejen er fyldt med ridset), gÞr hun opmÊrksom på, at vi altså er i en juveler (som om vi ikke er klar over det?!) og taler helt enormt nedladende til os. Min mand beklager, men vi ender med at forlade butikken, da den kundebehandling vi oplever er under al kritik og simpelthen er komplet uacceptabel. Aldrig om vi nogensinde sÊtter vores ben i den butik igen!

2018幎9月5日

Vielsesring med overraskelse

Vi kÞbte to vielsesringe hos PalÊet i Lyngby.

Servicen under bestillingen af ringene var fin, men da vi hentede ringene var den ene ring med ekstra "sten" og tekst indvendigt som ikke blev oplyst ved bestillingen eller illustreret på prÞveringene.

Da vi klagede over den ekstra sten og tekst som vi ikke mente var passende, var personalet meget afvisende og ligeglade med problemstillingen og det var tydeligt vores eget problem.

Vi kan ikke anbefale andre at handle hos PalÊet, da de tydeligvis er interesserede i salget og ikke god service og tilfredse kunder.

2015幎7月18日

Total afvisning.

I går fik jeg skiftet batteri i mit armbåndsur hos urmageren i forretningen PalÊet på Lyngby Hovedgade. Fin pris - 65 kr., hvilket jeg da også bemÊrkede ved afhentning af uret.
Her til morgen opdagede jeg, at de to visere var "kommet ud af takt", således jeg var i tvivl om, hvorvidt uret viste halv ni eller halv ti. Jeg henvendte mig derfor hos PalÊet igen herom. Her konstaterede urmageren, at der var noget galt, men afviste på enhver måde, at det kunne skyldes ham.
Jeg havde siden batteriskiftet båret uret på armen og havde ikke på nogen måde vÊret udsat for stÞd eller slag. Der er tale om et ur fra Hugo Boss, som er ca. tre år gammelt, og som ikke hidtil har givet anledning til problemer.
Den totale afvisning af fejl fra urmagerens side er utilfredsstillende!

2014幎1月31日
自発的なレビュヌ

Sublim service og overraskende lave priser

Det generelle prisniveau er lige omkring de fleste andre, dog under gennemsnittet for området.

Servicen er i top, personalet er vidende og imÞdekommende,

De har en meget flink urmager der har lavet flere ting uden beregning, selvom at jeg ikke er stamkunde (det er jeg så blevet nu) eller har kÞbt ret meget, og priserne på både reservedele og arbejdslÞn var overraskende nok under hvad jeg er vant til fra mindre provinsbyer hvor jeg ellers har boet og arbejdet, og var så absolut meget konkurrencedygtige.

Jeg oplever altid hÞjt service niveau hos danske guldsmede og urmagere, men at finde det kombineret med forholdsvis lave priser på et centralt placeretog normalt dyrt sted var en meget positiv overraskelse.

2013幎1月16日