レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Enormt imÞdekommende og forstÃ¥ende i forbindelse med et aftryk af smykke, som af tragiske Ã¥rsager ikke lÊngere var muligt. Et firma bestÃ¥ende af mennesker med hjertet pÃ¥ det rette sted. 🙏

Mit kÊreste smykke af hÞjeste kvalitet ❀ SÞde Signe yder den bedste service nÃ¥r smykket krÊver fÞrstehjÊlp efter et mindre uheld. I 2020 kÞbte jeg det fineste smykke lavet med mit fÞrste barn og i... もっず芋る

Har 2 smykker fra PalmPetit. Det ene er et aftryk af mine 2 bÞrnebÞrn og mig. Det ligner den allerdejligste guldkaffebÞnne med vores fingeraftryk i hÃ¥ndfladen. Det allerfineste hÃ¥ndvÊrk. Det andet er... もっず芋る

Fik mit smykke tilbage i 2021/2022. Leveringstid som lovet. Meget smukt. Jeg har haft lidt udfordringer med mit smykke (selve kÊden gik i stykker og stenen i vedhÊnget gik ogsÃ¥ i stykker) - men S... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石商

圓該䌁業による蚘述

Palm Petit er et unikt håndlavet smykke med aftryk af dit barns hånd. Smykket symboliserer kontakt og samhÞrighed mellem mor/far/barn eller dem du holder af og er et varigt minde om en sÊrlig tid. Et smykke som kan bÊres tÊt på hjertet hver dag. Vi er et lille dansk firma med eget vÊrksted. Alle smykkerne er håndlavet i massivt sÞlv eller guld. Den perfekte barselsgave til den nybagte mor og far.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

2 dejlige smykker fra PalmPetit

Har 2 smykker fra PalmPetit. Det ene er et aftryk af mine 2 bÞrnebÞrn og mig. Det ligner den allerdejligste guldkaffebÞnne med vores fingeraftryk i håndfladen. Det allerfineste håndvÊrk. Det andet er "lillehånd". Et sÊt med rav, farverige halvÊdelsten og perler , hvor bÞrnene bestemmer i hvilken rÊkkefÞlge det hele skal trÊkkes på snor. De 2 bÞrnebÞrn på 3 og 7 stod for halvdelen hver. Så smuk en ide og et dejligt resultat, hvor bÞrnenes fantasi stod i centrum.

2023幎12月30日
自発的なレビュヌ

Flot smykke i god kvalitet

Jeg fik lavet mit PalmPetit vedhÊng i ‘21 og har bÃ¥ret det lige siden. Virkelig flot og rigtig god kvalitet. Super god vejledning til at lave aftrykket derhjemme. Signe svarede lynhurtigt pÃ¥ de spÞrgsmÃ¥l jeg havde. GlÊder mig uendeligt meget til at skulle bestille et nyt smykke med lillesÞsters aftryk lige om lidt!

2023幎12月1日

Mine varmeste anbefalinger

Jeg elsker min halskÊde fra PalmPetit og skal snart have mig en smuk ring ogsÃ¥ med alle mine bÞrns aftryk i♥
Udover at vÊre det fineste produkt er indehaveren, Signe, og hendes medarbejdere simpelthen så sÞde og imÞdekommende og yder den bedste service.

Fik mit smykke tilbage i 2021/2022

Fik mit smykke tilbage i 2021/2022.
Leveringstid som lovet. Meget smukt.
Jeg har haft lidt udfordringer med mit smykke (selve kÊden gik i stykker og stenen i vedhÊnget gik også i stykker) - men Signe har hele vejen igennem vÊret utrolig hjÊlpsom, fået det fikset hurtigt og svarer altid hurtigt på henvendelser.
Mine bedste anbefalinger herfra!

2023幎6月12日

Yndlings smykket

Fik smykkes til min fÞrste morsdag, og var så fin en oplevelse at side med min sÞnnike mand og lave aftrykket. Vi gentog det flere gange til den varder, hvilket jeg satte stor pris på er en mulighed. Det var også dejligt at der var to stk. voks med, så man kunne gemme en god en pg stadig forsÞge at lave en mere.
Elsker elsker elsker mit Palm petit smykke

2023幎9月12日

Et smykke for livet

Mit smukke Palm Petit smykke sidder altid om halsen, når jeg er ude. Aftrykket fra mine to bÞrn er foreviget i et unikt sÞlv vedhÊng, der både er et minde for livet og er dejligt at "nulre" med. Min yngste elsker at holde det, når jeg har ham i min favn.

自発的なレビュヌ

Jeg har to halskÊder i guld

Jeg har to halskÊder i guld. En stor og en lille, og jeg elsker dem.

Folkne bag er sÞde, hjÊlpsomme og professionelle. Da jeg havde bagt mine fÞrste aftryk, var jeg skuffet over udtrykket ig skrev til dem. De sente straks rto nye stykker voks, og skrev et par ekstra tips til et tydeligt aftryk, for "alle skal elske deres smykke"

2023幎2月16日
自発的なレビュヌ

Anbefaler til alle jeg kender!

StÞrste ros og tak, for et fantastisk flot smykke - det har vÊret pÃ¥ hver dag (og nat) siden jeg fik det for halvandet Ã¥r siden. Produktions tid (og levering) var som angivet pÃ¥ hjemmeside, hurtig svar pÃ¥ mail, og selvom ventetiden kan fÞles laaang og ulidelig, har det vÊret hvert et sekundt vÊrd🥰 Anbefaler til alle jeg kender!
Mit er lavet i lillebrors hÃ¥ndflade med finger aftryk af storesÞster, faderen/kÊreste og mig pÃ¥ modsatte side. SÃ¥ smukt🥰

自発的なレビュヌ

HÞjeste kvalitet og bedste service 🧡

Mit kÊreste smykke af hÞjeste kvalitet ❀
SÞde Signe yder den bedste service når smykket krÊver fÞrstehjÊlp efter et mindre uheld.
I 2020 kÞbte jeg det fineste smykke lavet med mit fÞrste barn og i 2023 måtte jeg efter lidt Þkonomisk tillÞb tilfÞje et aftryk lavet af lillebror.
Jeg har gÃ¥et med halskÊden hver eneste dag siden og Þnsker at alle kunne have sÃ¥dan et fint minde med om deres bÞrn tÊt pÃ¥ hjertet 🧡

2023幎7月23日
自発的なレビュヌ

Tusind tak for et smykke for livet.

Tusind tak for et smykke for livet.

Jeg har kÞbt en halskÊde med aftryk hos Palmpetit. Jeg fik tilsendt voks til at lave trykket i eget hjem, sendte det afsted og modtog smykket. Alt er pakket så fint ind, med god vejledning og forlÞb perfekt.

2023幎4月4日

Love it

Jeg elsker min Palm Petit-halskÊde, som jeg lavede til/med mit fÞrste barn. Jeg har bestilt et kit mere da jeg blev mor igen. Synes det er fint at jeg kan bruge smykket hele livet og mine bÞrn kan arve et minde om deres forÊldre, når den tid kommer.

Der er godt flow ift. bestilling, sende retur og modtage smykket. FÞles ikke besvÊrligt.

Jeg er glad for at Signe har udvidet med ‘Lille HÃ¥nd’, sÃ¥ jeg kan blive ved med at stÞtte det fede brand (selvom jeg ikke skal have flere bÞrn).

2023幎12月26日
自発的なレビュヌ

Jeg går ikke rigtig med smykker, men min halskÊde med mine to vedhÊng/aftryk fra mine bÞrn, den hÊnger om min hals. Dag og nat. Sammen med min vielsesringe, er det det mest vÊrdifulde (emotionelle) materielle, som jeg ejer.

Der er en tydelig varme og autencitet i mine vedhÊng. De er ikke bare en masseproduktion. De er blevet kÊlet om og varetaget som de enkle smÃ¥ “individer” de er.

Tak for at have skabt det evige minde for mig, om mine bÞrns fÞrste tid og at de altid er med mig ✹

2023幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。