Enormt imÞdekommende og forstÃ¥ende i forbindelse med et aftryk af smykke, som af tragiske Ã¥rsager ikke lÊngere var muligt. Et firma bestÃ¥ende af mennesker med hjertet pÃ¥ det rette sted. ð
Mit kÊreste smykke af hÞjeste kvalitet â€ïž SÞde Signe yder den bedste service nÃ¥r smykket krÊver fÞrstehjÊlp efter et mindre uheld. I 2020 kÞbte jeg det fineste smykke lavet med mit fÞrste barn og i... ãã£ãšèŠã
Har 2 smykker fra PalmPetit. Det ene er et aftryk af mine 2 bÞrnebÞrn og mig. Det ligner den allerdejligste guldkaffebÞnne med vores fingeraftryk i hÃ¥ndfladen. Det allerfineste hÃ¥ndvÊrk. Det andet er... ãã£ãšèŠã
Fik mit smykke tilbage i 2021/2022. Leveringstid som lovet. Meget smukt. Jeg har haft lidt udfordringer med mit smykke (selve kÊden gik i stykker og stenen i vedhÊnget gik ogsÃ¥ i stykker) - men S... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Palm Petit er et unikt håndlavet smykke med aftryk af dit barns hånd. Smykket symboliserer kontakt og samhÞrighed mellem mor/far/barn eller dem du holder af og er et varigt minde om en sÊrlig tid. Et smykke som kan bÊres tÊt på hjertet hver dag. Vi er et lille dansk firma med eget vÊrksted. Alle smykkerne er håndlavet i massivt sÞlv eller guld. Den perfekte barselsgave til den nybagte mor og far.
ãã³ããŒã¯
- info@palmpetit.com
- www.palmpetit.com
Enormt imÞdekommende og forstÃ¥ende iâŠ
Enormt imÞdekommende og forstående i forbindelse med et aftryk af smykke, som af tragiske årsager ikke lÊngere var muligt.
Et firma bestÃ¥ende af mennesker med hjertet pÃ¥ det rette sted. ð
2 dejlige smykker fra PalmPetit
Har 2 smykker fra PalmPetit. Det ene er et aftryk af mine 2 bÞrnebÞrn og mig. Det ligner den allerdejligste guldkaffebÞnne med vores fingeraftryk i håndfladen. Det allerfineste håndvÊrk. Det andet er "lillehånd". Et sÊt med rav, farverige halvÊdelsten og perler , hvor bÞrnene bestemmer i hvilken rÊkkefÞlge det hele skal trÊkkes på snor. De 2 bÞrnebÞrn på 3 og 7 stod for halvdelen hver. Så smuk en ide og et dejligt resultat, hvor bÞrnenes fantasi stod i centrum.
Flot smykke i god kvalitet
Jeg fik lavet mit PalmPetit vedhÊng i â21 og har bÃ¥ret det lige siden. Virkelig flot og rigtig god kvalitet. Super god vejledning til at lave aftrykket derhjemme. Signe svarede lynhurtigt pÃ¥ de spÞrgsmÃ¥l jeg havde. GlÊder mig uendeligt meget til at skulle bestille et nyt smykke med lillesÞsters aftryk lige om lidt!
Mine varmeste anbefalinger
Jeg elsker min halskÊde fra PalmPetit og skal snart have mig en smuk ring ogsÃ¥ med alle mine bÞrns aftryk iâ¥ïž
Udover at vÊre det fineste produkt er indehaveren, Signe, og hendes medarbejdere simpelthen så sÞde og imÞdekommende og yder den bedste service.
Smykker af den bedste kvalitet
Smykker af den bedste kvalitet.
Derudover har Palmpetit en fantastisk personlig service.
Klar anbefaling herfra â€ïž
SÃ¥ god service og det flotteste smykkeâŠ
SÃ¥ god service og det flotteste smykke med en smuk historie. Jeg gav min kÊreste halskÊden til jul med vores lille sÞn, vores hund og mit eget aftryk. Han er sÃ¥ glad for den og har haft den pÃ¥ lige siden â€ïž
Fineste minder omtryllet til smykker!
Har fået lavet 2 super fine vedhÊng for mine unger. Så skÞnne! Og da kÊden knÊkkede, fik jeg hjÊlp til reparation/ombytning uden problem. KÊmpe anbefaling herfra!
Fik mit smykke tilbage i 2021/2022
Fik mit smykke tilbage i 2021/2022.
Leveringstid som lovet. Meget smukt.
Jeg har haft lidt udfordringer med mit smykke (selve kÊden gik i stykker og stenen i vedhÊnget gik også i stykker) - men Signe har hele vejen igennem vÊret utrolig hjÊlpsom, fået det fikset hurtigt og svarer altid hurtigt på henvendelser.
Mine bedste anbefalinger herfra!
Fantastiske smykker
Jeg har kÞbt flere smykker hos Palmpetit. Fantastisk service og altid topsikre forsendelser. Jeg er så glad for mine unikke smykker.
Jeg elsker mit Palm petit smykke
Jeg elsker mit smukke Palm petit smykke, det er det mest vÊrdifulde smykke jeg ejer. Jeg er SÃ
stor fan af, at man selv kan modellere smykket, som man Þnsker det.
God service og levering som lovet (: <3
Yndlings smykket
Fik smykkes til min fÞrste morsdag, og var så fin en oplevelse at side med min sÞnnike mand og lave aftrykket. Vi gentog det flere gange til den varder, hvilket jeg satte stor pris på er en mulighed. Det var også dejligt at der var to stk. voks med, så man kunne gemme en god en pg stadig forsÞge at lave en mere.
Elsker elsker elsker mit Palm petit smykke
Et smykke for livet
Mit smukke Palm Petit smykke sidder altid om halsen, når jeg er ude. Aftrykket fra mine to bÞrn er foreviget i et unikt sÞlv vedhÊng, der både er et minde for livet og er dejligt at "nulre" med. Min yngste elsker at holde det, når jeg har ham i min favn.
Jeg har to halskÊder i guld
Jeg har to halskÊder i guld. En stor og en lille, og jeg elsker dem.
Folkne bag er sÞde, hjÊlpsomme og professionelle. Da jeg havde bagt mine fÞrste aftryk, var jeg skuffet over udtrykket ig skrev til dem. De sente straks rto nye stykker voks, og skrev et par ekstra tips til et tydeligt aftryk, for "alle skal elske deres smykke"
Jeg fik i julegave det finesteâŠ
Jeg fik i julegave det fineste gÞr-det-selv sÊt med de smukkeste perler fra LillehÃ¥ndâ€ïž Det var sÃ¥ hyggeligt at lave med min datter og jeg kan varmt anbefale PalmPetit âºïž
Anbefaler til alle jeg kender!
StÞrste ros og tak, for et fantastisk flot smykke - det har vÊret på hver dag (og nat) siden jeg fik det for halvandet år siden. Produktions tid (og levering) var som angivet på hjemmeside, hurtig svar på mail, og selvom ventetiden kan fÞles laaang og ulidelig, har det vÊret hvert et sekundt vÊrd𥰠Anbefaler til alle jeg kender!
Mit er lavet i lillebrors hÃ¥ndflade med finger aftryk af storesÞster, faderen/kÊreste og mig pÃ¥ modsatte side. SÃ¥ smuktð¥°
Fineste smykker og håndvÊrk
Fineste smykker og håndvÊrk. Kun anbefalinger herfra!
HÞjeste kvalitet og bedste service ð§¡
Mit kÊreste smykke af hÞjeste kvalitet â€ïž
SÞde Signe yder den bedste service når smykket krÊver fÞrstehjÊlp efter et mindre uheld.
I 2020 kÞbte jeg det fineste smykke lavet med mit fÞrste barn og i 2023 måtte jeg efter lidt Þkonomisk tillÞb tilfÞje et aftryk lavet af lillebror.
Jeg har gÃ¥et med halskÊden hver eneste dag siden og Þnsker at alle kunne have sÃ¥dan et fint minde med om deres bÞrn tÊt pÃ¥ hjertet ð§¡
Tusind tak for et smykke for livet.
Tusind tak for et smykke for livet.
Jeg har kÞbt en halskÊde med aftryk hos Palmpetit. Jeg fik tilsendt voks til at lave trykket i eget hjem, sendte det afsted og modtog smykket. Alt er pakket så fint ind, med god vejledning og forlÞb perfekt.
Love it
Jeg elsker min Palm Petit-halskÊde, som jeg lavede til/med mit fÞrste barn. Jeg har bestilt et kit mere da jeg blev mor igen. Synes det er fint at jeg kan bruge smykket hele livet og mine bÞrn kan arve et minde om deres forÊldre, når den tid kommer.
Der er godt flow ift. bestilling, sende retur og modtage smykket. FÞles ikke besvÊrligt.
Jeg er glad for at Signe har udvidet med âLille HÃ¥ndâ, sÃ¥ jeg kan blive ved med at stÞtte det fede brand (selvom jeg ikke skal have flere bÞrn).
Jeg går ikke rigtig med smykker, men min halskÊde med mine to vedhÊng/aftryk fra mine bÞrn, den hÊnger om min hals. Dag og nat. Sammen med min vielsesringe, er det det mest vÊrdifulde (emotionelle) materielle, som jeg ejer.
Der er en tydelig varme og autencitet i mine vedhÊng. De er ikke bare en masseproduktion. De er blevet kÊlet om og varetaget som de enkle smÃ¥ âindividerâ de er.
Tak for at have skabt det evige minde for mig, om mine bÞrns fÞrste tid og at de altid er med mig âš