Min mor har netop fÃ¥et leveret og installeret et nyt Panasonic TV fra Jyllinge Radio og TV, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Det var indehaveren selv, Tommy Hyldgaard, der stod for opgaven. De... ãã£ãšèŠã
PANASONIC CENTER - TV-HUSET HOLSTEBRO Min bedste anbefaling af TV-Huset Holstebro, som har vÊret forbi for at montere en udendÞrs tv-antenne hos mig. Fra fÞrste henvendelse til den fÊrdige monterin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er bare sÃ¥ skuffet over SorÞ radio. Skal man manipuleres med fordi man er lidt Êldre end 50 Ã¥r. Svigermor havde kÞbt en varmepumpe og betalt 4000 for opsÊtning og tilslutning. Da det ikke lÊngere virk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Man skal lede lÊnge efter sÃ¥ god kundeservice KÊre Panasonic, tak for en samlet rigtig god oplevelse. Vi fik monteret et Panasonic luft til vand varmeanlÊg i februar 23, og vi har kun vÊret s... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Panasonic Centerforening er en sammenslutning af radio/TV specialister, som har specialiseret sig indenfor salg og rÃ¥dgivning af det store produkt program fra Panasonic. KÊden har eksisteret siden 1986. I disse butikker vil du altid kunne finde en meget hÞj kvalificeret rÃ¥dgivning omkring produktomrÃ¥der som TV, DVD/Blu-ray, kameraer, streaming og Hi-Fi. Butikkerne ligger ikke bare i Danmark men ogsÃ¥ pÃ¥ GrÞnland. Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv. Derfor gÞr vi os stor umage for, at alle kunder fÃ¥r en positiv oplevelse ved at besÞge os. BEMÃRK: PÃ¥ kÊdesiden anvender vi ikke Trustpilot aktivt, sÃ¥ hvis du Þnsker at kontakte kÊde istedet for en enkelte butik vedr. en kÞbsoplevelse, sÃ¥ beder vi dig kontakte os pÃ¥ info@panasoniccenter.dk SÃ¥ vil du fÃ¥ hurtigt svar pÃ¥ din henvendelse.
Absalonsgade 1A, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
- info@panasoniccenter.dk
- www.panasoniccenter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Panasonic Center RÞdovre
Panasonic Center RÞdovre
Talte fÞrst med en super serviceminded medarbejder, der ville få en kollega til at vende tilbage inden for en times tid. Efter et par timer ringede jeg tilbage, da jeg desvÊrre ikke havde hÞrt noget. Fik fat i Jimmy, som inden jeg overhovedet havde spurgt om noget, lÞd meget modvillig og ikke interesseret i at yde service. Han gad ikke at undersÞge noget som helst, var meget afvisende og på ingen måde serviceminded!!! Da jeg forelagde dette for ham, lagde han på. Jeg kan kun sige, at jeg aldrig kommer til at handle hos dem, eller anbefale dem til nogen med den dårlige service.

KÞbt panasonic luft/luft varmepumpe.-âŠ
KÞbt panasonic luft/luft varmepumpe.- FLAGSKIBET
Den virker fint, men kontrollen med smartphone dur ikke! !! Lorteprogram!!!
Det er ikke nemt at finde en anden lÞsning med fx "intesis Home".
Sku ha kÞbt en anden varmepumpe!!!!
mvh Carsten Ladegaard

Prof service og rådgivning
Hos Panasonic centret i RÞdovre har jeg handlet i mange år. Dette skyldes den altid gode service, produkter og prof rådgivning fra Jimmy.
kÞb ikke Panasonic
Vi kÞbte et fjernsyn til 17.000 kr. i Gilleleje Panasonic center efter ca. et halvt år gik det helt i sort, da vi henvendte os i butikken for at reklamere så blev vi overfuset af ejeren og bedt om at forlade butikken.
Fjernsynet blev sendt til reperation, men det kunne ikke repareres og Servicebrooker som skulle have foretaget reperationen påstod at jeg havde puttet stÞv i fjernsynet med en pincet !
Heldigvis var der jo garanti på fjernsynet og da Gilleleje Panasonic center var gået konkurs, så fik vi et nyt hos Panasonic center RÞdovre. Dette fjernsyn holdt ca. et år så gik det også i sort og atter til reperation, så vi sad igen og kiggede på en bar vÊg. Det er ikke just det man betaler 17.000 kr for og igen blive beskyldt for af ReperatÞren hos Servicebrooker, som skulle foretage reperationen at jeg havde puttet stÞv i med en pincet, det er åbenbart det eneste han kan svare.
Fjernsynet fik et nyt panel, hvilket vil sige at alt blev skiftet undtaget skÊrmen. Vores sÞnner påtalte at farverne på fjernsynet var lyserÞde og vi henvendte os atter til Panasonic Center RÞdovre, som sendte fjernsynet til reperation igen i august 2018. Og igen hos Servicebrooker, som ville skifte panel en gang til. Det er en reperation til 10.000 kr og det havde fået skiftet panel en gang også til 10.000 kr. Så da reperationerne overstiger fjernsynets kÞbspris er det rent optrÊkkeri at overhovet overveje at reperarere det.
Fjernsynet er nu kasseret og vi må kraftigt fraråde andre at kÞbe Panasonic, det er ikke pengene vÊrd.
Har anmeldt en fejl men får intet svar
Har anmeldt en fejl som krÊvede dokumentatin. Den fik de, men
fik intet svar. Har rykket 3 gange men de gider stadig ikke svare.

Panasonic Center ããã®åç
Oles Lyd og Billed, Popper op i min youtube video, på grund af malevare/virus.
Oles Lyd og Billed, Popper op i min youtube video, på grund af malevare/virus.
Som panasoniccenter åbenbart har betalt sig til, et eller andet sted, uden at vide hvor de bliver reprÊsenteret.

Uventede regninger
Panasonic center i Blokhus kom ud og så på mit TV, som var defekt. De var der i 10m, og sagde de intet kunne gÞre uden at tage det ind. Det sagde jeg pÊnt nej tak til. En uge efter kommer en regning på 427,5,- for den undersÞgelse.
Regningen er meget uforstående, da jeg ikke er blevet gjort opmÊrksom på at kostede noget efter forespÞrgsel. Jeg er desuden blevet truet med incasso, hvis jeg agter ikke at betale. Jeg blev på intet tidspunkt gjort opmÊrksom på det kostede mig noget de kun kom og tjekkede tv'et.
Den slags salgsteknikker synes jeg er meget dårlige. Jeg agter derfor at gå videre med det til Ekstra Bladet, da jeg fÞler mig meget uretfÊrdigt behandlet.