Panasonic Center レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mor har netop fÃ¥et leveret og installeret et nyt Panasonic TV fra Jyllinge Radio og TV, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Det var indehaveren selv, Tommy Hyldgaard, der stod for opgaven. De... もっず芋る

PANASONIC CENTER - TV-HUSET HOLSTEBRO Min bedste anbefaling af TV-Huset Holstebro, som har vÊret forbi for at montere en udendÞrs tv-antenne hos mig. Fra fÞrste henvendelse til den fÊrdige monterin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er bare sÃ¥ skuffet over SorÞ radio. Skal man manipuleres med fordi man er lidt Êldre end 50 Ã¥r. Svigermor havde kÞbt en varmepumpe og betalt 4000 for opsÊtning og tilslutning. Da det ikke lÊngere virk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man skal lede lÊnge efter sÃ¥ god kundeservice KÊre Panasonic, tak for en samlet rigtig god oplevelse. Vi fik monteret et Panasonic luft til vand varmeanlÊg i februar 23, og vi har kun vÊret s... もっず芋る

䌁業情報

1. テレビ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Panasonic Centerforening er en sammenslutning af radio/TV specialister, som har specialiseret sig indenfor salg og rÃ¥dgivning af det store produkt program fra Panasonic. KÊden har eksisteret siden 1986. I disse butikker vil du altid kunne finde en meget hÞj kvalificeret rÃ¥dgivning omkring produktomrÃ¥der som TV, DVD/Blu-ray, kameraer, streaming og Hi-Fi. Butikkerne ligger ikke bare i Danmark men ogsÃ¥ pÃ¥ GrÞnland. Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv. Derfor gÞr vi os stor umage for, at alle kunder fÃ¥r en positiv oplevelse ved at besÞge os. BEMÆRK: PÃ¥ kÊdesiden anvender vi ikke Trustpilot aktivt, sÃ¥ hvis du Þnsker at kontakte kÊde istedet for en enkelte butik vedr. en kÞbsoplevelse, sÃ¥ beder vi dig kontakte os pÃ¥ info@panasoniccenter.dk SÃ¥ vil du fÃ¥ hurtigt svar pÃ¥ din henvendelse.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Panasonic Center RÞdovre

Panasonic Center RÞdovre
Talte fÞrst med en super serviceminded medarbejder, der ville få en kollega til at vende tilbage inden for en times tid. Efter et par timer ringede jeg tilbage, da jeg desvÊrre ikke havde hÞrt noget. Fik fat i Jimmy, som inden jeg overhovedet havde spurgt om noget, lÞd meget modvillig og ikke interesseret i at yde service. Han gad ikke at undersÞge noget som helst, var meget afvisende og på ingen måde serviceminded!!! Da jeg forelagde dette for ham, lagde han på. Jeg kan kun sige, at jeg aldrig kommer til at handle hos dem, eller anbefale dem til nogen med den dårlige service.

2019幎2月1日

Hej Pia

Jeg beklager mit sene svar, men da vi ikke bruger Trustpilot på hjemmesiden får jeg ikke besked om evt. anmeldelser.

Min oplevelse med butikken er, at de yder deres kunder en god service, så det kommer meget bag på mig, at du har haft en dårlig oplevelse ,som du her beskriver.
Jeg vil naturligvis gerne fÞlge op på dette fra kÊdens side af, men så må jeg bede dig sende mig lidt mere information omkring sagen på info@panasoniccenter.dk.
Hvad var det som de ikke ville hjÊlpe dig med?

Ser frem til at hÞre fra dig.

KÞbt panasonic luft/luft varmepumpe.-

KÞbt panasonic luft/luft varmepumpe.- FLAGSKIBET
Den virker fint, men kontrollen med smartphone dur ikke! !! Lorteprogram!!!
Det er ikke nemt at finde en anden lÞsning med fx "intesis Home".
Sku ha kÞbt en anden varmepumpe!!!!
mvh Carsten Ladegaard

2019幎1月25日

Hej Carsten

Ud fra mine oplysninger så virker den indbyggede wifi styring fint. Der stilles nogle krav til den router der anvendes, men hvis den er i orden virker det fint.

Hvis du foretrÊkker at anvende "Intesis Home" lÞsningen, kan den godt tilsluttes istedet.

Kunne du sende mig lidt flere oplysninger om sagen på info@panasoniccenter.dk? Så skal jeg straks gå videre med det.

Hvilken af vores Panasonic Centre har solgt dig varmepumpen?
Har de ikke installeret styringen i forbindelse med monteringen af varmepumpen?
Hvad er problemerne med styringen?

Ser frem til at hÞre fra dig.

kÞb ikke Panasonic

Vi kÞbte et fjernsyn til 17.000 kr. i Gilleleje Panasonic center efter ca. et halvt år gik det helt i sort, da vi henvendte os i butikken for at reklamere så blev vi overfuset af ejeren og bedt om at forlade butikken.
Fjernsynet blev sendt til reperation, men det kunne ikke repareres og Servicebrooker som skulle have foretaget reperationen påstod at jeg havde puttet stÞv i fjernsynet med en pincet !
Heldigvis var der jo garanti på fjernsynet og da Gilleleje Panasonic center var gået konkurs, så fik vi et nyt hos Panasonic center RÞdovre. Dette fjernsyn holdt ca. et år så gik det også i sort og atter til reperation, så vi sad igen og kiggede på en bar vÊg. Det er ikke just det man betaler 17.000 kr for og igen blive beskyldt for af ReperatÞren hos Servicebrooker, som skulle foretage reperationen at jeg havde puttet stÞv i med en pincet, det er åbenbart det eneste han kan svare.
Fjernsynet fik et nyt panel, hvilket vil sige at alt blev skiftet undtaget skÊrmen. Vores sÞnner påtalte at farverne på fjernsynet var lyserÞde og vi henvendte os atter til Panasonic Center RÞdovre, som sendte fjernsynet til reperation igen i august 2018. Og igen hos Servicebrooker, som ville skifte panel en gang til. Det er en reperation til 10.000 kr og det havde fået skiftet panel en gang også til 10.000 kr. Så da reperationerne overstiger fjernsynets kÞbspris er det rent optrÊkkeri at overhovet overveje at reperarere det.
Fjernsynet er nu kasseret og vi må kraftigt fraråde andre at kÞbe Panasonic, det er ikke pengene vÊrd.

2018幎10月17日
自発的なレビュヌ

Har anmeldt en fejl men får intet svar

Har anmeldt en fejl som krÊvede dokumentatin. Den fik de, men
fik intet svar. Har rykket 3 gange men de gider stadig ikke svare.

2017幎9月9日

Hej Freddy

Du har anmeldt Panasonic Center. Kan du evt. oplyse mig hvad sagen drejede sig om?
Har du kÞbt en vare hos en af vores butikker?
Hvilken fejl har du reklameret over?

Send mig gerne information på info@panasoniccenter.dk så vil jeg undersÞge sagen.

Panasonic Centerforening

Oles Lyd og Billed, Popper op i min youtube video, på grund af malevare/virus.

Oles Lyd og Billed, Popper op i min youtube video, på grund af malevare/virus.

Som panasoniccenter åbenbart har betalt sig til, et eller andet sted, uden at vide hvor de bliver reprÊsenteret.

2016幎9月26日

Hej SÞren,

Vi beklager, at du fÞler dig stÞdt over vores annonce for vores 30 års jubilÊum her hos Panasonic Center.

Vores annoncering på nettet har med 100% sikkerhed intet med virus/malware at gÞre.

Den online marketing vi benytter os af giver mulighed for at annoncere på f.eks. YouTube, hvor en del af vores målgruppe befinder sig, når de anvender computere, tablets og mobiltelefoner. Det er derfor med fuldt overlÊg, at vi annoncerer og dermed bliver reprÊsenteret på YouTube.

Der er helt klare retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger i forhold til denne type markedsfÞring, og dette kan derfor ikke vÊre grunden til hvis du har vÊret uheldig og er blevet ramt af virus/malware.

Henrik Hansen, Panasonic Center DK

Uventede regninger

Panasonic center i Blokhus kom ud og så på mit TV, som var defekt. De var der i 10m, og sagde de intet kunne gÞre uden at tage det ind. Det sagde jeg pÊnt nej tak til. En uge efter kommer en regning på 427,5,- for den undersÞgelse.

Regningen er meget uforstående, da jeg ikke er blevet gjort opmÊrksom på at kostede noget efter forespÞrgsel. Jeg er desuden blevet truet med incasso, hvis jeg agter ikke at betale. Jeg blev på intet tidspunkt gjort opmÊrksom på det kostede mig noget de kun kom og tjekkede tv'et.
Den slags salgsteknikker synes jeg er meget dårlige. Jeg agter derfor at gå videre med det til Ekstra Bladet, da jeg fÞler mig meget uretfÊrdigt behandlet.

2013幎1月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。