Paragnostenchat レビュー 4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Grootste oplichterij die er bestaat

Grootste oplichterij die er bestaat. Zoals velen anderen gewoonweg een computersysteem bediend door mensen die zogezegd alles weten en een hoop gelul verkopen. Jou aan het liintje houden. Dit is de grootste geldverspilling die er bestaat.

2026年4月15日
5つ星のうち4の評価

Een paar goeie paragnosten gesproken

Een paar goeie paragnosten gesproken. Die mij veel positieve moed hebben gegeven omdat mijn toekomst er rooskleurig uitziet. Wel een opmerking voor Matleena. Ik heb al een paar keer een chatgesprek met haar willen aangaan toen ze online stond. Maar diverse keren weigert ze het chatgesprek… als je niet kan chatten alle respect voor. Maar zet je status dan ook niet online!

2024年7月10日

Verschrikkelijk bedrijf.

Verschrikkelijk bedrijf.. je mag geen slechte reveiuw geven want dan word je geweigerd.. of ze laten je minuten doorlipen zonder iets te zeggen zodat je je geld kwijt bent.

Is erg jammer voorde paar wel hele goede en echte mediums die er op de site zijn.. maar het grootste gedeelte is oplichters en doen maar wat. Jammeerdat er doorde beheerders noet beter gescreend word.

2024年4月7日

email reading…

Heb daar eerst via een email reading een vraag gesteld kostte 25 euro en daar kreeg ik geen antwoord op terwijl de meeste mensen wel 10 tot 50 vragen stellen, toen heb ik mijn 25 euro terug gesommeerd daar werd geen acht op gegeven, later zag ik dat ze snel dat als credits weer bijgeschreven hadden dus ik gemailed van ik vind dit oplichting enz toen niks meer gehoord ervan, en toen had ik zoiets van dan maar de credits gebruiken wat heb ik er anders nog aan, toen kreeg ik ene Layla Ki maar achteraf is dit waarschijn een en dezelfde persoon met een persoonlijkheids stoornis, inplaats van antwoorden te geven denkt zij dus dat ze even iemand de les kan lezen en zeggen dat diegene die ernstig ziek is aan het werk moet, en nog meer onwaarheden verteld of sterker nog in mijn visie daadwerkelijk niks concreets zegt of iets waar je wat mee kan alleen ONZIN verteld of dingen die ik zelf ook wel kan weten.
Dit is je reinste oplichting!kijk dus werkelijk waar uit voor je hier je hart gaat luchten!want je komt en krijgt waarschijnlijk nog meer ellende dan je al had! het is werkelijk waar om te kotsen zo slecht en ingemeen zoals hun werkwijze is daar totaal geen mededogen of gevoel, je wordt gewoon als een stuk vuil behandeld in feite! van mij krijgen ze de slechtste waardering ooit een minus -11

DUS JE BENT JE GELD VOOR GOED KWIJT!!!
Layla Ki ik hoop dat je ook mijn ziekte krijgt! dan piep je wel anders!gemeen maar dat was jij ook!

P.s. ik hoop dat de overheid echt iets gaat doen tegen deze veel voorkomende vorm van internet oplichting en fraude!alvast bedankt namens alle gedupeerden.

2018年8月23日

レビューの対象になっている企業の方へ