Superleuk en handig. Great service. Aanrader voor iedereen die van parfum en afwissling houdt zonder dure grote flessen te moeten aanschaffen. Goede informatie zodat het makkelijk is om eens iets a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hier kun je gerust een heerlijke parfum kopen .. Mijn maandelijkse afname was niet geleverd contact gehad met klantenservice nu sturen ze nogmaals een parfum op
We hebben een abonnement en zijn blij met de grote keuze. Fijn nieuwe geuren te ontdekken. Eenmalig hadden we een vertraging of missing en ontzettend snel en vlot werden we geholpen door de kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Long term Parfumado subscriber here
Long term Parfumado subscriber here. Its great value, easy to use and has opened up lots of new brands to me! Their customer service has been amazing. The postal service lost my perfume one month and this was replaced without question. Top Notch company!

Parfumado ããã®åç
Het is handig om verschillende soortenâŠ
Het is handig om verschillende soorten parfum uit te testen. Voorheen haalde ik altijd dezelfde grote fles en nu kan ik meer afwisselen.

Heerlijk nieuwe geuren ontdekken
Heerlijk nieuwe geuren ontdekken

Iedere maand genieten
Heerlijk abonnement en iedere maand is het weer genieten. Vind het een ideale manier om luchtjes te testen en door de travel case super handig mee te nemen in de handtas. Enige jammere is dat ze best veel wisselen van aanbod dus soms een lekker luchtje nog eens bestellen lukt dan niet meer.

Parfumado ããã®åç
Parfumado is een bedrijf die echt aanâŠ
Parfumado is een bedrijf die echt aan te raden is! Altijd nieuwe parfum keuze, betrouwbaar en betaalbaar.

Van 1 fles per jaar naar maandelijkse ontdekking
Vernieuwend, veel keuze, afwisselend en betaalbaar veel nieuwe geuren ontdekken

Parfumado ããã®åç
Lekker veel geuren om te kiezen en nietâŠ
Lekker veel geuren om te kiezen en niet duur

Parfumado
Erg leuk om elke maand weer een nieuwe parfum te ontvangen.
Parfumado is betrouwbaar en leuk om te krijgen.

Parfumado ããã®åç
Elke maand is weer een feestje als meâŠ
Elke maand is weer een feestje als me nieuwe parfum im de brievenbus komt. (Tenzij me bezorger het weer zelf mee neemt!) De klantenservices is onwijs lief!!! Ze zijn mega behulpzaam,staan je netjes te woord,kijken voor een oplossing. Al met al raadt ik ze echt aan!

Parfumado ããã®åç
Parfumado heeft een brede collectie
Parfumado heeft een brede collectie aan parfums in verschillende soorten, voor ieder wat wils. De site helpt je zoektocht naar parfums die bij je py. Verder goede service en levering . De cases zijn gewoon fantastisch mooi en handig, altijd een parfum in mijn tas. Wat wil je nog meer?! Een maandelijkse abonnement is mega handig ! Ik ben gewoon nog steeds zeer tevreden en zal dat blijven..

Ideaal voor parfumliefhebbers
Fijne manier om nieuwe parfums te ontdekken zonder meteen een hele fles te kopen. De service werkt makkelijk en de selectie is goed. Zeker een aanrader!

Geweldig
Geweldig! Veel keuze en altijd optijd in de brievenbus

Handig parfumabonnement
Uitgebreid assortiment met heerlijke geuren om maandelijks uit te proberen in een makkelijke kleine verstuiver voor in je handtas.

Heerlijke parfums
Heerlijke parfums, super handig formaat. Verassend lekker

Parfumado ããã®åç
Sinds ik parfumado ken koop ik geenâŠ
Sinds ik parfumado ken koop ik geen flessen meer bij een drogist. Het steeds kunnen wisselen van merk zonder dat je lang hoeft te wachten voor de fles eindelijk leeg is is super handig en door dat de verpakking zo klein is en de huls erom heen ook nog eens makkelijk mee te nemen, en als ik eens te veel over heb mag ik mijn abonnement ook nog eens tijdelijk stop zetten en dan hoef ik niet veel ervoor te doen. Na 3 maanden loopt het gewoon weer door. Super handig.

Erg tevreden
Altijd leuk en fijn om verschillende geurtjes te kunnen proberen voor weinig. Altijd netjes optijd bezorgd en de geurtjes blijven ook goed hangen.

Parfumado ããã®åç
Elke maand weer een heerlijk geurtje!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã