Har köpt good girl frÃ¥n CH innan frÃ¥n en annan butik och tyckte att den doftade sÃ¥ himla bra, fick flera komplimanger och doften hÃ¥lls vÀldigt lÀnge sÃ¥, sÃ¥ snabbt den tog slut behövde jag köpa en ny.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super nöjd med mina parfymer , bestÀllde 2st hÀr om dagen i tvÃ¥ olika omgÃ¥ngar. De kom efter 2 dagar , sÃ¥ snabb leverans. Plus i kanten hur dom hade packat parfymerna med bra bubbelplast sÃ¥ dom inte s... ãã£ãšèŠã
Hur ett företag behandlar sina kunder Àr det absolut viktigaste för mig och jag Àr verkligen imponerad utav hur Parfym.se har hanterat mitt Àrende. Alla kan göra fel och det Àr hur man bemöter proble... ãã£ãšèŠã
Bra kontroll på varor i lager. Kanske inte billigast på nÀtet, men håller alltid lika hög kvalitet och snabb hantering av bestÀllda varor helt klart vÀrt att betala för den fina service
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Parfym.se Àr en av nordens största auktoriserad distributör och distribuerar över 300 av dem mest vÀlkÀnda varumÀrkena inom Doft, Hudvård, Skönhet och Hårvård. VÀlkommen till oss!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÀnner att doften hålls inge lika långt som den innan
Har köpt good girl från CH innan från en annan butik och tyckte att den doftade så himla bra, fick flera komplimanger och doften hålls vÀldigt lÀnge så, så snabbt den tog slut behövde jag köpa en ny. Hittade för ganska bra pris hÀr på parfym.se. Men tyvÀrr tycker jag att parfymen från parfym.se inte håller lika långt som den jag köpte innan( som var från en annan butik), jag tycker nÀstan att den håller inte alls. KÀnns som att doften försvinner efter man lÀmnar huset (Max 1-2 timmar typ). Sökte upp på nÀtet och det står att parfym.se sÀljer Àkta, autentiska produkter så vet faktiskt inte vad det kan beror på.
Jag kan varmt anbefale parfym.se
Jag kan varmt anbefale parfym.se . Glad for kÞbte produkt. ð€ð
Toppen att ni hade min parfym
Toppen att ni hade min parfym. Allt gick smidigt o bra!
Oseriös aktör
Jag gjorde två bestÀllningar med samma varor. Ett par dagar senare får jag ett mejl från Parfym dÀr de förklarar att de har makulerat en av bestÀllningarna eftersom det var dubbletter och de misstÀnkte ett fel. Jag svarar att det inte var fel utan att jag vÀntade mig två paket. De uppmanar mig att lÀgga en ny order. NÀr jag ska göra ett nytt köp Àr varorna jag ska köpa (som jag redan köpt en gång) slut. Jag återkommer till Parfym som Àr nonchalanta och vÀgrar ta något ansvar och Àr ovilliga att hitta någon lösning. De förklarar att den andra ordern Àndå hade makulerats eftersom varorna var slut. Jag förklarar att det andra paketet som de inte makulerat kommit fram och att det låter som en efterhandskonstruktion från deras sida och en ovilja att ta ansvar.
Ble ikke trodd da jeg sa jeg fikk feilâŠ
Ble ikke trodd da jeg sa jeg fikk feil pakke. FÞrste gang i mitt liv jeg har blitt kalt en lÞgner og bedrager. Fikk altså en annens pakke hjemsendt og da jeg henvendte meg til kundeservice hos parfym.se for å informere om feilen som var begått av dem fikk jeg beskjed at de ikke hadde gjort feil. Så nå sitter jeg med varer jeg ikke har bestilt, med mindre verdi, som jeg ikke kan bruke og de ikke vil ha i retur. Tenk dere godt om fÞr dere handler her. Ps! Vil ikke forundre meg om at Parfym fortsetter tåkeleggingen som et svar på dette, men jeg har ingenting å tjene på å vÊre uÊrlig her, anbefaler dere å handle andre plasser. Handlet på nett siden begynnelsen av internett, ALDRI opplevd maken!!
Varning
Företag som inte kan ta ansvar för sina leveranser över huvudtaget. KundtjÀnsten kunde inte varit mer icke-tillmötesgående. Fick noll hjÀlp med mitt försvunna paket.
Ety mycket oseriös aktör
Ety mycket oseriös aktör som inte ser till kundens bÀsta utan bara ser till att få betalt och inte vill stå till svars för ej levererade varor. Bojkotta och vÀlj annat företag
Levererar tomma och skadade paket
Levererar tomma och skadade paket, tar noll ansvar! Rekommenderar ingen att handla hÀr, då det finns mycket bÀttre företag som kan ta ansvar nÀr sådant intrÀffar! Utöver det otroligt otrevlig kundtjÀnst.
BestÀllde en parfym som jag har haftâŠ
BestÀllde en parfym som jag har haft tidigare men kÀnde att det inte var samma doft på den nya parfymen.
Jag var in i en annan parfym affÀr för att höra deras åsikt om det var skillnad på parfymerna. Tre personal fick dofta på dem och de kÀnde att det var det.
Jag reklamerade parfymen till Parfym.se men de godtog inte den utan sÀger att det kan vara skillnad på parfymerna.
Jag kommer aldrig att handla av dem igen.
Ingen bra första gång!
VÀljer express frakt men Àndå skickas det inte i tid ifrån företaget. Företaget skyller på att kunden gjort bestÀllning efter stopp tid vilket inte stÀmde.
Mitt pÃ¥ allt detta sÃ¥ skickar Àven företaget ett mail med att paketet Àr SKICKAT men det visar sig vara en lögn efter kontakt med leveransbolaget som skriver att paketet inte alls lÀmnat företaget och stÃ¥r kvar som âpackasâ.
FRUKTANSVÃRT dÃ¥ligt.
Undvik!
Undvik!
Paket levereras inte, kundtjÀnst svarar att de inte lÀngre har ansvar då budfirman påstår att de levererat, en lördagsmorgon kl 02:00.....
SÀmta nÀthandeln ever, troligtvis Àr det bedrÀgeri.
Bra produkt, prisvÀrt, lÀtt att bestÀlla
Bra pris, snabb leverans! LÀtt att bestÀlla
Ja g Àr vÀldigt nöjd
Dåligt bemötande
BestÀllde parfym men fraktbolaget klantade sig sÃ¥ att paketet gick i retur. Sen fÃ¥r jag höra av supporten att de mottagit min retur men kan inte skicka om paketet eftersom âvaran Àr slutâ. Ganska konstigt nÀr de bara skulle skicka om samma paket igen, vilket vi kommit överens om per mail tidigare.
Otroligt bra!
Otroligt stort och brett utbud av parfymerâš
JÀttesnabb och trygg leverans ðŠ
Kan verkligen rekommenderas ð
Superbra!!
Mycket dålig paketerat i tun kartong
Mycket dålig paketerat i tun kartong, ingen sÀkerhets tape runtom, flaskorna ej åtskruvad så det var schampo i hela kartongen, hade ej tid att skicka tillbaka för det var en present så jag skulle få 15% tillbaka
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ