Super Nemt at bestille, og rigtig god lÞbende information, det hele spiller bare Max ð Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nem bestilling, god lÞbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter fÞr du er der, sÃ¥ kÞrer vi dig til lufthavnen.... ãã£ãšèŠã
Har flere gange benyttet TRC Parkandfly - og det fungerer upÃ¥klageligt hver gang. Nem kommunikation, god chauffÞr og minimal ventetid pÃ¥ transfer. Meget imponerende. Sidste gang parkerede vi via an... ãã£ãšèŠã
God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Parkos hjÊlper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nÞje udvalgte parkeringsudbydere og hjÊlper dig med at trÊffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.
é£çµ¡å
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, ãªã©ã³ã
- www.parkos.dk
Brug for hjÊlp? Kontakt os
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
God ppelvelse
Helt perfekt - vi havde booket tÊt p-plads tÊt på lufthavnen og ankomst og afhentning gik som forventet.
Nemt og godt
God oplevelse
God oplevelse. Det fungeres efter aftale og planen. Ved afhentning, var det dog lidt svÊrt at hÞre/forstå hvad medarbejderne sagde i telefonen, men vi blev afhentet ved lufthavnen og vores bil var kÞrt frem på pladsen:-)
Vi vil gerne bruge servicen igen.
Bestilte ved SAS men pga overbookingâŠ
Bestilte ved SAS men pga overbooking blev vi flyttet til Hansa.
Da vi skulle hjem måtte vi vente mere end en time inden vi blev hentet.
Skuffende oplevelse
Parkerede i et parkeringshus langt vÊk fra lufthavnen i Hamborg...der var ingen der tog telefonen man skulle ringe til...og intet personale når man nåede frem...
men den vÊrste oplevelse var da vi skulle tilbage...ringede til dem skulle hente os ved lufthavnen men da vi kom ud så var der ingen - vi ringede igen og blev spist af med der var meget trafik og de kom om lidt...fÞrst efter to timer og 15 opkaldsforsÞg kom der en og hentede os....
Da jeg så klager til Parkos over dette - giver de 20% rabat og hvis jeg skal have mere så skal jeg kontakte den der kÞrer bilerne for dem... de svarer sjovt nok ikke og Parkos vil ikke gÞre noget ved det... grim forretningsmodel.
Jeg vil aldrig bruge denne lÞsning igen.
Det var vores fÞrste gang og detâŠ
Det var vores fÞrste gang og det spiller bare, både aflevering og levering af bilen
Perfekt og nemtð
Det fungerede -Men kunne vÊre svÊrt at få fat på
Jeg synes som udgangspunkt punkt at bestillingen af pick- up i lufthavnen og modtagelse af bilen igen gik gnidningsfrit. Jeg er dog ikke helt tilfreds med at jeg under ferie ikke kunne komme skriftlig i kontakt med Parkos. Jeg ville gÞre opmÊrksom pÃ¥ at bilen havde meget lidt strÞm pÃ¥, men Parkos kunne ikke hjÊlpe og sendte mig videre til deres samarbejdspartner, som ikke besvarede mine beskeder. Det synes jeg var en skam. Ikke fedt mÃ¥ske at komme hjem til en bil der er afladet. ChauffÞren som hentede og bragte bilen gjorde det ok. Men bad mig henvende mig til âchefenâ som sÃ¥ ikke besvarede ikke mindre end 3 mails mens vi var afsted.
Fin serviceð
Det fungerede super fint
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Lidt hektisk ved aflevering af bilen, da man har et tidsvindue på 10 min. Sur mand som skÊlde ud kom for at hente den, fordi vi ikke var holdt helt rigtig ind. Fin ved afhentning. Bilen kÞres ca. 10 kilometer vÊk.
Forkert adresse og tlf nummer på p-plads
Vi bestilte p-plads en halv time fÞr vi skulle bruge den. DesvÊrre skrev parkos forkert adresse og telefonnummer, så vi blev sendt til et konkurrerende firma. Fyren der var meget venlig til at hjÊlpe os, men da vi så ringede til det rigtige firma fik vi at vide de ville komme til p-pladsen efter et kvarter. Tre kvarter senere kom de endelig. Shuttle-bussen blev kÞrt ganske hurtigt til lufthavnen og vi nåede med nÞd og nÊppe vores fly.
Fungerede helt perfekt at skulle ringâŠ
Fungerede helt perfekt at skulle ring 15 min fÞr, der gik ikke lÊnge fÞr vores chauffÞr var pÃ¥ pladsen. Alt klappede ogsÃ¥ ved afhentning. SÃ¥ vi fik en god start og afslutning pÃ¥ vores ferie ð€
Nemt og god service vil bruge det igen
Nemt og god service vil bruge det igen
Everything worked perfectly
Everything worked perfectly. The park was easy to find, and the shuttle worked really well. They came right after we called them.
Godt sted at parkerer
Godt sted at parkerer og lige ved lufthavn.
Det var nemt at finde
Det var nemt at finde, parkeringspladsen ligger på en stille vej, med store bannere, så man ikke er i tvivl. Pladsen har grusunderlag og er indhegnet. Man bliver afleveret og hentet i lufthavnen i en bil, med god plads til både personer og kufferterne, det er rigtig dejligt. ChauffÞren er meget venlig og hjÊlpsom.
Utrolig nem booking
Utrolig nem booking. Kontaktede selskabet 30 fÞr ankomst og de var klar da vi ankom.
Ved hjemkomst kontaktede vi selskabet da vi havde bagagen. De lovede at vÊre fremme seks minutter efter og det holdt stik. Så nem og bekvemt.
DÃ¥rlig oplevelse
Ved ankomst til parkeringspladsen var der ikke noget personale. Medarbejderne kom efter lidt tid pga. afhentning af andre kunder i lufthavnen. Vi fik afleveret nÞgle og blev placeret i shuffel bilen, grundet travlhed blev vi bedt om at rykke sammen så det betÞd at vi som familie på 4 sad 2 af os uden sele.
Under kÞrsel til lufthavnen kÞrte medarbejderen hasarderet og fik indtil håndtegn fra andre bilister. ChauffÞren talte også i håndholdt telefon under hele turen.
Meget dårlig oplevelse og med livet som indsats.
Hjem turen fra lufthavn gik som det skulle og uden nogen problemer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ