䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Meget effective og professionelle. God solid service og stÞtte.

Jeg benyttede advokat firma'et til en hus handel og til et par personlige dokumenters udfÞrelse.

Jeg har vÊret igennem en del advokater i de sidste mange år mht til hushandler, kontrakter o.lign. og til sammenligning må jeg rose den service som Partner Advokater udfÞrte. Den var meget effektiv, meget professionel og meget prÊcis og korrekt.

Jeg havde ikke behov for mange lange samtaler, fordi de ganske enkelt udfÞrte de helt almindelige og nÞdvendige opgaver uden tids spilde. Effektivt og Professionelt

2022幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

De er så grådige og lytter ikke dig

De er så grådige og lytter ikke dig.
Hun vil have 2500 kr fra mig selv om jeg har haft friprocess. Hun vil have det fordi hun kÞrer til retsmÞde!! Mens venter vi vores mÞde i retssalen spÞrger jeg henne et spÞrgsmål. Hun svarer men ikke på den juridisk måde men hun sender fakturar pga dette spÞrgsmål. Hendes faglighed var heller ikke god og begge kvindlige advokater var ikke engageret sagen. Jeg anbefaler ikke partner advokater i kÞge

2021幎12月23日

Partner advokater i KÞge:

Partner advokater i KÞge:
jeg har 4 gange ringet til dem for få advokat hjÊlp, de er med i advokatvagten, det var i den forbindelse jeg skulle snakke med dem, det har åbenbart ikke interesse, snakkede med sÞd sekretÊr, som ville ligge besked til advokat om at ringe, dette skete bare ALDRIG, så de må have nok at lave, det er bare ikke iorden at holde folk for nar, man sidder og venter på opringning.

2021幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Partneradvokater i kÞge vil jeg ikke

Partneradvokater i kÞge vil jeg ikke anbefale tros fri proces skulle jeg betale over 2000kr fordi advokaten skulle kÞre til og fra ratten vi snakker en tur fra kÞge til Roskilde udover det havde jeg nogle spÞgsmål til sagen advokatens sekrÊter sendte mig så en regning oven i for ca 400~500 kr pr gang udover det nÊgtede hun og sÊtte personen i rki der skyldte mig penge for det havde de ikke hun har dog sendt mig en rykker hvor hun truer mig med rki det goe er jo hun vandt min sag men det kostede mig dyrt

2020幎7月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス