Tåstrup Pava Center レビュー 87

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Meget venlig og imødekommende bestyrer i Tåstrup Pava Center. Jeg kunne mærke, at det var vigtigt for ham, at min lille "Fiesta" kom godt derfra. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Tåstrup Pava Center hvor jeg har oplevet et meget højt serviceniveau, - både ved indskrivning samt afhentning af min bil. Hele Pavaprocessen blev kyndigt gennemgået, hvad det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter en dårlig oplevelse med rustbehandling flere år siden hos et andet værksted, var jeg meget skeptisk, men allerede fra første samtale med Jesper følte jeg mig tryg. Kyndig vejledning og super ser... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理店

当該企業による記述

Tåstrup Pava Center har stor erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Vi har indsigt i hver enkelt bilmodel og med en dygtig medarbejder stab er dit køretøj i gode hænder. PAVA centret i Tåstrup er autoriseret, vi har sprøjteskemaer til netop din bil og anvender kun danske produkter.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

En rigtig god oplevelse med Pava i Tåstrup

Meget venlig og imødekommende bestyrer i Tåstrup Pava Center.

Jeg kunne mærke, at det var vigtigt for ham, at min lille "Fiesta" kom godt derfra. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem og komme tilbage igen selv.

Hele processen omkring behandlingen, information om pris og lånebil var rigtig god og behagelig.

Nu kan vi køre vinteren i møde med god samvittighed.

Tak for den gode oplevelse og service.

Kasper

2025年10月24日
5つ星のうち5の評価

Som altid en positiv oplevelse

Jeg havde glemt at aflevere nøglekortet til bilen, jeg blev ringet op, og kortet blev afhentet på min adresse, det kalder jeg service!
Det er efterhånden mange gange, at jeg har haft en bil til behandling i Taastrup, så jeg er ikke overrasket over, at arbejdet og rengøringen bare var i orden, så det er først og fremmest den ekstraordinære service, jeg vil nævne her.

2025年1月3日
5つ星のうち1の評価

Fejl. Manglende rustbehandling af vangerne indvendig

Er misfornøjet over at have vist Tåstrup PAVA Center A/S tillid til at rustbehandle min bil. De sprøjtede ikke vangerne indvendig, hvilket er en forskriftmæssig del af “Komplet Dobbelt Behandling Grp. 8” til i omegnen af 5.000 kr.

Jeg måtte en tur til pladesmed for at få repareret 2 gennemtærede huller i vangerne.

Er ligeså misfornøjet over deres manglende ansvarstagen, i forhold til at betale/refundere udgift til dækning af skaden, eller godtgørelse af min betaling for deres udførte rustsikring (som åbenbart var forbundet med fejl).

2024年12月18日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse ved både…

Rigtig god oplevelse ved både aflevering og afhentning af bilen. Har været der et par gange før, og er hver gang blevet modtaget på samme måde. Selve behandlingen af bilen, skal jeg ikke gøre mig klog på, men der er ikke noget, og heller ikke tidligere, der fortæller at der skulle være noget galt, fuldt hus med stjerner.
Mvh
Torben Jacobsen