En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En sÊrdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. SÊlgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer pÃ¥ plads under en konstruktiv, imÞdekommende og fleksibel... ãã£ãšèŠã
KÞbte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dÊklampen ogsÃ¥. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med vÊrkstedet skulle kigge pÃ¥ det. BagdÊk blev lappet. NOX... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Per Christensen Automobiler. Vi sÊlger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.
Slotsherrensvej 361, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
Bil kÞb er en stor beslutning, og jeg må sige, at man fÞler sig utrolig godt behandlet hos Per Christensen Automobiler. Servicen er top professionel, og forhandlingen foregår på et seriÞst og tillidsvÊkkende niveau.
Jeg kÞbte en Tesla Model Y, og fra start til slut har både information og service vÊret helt i top. Der bliver ikke gået på kompromis, og de lever i den grad op til, hvad man forventer af en seriÞs bilforhandler.
Jeg vil helt klart vende tilbage nÊste gang og kan varmt anbefale dem til andre.
Alt i alt en super behagelig kÞbsoplevelse. God service og vi er meget glade for vores nye bil.
De er virkelig hjÊlpsomme derude .
Det er en fornÞjelse at få hjÊlp.
Jeg er helt på månen over deres service.
I skriver i svar til mig:
Det er også vigtigt at nÊvne, at bilen på det tidspunkt var prissat ud fra at den kun lader på 1 fase. Havde bilen haft bl.a. 3-faset ladning og varmepumpe, ville prisen have vÊret noget hÞjere.
Men samtidig skriver i selv at bilene er topklasse i forhold til prisen:
Det er forvirrende, fordi I eftersalget oplyser, at bilen er billigere, fordi den kun kan lade pÃ¥ én fase og mangler varmepumpe. Samtidig kalder I bilerne âtopklasse i forhold til prisen,â og det fÃ¥r det til at lyde, som om bilen har alt udstyr. Det er uklart, om âtopklasseâ betyder fuldt udstyrede biler eller bare biler til en god pris med visse begrÊnsninger. Det ville vÊre nemmere at forstÃ¥, hvis I klart skrev, at âtopklasseâ handler om prisen, ikke udstyret.
Det er forkert, når I siger, at jeg burde have spurgt mere ind, for jeg stillede flere spÞrgsmål både om varmepumpe og pris uden at få klare svar. Jeg måtte rykke gentagne gange, og fÞrst på kÞbsdagen fik jeg at vide, at bilen ikke havde varmepumpe hvilket sÊlger oplyste alligevel ikke havde betydning, ladeevnen undlod han at nÊvne.
Som professionel forhandler har I pligt til at give tydelige oplysninger, ikke placere ansvaret hos kunden.

Per Christensen Automobiler ApS ããã®åç
Kan kun sige , jeg er super glad for den ford Kuga hybrid jeg kÞbte for en lille måneds tid siden.god service og meget hjÊlpsomme ansatte.
Meget tilfreds.
KÞbte en Tesla Y som i forvejen var til en meget fin pris som jeg fik et yderliger afslag på. Jeg tilbÞd at overfÞre et depositum som garanti på at jeg ville afhente bilen, men fik af vide dette ikke var nÞdvendigt. De tog bilen af bilbasen og reserverede den til mig og solgte ikke til anden side, rigtig god stil.
Meget imÞdekommende og flinke sÊlgere meget god oplevelse og bilen var prÊcis som annoncen beskrev, samt havde de tid til at forklare ð
Det er nu anden gang, jeg handler bil hos Per Christensen Automobiler â og igen hos Tommy. Det er en fornÞjelse hver gang. Tommy er reel, trovÊrdig og utroligt behagelig at have med at gÞre. Hele processen har vÊret lige sÃ¥ professionel og tillidsfuld som fÞrste gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen nÊste gang, jeg skal skifte bil.
Jeg har kÞbt to biler hos Per Christensen Automobiler. FÞrst en Saab 9.3 og har i 2025 skifter Saaben ud med en Enyaq.
Begge handler har forlÞbet uden problemer og jeg har ikke haft behov for at gÞre brug nogen garanti eller reklamationsret.
Jeg har handlet hos PC Auto primÊrt pga af udvalget af biler og prisen på bilen. Jeg kunne ikke gÞre bedre handler på kÞbstidspunket.
Reel og god service. Kan anbefales hvis man er interesseret i nyere el biler. Ingen snakken udenom men altid klar på en super god dialog.
Endnu engang fremragende service! Havde problemer med en e-Golf jeg kÞbte hos PC auto for snart 3 år siden. Fik straks kompetent vejledning fra Rasmus og nu kÞrer den bare igen.
Det er ikke sidste gang jeg jeg handler bil hos dem.
Fantastisk service, venlighed og ordentlige biler, hvis man oplever udfordringer, med en nyanskaffelse, så bliver udfordringerne lÞst uden problemer, på et nÊrtliggende Bosch vÊrksted, som de samarbejder med, tak for en lÊkkert bil, god service, og venlighed. Jonas KjÊr Nielsen.
Jeg kan kun anbefale at kÞbe bil hos PC Automobiler. Rasmus har i hele forlÞbet vÊret utrolig serviceminded og svaret fagligt og professionelt på alle spÞrgsmål. Det hele fungerede perfekt fra telefonisk kontakt til afhentning af bilen.
Torsdag den 12. September 2024 kl. 16:29 ringede jeg til Sebastian fra Per Christensen biler vedrÞrende en Polestar og en bytte bil. Han oplyste, at jeg skulle sende billede af min bil, sÃ¥ vil han vurdere bytteprisen. Der gik to dage og jeg fik intet svar. SÞndag den 15. September kÞrte jeg til Per Christensen i RÞdovre for at se pÃ¥ bilen. Jeg stod hos forhandleren, og medarbejderne var fuldstÊndig ligeglad med min tilstedevÊrelse. De kiggede skÊvt og hilste ikke engang velkommen. Min beslutning var med det samme: âjeg skal ikke kÞbe bil herfra!â

Per Christensen Automobiler ApS ããã®åç
En fantastisk bilforhandler altid hjÊlpsom har vÊret rigtig glad for at kÞre bil der kan anbefales isÊr Sebastian er en rigtig god sÊlger
Jeg er godt trÊt af, at jeg aldrig har handlet bil her fÞr. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme mennesker som hos Per Christensen. Ikke nok med at de tilbyder at sÊtte adaptiv fartpilot i bilen, tilbyder de da lige at monterer de vinterhjul som man endda har fÃ¥et til en god pris. ð
Jeg kÞbte for nylig en bil hos Per Christensen Automobiler, og oplevelsen var fantastisk! Tommy, som hjalp mig, var utrolig professionel, imÞdekommende og tog sig tid til at finde den helt rigtige bil til mig. Hele personalet var venlige og serviceorienterede. Deres finansieringstilbud var ogsÃ¥ uovertrufne â min bank kunne slet ikke matche deres billige muligheder. Jeg er virkelig glad for min bil og vil klart anbefale dem til alle, der sÞger god service og en fair handel. Tak til Tommy og teamet!
Jeg havde via bilbasen booket en prÞveturmellem 14 0g 15, og en sÊlger havde bekrÊftet dette pr mail, det startede egentligt meget godt, vi ankom ca 14 30, og fandt bilen og kiggede på den, herefter kom en af jeres sÊlgere med prÞvepladerne, det viste sig dog at det ikke var os der skulle prÞvekÞre bilen, jeg gjorde opmÊrksom på at vi havde booket prÞvetur via bilbasen, hertil svarede han noget med at i er 7 sÊlgerer, men vi kunne lige vente 10 minutter , ja okay det gjorde vi, så lidt på jeres andre biler, og gik ind og fik kaffe, gjorde en anden sÊlger opmÊrksom på at vi havde en aftale om prÞvetur,
kl ca 15,15 hvor bilen havde vÊret tilbage og holdt ude foran ca 20 minutter, måtte vi desvÊre videre med uforettet sag. ved ikke lige hvad meningen med sådan en booking er fra jeres side, men jeg havde forventet mulighed for at prÞve bilen som aftalt, og vil da opfordre jer til at vÊre mere klare omkring sådanne aftaler.

Per Christensen Automobiler ApS ããã®åç
Super god oplevelse, service ud over det sÊdvanlige
Endnu en fantastisk oplevelse. Deres professionelle tilgang resultere til en fantastisk oplevelse. Nu har jeg kendt dem i mange år og har anbefalet dem til en del og de har som jeg vÊret rigtige glade for at kÞbe deres bil igennem Per Christensens Automobiler. Jeg var i dag inde med nogen der spurgte mig om jeg kunne finde en fin og billig el-bil og vi kÞrte straks ind til Per Christensen Automobiler og fik skrevet under på en Byd Atto 3, hvilket de glÊder sig til at hente om nogen dage. Vi havde som altid en sikker og trygt handel.
Per Christensen Automobiler er stedet hvor du aldrig går forgÊves.
Rams
Rasmus er den mest service orienterede hurtige effektive transparente og Êrlige bilsÊlger jeg nogensinde har mÞdt. Min stÞrste anbefaling herfra.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã