レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... もっず芋る

䌁業が回答したした

En sÊrdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. SÊlgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer pÃ¥ plads under en konstruktiv, imÞdekommende og fleksibel... もっず芋る

KÞbte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dÊklampen ogsÃ¥. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med vÊrkstedet skulle kigge pÃ¥ det. BagdÊk blev lappet. NOX... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Per Christensen Automobiler. Vi sÊlger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

144件のレビュヌ

Bil kÞb er en stor beslutning

Bil kÞb er en stor beslutning, og jeg må sige, at man fÞler sig utrolig godt behandlet hos Per Christensen Automobiler. Servicen er top professionel, og forhandlingen foregår på et seriÞst og tillidsvÊkkende niveau.

Jeg kÞbte en Tesla Model Y, og fra start til slut har både information og service vÊret helt i top. Der bliver ikke gået på kompromis, og de lever i den grad op til, hvad man forventer af en seriÞs bilforhandler.

Jeg vil helt klart vende tilbage nÊste gang og kan varmt anbefale dem til andre.

2026幎3月25日
自発的なレビュヌ

Brud på oplysningspligt i forbindelse med bilkÞb

I skriver i svar til mig:
Det er også vigtigt at nÊvne, at bilen på det tidspunkt var prissat ud fra at den kun lader på 1 fase. Havde bilen haft bl.a. 3-faset ladning og varmepumpe, ville prisen have vÊret noget hÞjere.

Men samtidig skriver i selv at bilene er topklasse i forhold til prisen:

Det er forvirrende, fordi I eftersalget oplyser, at bilen er billigere, fordi den kun kan lade pÃ¥ én fase og mangler varmepumpe. Samtidig kalder I bilerne “topklasse i forhold til prisen,” og det fÃ¥r det til at lyde, som om bilen har alt udstyr. Det er uklart, om “topklasse” betyder fuldt udstyrede biler eller bare biler til en god pris med visse begrÊnsninger. Det ville vÊre nemmere at forstÃ¥, hvis I klart skrev, at “topklasse” handler om prisen, ikke udstyret.

Det er forkert, når I siger, at jeg burde have spurgt mere ind, for jeg stillede flere spÞrgsmål både om varmepumpe og pris uden at få klare svar. Jeg måtte rykke gentagne gange, og fÞrst på kÞbsdagen fik jeg at vide, at bilen ikke havde varmepumpe hvilket sÊlger oplyste alligevel ikke havde betydning, ladeevnen undlod han at nÊvne.

Som professionel forhandler har I pligt til at give tydelige oplysninger, ikke placere ansvaret hos kunden.

2025幎3月12日

Hej Christian,

Vi bemÊrker, at du nu et år efter skriver en ny anmeldelse under en ny profil. Det virker ikke konstruktivt at gentage samme kritik, når vi allerede har vÊret tydelige i vores svar og oplyst om bilens specifikationer på kÞbstidspunktet.

Som vi tidligere har nÊvnt, har vi oplyst dig om, at bilen var importeret, og at den kun kunne lade pÃ¥ én fase – og vi har ogsÃ¥ vÊret tydelige omkring, at bilen ikke havde varmepumpe, inden du valgte at underskrive aftalen. Vi forstÃ¥r, at du mÃ¥ske havde hÃ¥bet pÃ¥ en anden bil, men det Êndrer ikke pÃ¥, at de oplysninger, vi gav, var korrekt og fuldt ud i overensstemmelse med de lovkrav, vi som forhandler er forpligtet til at fÞlge.

Det er aldrig vores ansvar, hvis en kunde ikke er tilfreds med sin egen beslutning, når alle nÞdvendige informationer er blevet prÊsenteret.

Vi håber, at du på et tidspunkt kan finde en lÞsning, der er tilfredsstillende for dig, men vi ser desvÊrre ikke, at det giver mening at fortsÊtte med at gentage samme kritik efter så lang tid.

Venlig hilsen,

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.

KÞbte en Tesla Y som i forvejen var til en meget fin pris som jeg fik et yderliger afslag på. Jeg tilbÞd at overfÞre et depositum som garanti på at jeg ville afhente bilen, men fik af vide dette ikke var nÞdvendigt. De tog bilen af bilbasen og reserverede den til mig og solgte ikke til anden side, rigtig god stil.

Meget imÞdekommende og flinke sÊlgere meget god oplevelse og bilen var prÊcis som annoncen beskrev, samt havde de tid til at forklare 👍

2025幎5月22日
自発的なレビュヌ

Fem stjerner – igen en fantastisk oplevelse!

Det er nu anden gang, jeg handler bil hos Per Christensen Automobiler – og igen hos Tommy. Det er en fornÞjelse hver gang. Tommy er reel, trovÊrdig og utroligt behagelig at have med at gÞre. Hele processen har vÊret lige sÃ¥ professionel og tillidsfuld som fÞrste gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen nÊste gang, jeg skal skifte bil.

2025幎4月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt to biler hos Per

Jeg har kÞbt to biler hos Per Christensen Automobiler. FÞrst en Saab 9.3 og har i 2025 skifter Saaben ud med en Enyaq.
Begge handler har forlÞbet uden problemer og jeg har ikke haft behov for at gÞre brug nogen garanti eller reklamationsret.
Jeg har handlet hos PC Auto primÊrt pga af udvalget af biler og prisen på bilen. Jeg kunne ikke gÞre bedre handler på kÞbstidspunket.

2025幎4月17日

Fantastisk service

Fantastisk service, venlighed og ordentlige biler, hvis man oplever udfordringer, med en nyanskaffelse, så bliver udfordringerne lÞst uden problemer, på et nÊrtliggende Bosch vÊrksted, som de samarbejder med, tak for en lÊkkert bil, god service, og venlighed. Jonas KjÊr Nielsen.

2024幎12月30日
自発的なレビュヌ

Ingen respons fra sÊlger og dårlig service.

Torsdag den 12. September 2024 kl. 16:29 ringede jeg til Sebastian fra Per Christensen biler vedrÞrende en Polestar og en bytte bil. Han oplyste, at jeg skulle sende billede af min bil, sÃ¥ vil han vurdere bytteprisen. Der gik to dage og jeg fik intet svar. SÞndag den 15. September kÞrte jeg til Per Christensen i RÞdovre for at se pÃ¥ bilen. Jeg stod hos forhandleren, og medarbejderne var fuldstÊndig ligeglad med min tilstedevÊrelse. De kiggede skÊvt og hilste ikke engang velkommen. Min beslutning var med det samme: “jeg skal ikke kÞbe bil herfra!”

2024幎9月15日

Hej Mikail,

FÞrst og fremmest, så er vi kede af at du har haft den opfattelse af vores service om sÞndagen. Vi har travlt om sÞndagen, men vi må aldrig have for travlt til at byde vores kunder velkommen, og vi beklager meget, at du har fÞlelsen af, at vi har vÊret ligeglade med din tilstedevÊrelse. Sådan skal det ikke vÊre.

Når det nu er ved at vÊre 2 måneder siden vores korrespondance, er det derfor også svÊrt at prÊcis huske hvad der er blevet sagt, når stÞrstedelen har vÊret telefonisk. Vi kan umiddelbart ikke finde andet end en kort sms, hvor du skriver hvilken bil du har, samt en km stand, men ingen billeder, hvorfor det er svÊrt at give en konkret pris.

Jeg er godt trÊt af

Jeg er godt trÊt af, at jeg aldrig har handlet bil her fÞr. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme mennesker som hos Per Christensen. Ikke nok med at de tilbyder at sÊtte adaptiv fartpilot i bilen, tilbyder de da lige at monterer de vinterhjul som man endda har fÃ¥et til en god pris. 👌

2024幎10月21日
自発的なレビュヌ

Ny bil + Tommy = Bedste deal og grin på vejen!

Jeg kÞbte for nylig en bil hos Per Christensen Automobiler, og oplevelsen var fantastisk! Tommy, som hjalp mig, var utrolig professionel, imÞdekommende og tog sig tid til at finde den helt rigtige bil til mig. Hele personalet var venlige og serviceorienterede. Deres finansieringstilbud var ogsÃ¥ uovertrufne – min bank kunne slet ikke matche deres billige muligheder. Jeg er virkelig glad for min bil og vil klart anbefale dem til alle, der sÞger god service og en fair handel. Tak til Tommy og teamet!

2024幎10月4日

Aftale via Bilbasen

Jeg havde via bilbasen booket en prÞveturmellem 14 0g 15, og en sÊlger havde bekrÊftet dette pr mail, det startede egentligt meget godt, vi ankom ca 14 30, og fandt bilen og kiggede på den, herefter kom en af jeres sÊlgere med prÞvepladerne, det viste sig dog at det ikke var os der skulle prÞvekÞre bilen, jeg gjorde opmÊrksom på at vi havde booket prÞvetur via bilbasen, hertil svarede han noget med at i er 7 sÊlgerer, men vi kunne lige vente 10 minutter , ja okay det gjorde vi, så lidt på jeres andre biler, og gik ind og fik kaffe, gjorde en anden sÊlger opmÊrksom på at vi havde en aftale om prÞvetur,

kl ca 15,15 hvor bilen havde vÊret tilbage og holdt ude foran ca 20 minutter, måtte vi desvÊre videre med uforettet sag. ved ikke lige hvad meningen med sådan en booking er fra jeres side, men jeg havde forventet mulighed for at prÞve bilen som aftalt, og vil da opfordre jer til at vÊre mere klare omkring sådanne aftaler.

2024幎10月3日

Hej Jonny.

FÞrst og fremmest tak for jeres besÞg i går. Jeg kan forstå at der har vÊret booket 2 prÞvekÞrsler ind på samme tid, hvilket har givet jer en Êrgerlig oplevelse. Det er vi virkelig kede af! Vi har taget en snak internt, og på baggrund af jeres oplevelse, har vi i dag optimeret vores bookingprocedure, så vi undgår uheldige dobbeltbookinger i fremtiden.

Vi vil gerne invitere jer tilbage til en ny prÞvekÞrsel, og en snak om jeres behov/Þnsker, og naturligvis får I en god flaske vin med hjem som undskyldning for jeres oplevelse.

Jeg håber vi ses!

De bedste hilsner
Nanna

Endnu en fantastisk oplevelse

Endnu en fantastisk oplevelse. Deres professionelle tilgang resultere til en fantastisk oplevelse. Nu har jeg kendt dem i mange år og har anbefalet dem til en del og de har som jeg vÊret rigtige glade for at kÞbe deres bil igennem Per Christensens Automobiler. Jeg var i dag inde med nogen der spurgte mig om jeg kunne finde en fin og billig el-bil og vi kÞrte straks ind til Per Christensen Automobiler og fik skrevet under på en Byd Atto 3, hvilket de glÊder sig til at hente om nogen dage. Vi havde som altid en sikker og trygt handel.

Per Christensen Automobiler er stedet hvor du aldrig går forgÊves.

Rams

2024幎9月15日