レビュアーのコメントを見てみましょう
企業情報
当該企業による記述
Een thuiswerk kantoor met veel lichtinval, een splinternieuwe, ruime badkamer of een fijne slaap- en speelkamer voor de kids; wat jouw droom ook is voor de zolderruimte van jouw woning, laat een onderhoudsvrije, polyester (kunststof) dakkapel plaatsen van Perfect Dakkapellen dan zorgen we er samen voor dat die droom uitkomt. Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een unieke, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van vijf tot acht weken én kunnen we de montage doen in één dag. Maar daar stoppen we niet: we zijn zo zeker van ons product, dat we garantie op de dakkapel bieden van 15 jaar. Wij bieden de perfecte service, vanaf het eerste advies bij ons in de showroom en het aanvragen van een vergunning, tot aan het intekenen, monteren én de nazorg nadat de dakkapel bij jou op dak gemonteerd is.
連絡先
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima ervaring met dit bedrijf
Prima ervaring met dit bedrijf
Vriendelijke personeel en komen betrouwbaar over
Dakkapel Perfect geplaatst 👍
Perfect totdat het mis gaat. Dan gelden de algemene voorwaarden.
Perfect totdat het mis gaat. Dan gelden de algemene voorwaarden, heb je verkeerd geïnterpreteerd en is het jouw probleem.
Op 3 februari stond de plaatsing van onze dakkapel gepland. Op vrijdag 30 januari werden wij gebeld dat ze niet konden plaatsen doordat de kozijnen niet binnen waren. Wij hebben gevraagd of ze de opening dan niet dicht konden timmeren, omdat we de dakkapel nodig hadden om een muur van een slaapkamer tegenaan te bouwen. Zo gezegd en ook netjes gedaan. Op 3 februari in de middag stond de dakkapel er.
Opvolging over de kozijnen kwam altijd van onze kant. Eindeloos konden we er achteraan bellen. Eindstand waren onze kozijnen op 12 februari binnen gekomen toen ik er op 13 februari over belde. Plaatsen konden ze niet, want ze hadden de week erna geen mensen in verband met de carnavalsvakantie. Wij hebben netjes gevraagd hoe wij onze dakkapel moesten afwerken. Daarover zijn wij naar hun inziens goed geïnstrueerd, maar hebben wij verkeerd geïnterpreteerd. Er werd gezegd dat de kozijnen van buitenaf erin zouden worden gezet en de kozijnen zouden aan de binnenkant niet voorbij het construciehout komen. Lang verhaal kort. Het hout moest er toch uit en alle binnenafwerking is nu vernield. We hebben purschuim wat eruit steekt, kapot stucwerk en riggeltjes aan de zijkanten van de afwerking door slijpwerk. Er had gewoon simpelweg gezegd moeten worden: 'Die houten balken gaan er nog uit. Daaromheen kan je afwerken'.
Tijdens dit alles hadden wij contact met Sander van het serviceteam. Hij wilde een klein bedrag compenseren, maar verder ging het niet. Geen hulp. Alleen een kleine vergoeding. Hij zal vast kundig zijn, maar duidelijk en empathisch is die niet. Hij genoot er bijna van om ons te kleineren. Als je niet gelijk akkoord gaat en simpelweg met je handen in het haar staat wordt je voor diverse dingen uitgemaakt (wat ook wordt gegooid op interpretatie). Ik bespaar de details en wil het ook gewoon algemeen houden.
Tip vanuit ons mocht je er bestellen:
- Laat je niet misleiden in de mooie showroom door 'Wij hebben alles in eigen beheer en hebben hierdoor geen leveringsproblemen'. Die waren er wel met alle gevolgen van dien.
- Zorg dat alles op de mail staat en hou geen opening voor verkeerde interpretatie.
We hebben een hele kleine vergoeding (€300) maar geaccepteerd om het leed wat te verzachten, maar kunnen nog wel timmerman vinden die dit nu op kan gaan lossen. Bij hulp vragen 'wij zijn verantwoordelijk voor de buitenkant. Niet voor de binnenkant'. Dat zal niet voor dat bedrag goedkomen, maar het is wat het is.
Verkoopgesprek was leuk, Monteurs waren netjes en kundig. Aftersales om te huilen bij incidenten.
Topkwaliteit en vakmanschap
Zeer tevreden over Perfect Dakkapellen. Duidelijke communicatie, snelle en vakkundige plaatsing en een strak eindresultaat. Betrouwbaar bedrijf met echte vakmensen. Absoluut een aanrader.
Onze ervaring is heel enthousiast!
Gisteren 12-01-2026 zijn er 2 dakkapellen geplaatst bij ons.
Michel was een hele fijne adviseur. Hij heeft alles goed ingemeten!
Dave, Rafael, Desi, Timothy ik mocht de namen vermelden van hun, wat een top team!
Ze stellen zich netjes voor, ze zijn netjes en letten op je spullen. Ze zeggen wat ze gaan doen en geven advies. Ze hebben perfect werk geleverd, want wij zijn er super content mee.
Ze werken hard en hebben gevoel voor humor.
We hebben een fijne dag gehad met de harde werkers en wij zijn super blij met het eindresultaat!
Groet, Maik & Chris
Plaatsen nieuwe dakkapel
Netjes optijd begonnen en rond het middag uur klaar Timo en Raval zijn echte vakmensen
In het begin verliepen de gesprekken…
In het begin verliepen de gesprekken over de aanschaf en plaatsing van de dakkapel goed. De dakkapel zelf is netjes geplaatst. Daarna moesten echter nog een rolluik en vlieghor worden gemonteerd. Dit duurde bijna twee maanden langer dan afgesproken.
Toen ik aangaf dat de communicatie slecht was en dat afspraken niet werden nagekomen en dat ik hierover eventueel een review zou plaatsen werd er direct respectloos gereageerd. Ik werd uitgemaakt voor “kinderachtig” en er werd gezegd dat verdere discussie “dom” was. Vooral een medewerker genaamd Sanders uitte zich erg onprofessioneel.
Ik heb begrip voor het feit dat er zieke monteurs kunnen zijn, maar een klant op deze manier behandelen is onacceptabel. Daarnaast werd van mij verwacht dat ik de vlieghor zelf zou installeren, terwijl deze wél op de factuur stond als montage door het bedrijf.
Kortom: door de slechte communicatie en het gebrek aan respect richting de klant kan ik dit bedrijf niet aanraden.

Perfect Timmerwerken B.V. からの回答
Plaatsen dakkapel
Vandaag zijn de mannen geweest en hebben zeer snel het dakkapel geplaatst. Mannen die weten waar ze mee bezig zijn en wat er moet gebeuren. Van begin, met een afspraak met Michel bij ons thuis, tot het einde bij de oplevering goeie en snelle service, vriendelijk en flexibel en meedenkend personeel, inclusief de kraan machinist, dit was zeker een kunstenaar met de kleine ruimte die hij had om te manouvreren. Kortom, tot nu toe (even een paar regenbuien afwachten🤞🏼) zeer tevreden.
Tijdens het weghalen van onze oude…
Tijdens het weghalen van onze oude dakkapel in Tilburg zagen de monteurs dat de oude isolatie helemaal nat was. Ze hebben het meteen vervangen en de nieuwe polyester dakkapel perfect aangesloten. Nu geen tocht meer en veel warmer boven.
In den bosch een dakkapel laten…
In den bosch een dakkapel laten plaatsen door perfect dakkapellen. Alles verliep soepel, van offerte tot montage. Binnen een dag klaar en aolles netjes afgewerkt. Topkwaliteit!
Na het adviesgesprek kozen we toch voor…
Na het adviesgesprek kozen we toch voor een prefab dakkapel van 4 meter. Beste keuze ooit. Nu hebben we ruimte voor een logeerbed en een bureau. Het licht maakt de hele kamer groter.
Slechte after sales
Mannen die dakkapel hebben geplaatst:super. Dakkapel zelf, ook super. Aftersales triest!!! Als er verkocht kan worden staat Michel kerpa vooraan, gaat er iets mis met leveren dakraam. Is hij onbereikbaar. Je wordt niet teruggebeld, er komen geen excuses, nee je mag het zelf uitzoeken als daardoor je verbouwing dreigt mis te gaan. Ik raad het daarom aan niemand aan.
Gemengde ervaring – goede kwaliteit, maar teleurstellende service-afwikkeling
De aanschaf en plaatsing van onze dakkapel begon positief. We hadden een prettig gesprek met de verkoper en de geleverde dakkapel is van goede kwaliteit. Ook de monteurs die het werk uitvoerden kwamen bekwaam en professioneel over.
Helaas liep de ervaring daarna minder soepel. Tijdens de plaatsing was ik zelf niet aanwezig. Bij inspectie achteraf bleek dat de dakpannen niet netjes zijn afgewerkt: in plaats van te worden bijgeslepen, zijn ze simpelweg omlaag geplaatst. Dit heeft geleid tot een rommelige daklijn met hoogteverschillen.
Bij het melden hiervan kreeg ik contact met servicemedewerker Sander. Hoewel hij technisch en feitelijk correct communiceerde, viel de toon van zijn communicatie tegen. Zijn stijl is zakelijk maar weinig klantgericht: hij toonde weinig empathie en gebruikte regelmatig scherpe en zelfs kleinerende formuleringen, zowel richting ons als klant als richting de aannemer. Dit leidde al snel tot frustratie en helaas ontevredenheid.
Kortom: de dakkapel zelf is prima en het uitvoerende team deed goed werk, maar de service na oplevering verdient serieuze aandacht. Klantgerichtheid en communicatie zijn minstens zo belangrijk als vakmanschap – en daar is nog winst te behalen.
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen. Goed geadviseerd en een zeer goede kwaliteit. We zijn de bezienswaardigheid van de wijk met onze klassieke dakkapel!
Mooie dakkapel, maar de service is werkelijk schandalig
In februari 2025 is bij ons een prefab dakkapel geplaatst. De dakkapel zelf ziet er op het eerste gezicht prima uit, maar daar houdt het positieve helaas op. De oplevering was rommelig en de nazorg ronduit slecht.
Vanaf maart zijn we bezig geweest met een servicemelding over een raam dat niet goed sluit, een rolluik dat niet goed werkt en een dakgoot die doorzakt. Pas in april kwam er een servicemonteur langs, die aangaf dat er onderdelen vervangen en aangepast moesten worden. Daarna bleef het maanden stil. Meerdere keren moesten we zelf achter informatie aan, omdat er niks uit zichzelf werd opgevolgd. Beloftes zoals “we bellen morgen terug” werden structureel niet nagekomen.
Na veel aandringen werd de afspraak verschoven naar augustus – zes maanden (!) na de eerste melding. Ondertussen konden wij de binnenzijde van de dakkapel niet afwerken, uit angst voor scheurvorming door de verzakking.
Toen ik om een passende compensatie vroeg voor deze gang van zaken, werd dit glashard afgewezen met als reden “overmacht” en dat het “allemaal hersteld kan worden met een servicebezoek”. De verantwoordelijkheid voor de trage en gebrekkige afhandeling werd volledig afgeschoven. En tot overmaat van ramp kreeg ik geen enkele reactie van de eigenaar, terwijl ik hier expliciet om gevraagd had.
Kortom: mooie dakkapel, maar de service is beneden alle peil. Ik had van een bedrijf dat zich “Perfect Dakkapellen” noemt, veel meer verwacht. Helaas kan ik op basis van mijn ervaring niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
De eerste afspraak werd een week van te…
De eerste afspraak voor het zetten van het dakkapel werd een week van te voren afgezegd. Vervelend als je alles al geregeld hebt (zoals vrij regelen, want die dag krijg ik niet meer terug), maar kan gebeuren. Drie weken later was het dan zover! Voorbereidingen getroffen, wederom vrij geregeld, we zaten er helemaal klaar voor. Tot we op de dag zelf wéér werden afgezegd. Dan ga je wel balen.
Weer twee weken later was het dan toch nog zover en deze keer ging het ook echt door. Over het zetten niets dan lof, het is ontzettend netjes gedaan. Super mooi en groot dakkapel, heel blij mee! De mannen hebben hard doorgewerkt en begonnen om 7.15 uur. Om 11 uur was het helemaal klaar. Hadden we ook nog wat aan onze derde vrije dag 😉
Perfect dakkapel
Offerte opgevraagd voor plaatsen dakkapel. Snelle reactie en duidelijke afspraken. Nemen de tijd om aan je wensen te voldoen en goede uitleg. Op de dag zelf van plaatsing, vriendelijk personeel nemen de tijd ook om uitleg te geven, wat ze allemaal gaan doen. Ruimen alles netjes op, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Echt een aanrader om met Perfect dakkapel in zee te gaan.
last year I had a disappointing…
last year I had a disappointing experience with perfect dakkapellen company that I cannot recommend. The salesperson I dealt with presented misleading information to try and make a sale. While the delivery of the window was on time, the windows themselves were of good quality and were delivered as agreed, the installation left much to be desired. The inside ceiling and wall were left in a complete mess, requiring me to spend an additional 1000 euros to fix the damage.
Overall, I was extremely dissatisfied with the service provided by this company considering the money I spent. I would caution others to be wary of their sales tactics and lack of attention to detail during installation. There are certainly other companies out there that offer better prices and higher quality workmanship. I would suggest looking elsewhere for your dakkapellen needs
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf
Het opmeten en de offerte werden snel en professioneel gedaan
En op de dag van montage kwamen er 2 zeer vriendelijke monteurs en hebben heel hard en netjes gewerkt voor zover dat kan want ha er komt natuurlijk veel stof vrij maar aan het einde van de dag netjes opgeleverd
Ik raad dit bedrijf goed aan
Wederom tevreden!
Voor de tweede keer via Perfect een dakkapel aangeschaft voor onze nieuwe woning, omdat we zo tevreden waren over de eerste. En wederom een goede ervaring! Fijne, vriendelijke communicatie, hele mooie dakkapel.
Het was geen gemakkelijke klus volgens mij, aangezien het om een oud huis gaat, maar de heren hebben keurig werk afgeleverd en ook nog wat advies meegegeven over het dak. Wij zijn er heel blij mee!
Perfect gegaan
Perfect gegaan, zowel offertefase als levering. Dakkapel was er binnen aantal maanden. Plaatsing ging snel en gemakkelijk en was voor de middag nog klaar.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。