SÀljaren ringde mig och pÃ¥stod att de aldrig hann med att mÀrka bilrutorna pga att det har varit en leasingbil. Han gav intrycket av att det var en tjÀnst jag skulle fÃ¥, till jag började ifrÃ¥gasÀtta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En försÀljare ringde mig och undrade om jag ville förlÀnga min sjÀlvrisk försÀkring (samarbetes partner FUAB) med ytterligare ett Ã¥r. I min enfald sÃ¥ trodde jag att det ingick ett Ã¥rs sjÀlvrisk förs... ãã£ãšèŠã
Jag hade nyligen nöjet att anvÀnda Permanentbilskydds tjÀnster, och jag kunde inte vara mer imponerad. NivÃ¥n pÃ¥ professionalism och uppmÀrksamhet pÃ¥ detaljer var enastÃ¥ende. Teamet gick utöver det van... ãã£ãšèŠã
Blev uppringd igÃ¥r dÀr man ville sÀlja ett kit för att mÀrka min nya bil. Avböjde! Gick in och kollade företaget och inser att man försöker lura Àldre mÀnniskor. SÃ¥ nu skulle jag bli förvÃ¥nad om det i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Framgår inte tydligt att det Àr en betaltjÀnst!
SÀljaren ringde mig och påstod att de aldrig hann med att mÀrka bilrutorna pga att det har varit en leasingbil. Han gav intrycket av att det var en tjÀnst jag skulle få, till jag började ifrågasÀtta det och fick ett pris på en engångskostnad, 399:-. NÀr SMS kom för mig att godkÀnna ordern står det 499:- och då han var kvar i luren ifrågasatte jag Àven det och det kom direkt ett nytt sms med justerat pris. Detta kÀndes oseriöst och jag sa att jag svarar om den stund. Sökte omdömen på denna sida och svarade sedan med ett NEJ.
Han ringde trots att jag Àr ansluten till Nix och han försökte luras att det inte var ett vanligt sÀljsamtal. SÀger som vissa andra att skickas det Àndå ett paket kommer det att anmÀlas!
SÀljaren ringde upp mig då jag befann mig körandes bil
Mitt samtal med sÀljaren följer i stort många av inlÀggen med argumenten för just denna typ av stöldskyddsmÀrkning.
SÀljaren ringde upp mig dÃ¥ jag befann mig under bilfÀrd och pratade för argumenten dÃ¥ jag för mÃ¥nga Ã¥r sen haft denna typen av stöldskyddsmÀrkt ningbsÃ¥ tÀnkte jag visst jag kunde ju passa pÃ¥ att fÃ¥ min nya bil stöldskyddsmÀrkt och jag skulle fÃ¥ ett svarsformulÀr via meddelandefunktionen pÃ¥ telefonen. Det tog ca 15 minuter. Sen ringde han upp pÃ¥ nytt och frÃ¥gade om att jag fÃ¥tt meddelandet, jag sade att jag satt i bilen pÃ¥ motorvÀgen och hade ytterligare en stund kvar innan jag hade möjlighet att titta pÃ¥ telefonen. Detta nöjde han sig dÃ¥ med. NÀr jag kom fram svarade jag att jag var intresserad och skrev ja! DÀrefter gick jag in och slog pÃ¥ omdömen om företaget och fick se vÀldigt mycket negativa omdömen, varav jag nÀstan pÃ¥ en gÃ¥ng Ã¥ngrade mig. Det som rÀddade mig var att jag hade satt ett utropstecken âïžefter mitt Ja svar. Nu fick jag pÃ¥ nytt chansen att svara och dÃ¥ svarade jag med ett rungande Nej kort o gott. DÀrefter kom ett meddelande att jag hade avbrutit tjÀnsten och var vÀlkommen Ã¥ter. Dock ringde samma nummer upp ett par gÃ¥nger men jag struntade i att svara. Jag hade ju svart pÃ¥ vitt i mitt meddelande att jag hade avbrutit tjÀnsten.
Vill du inte ha,tacka nej och lÀgg pÃ¥âŠ
Vill du inte ha,tacka nej och lÀgg på luren.
Uppringd ue pÃ¥ promenad med hundenâŠ
Uppringd ue på promenad med hunden trafik men uppfattade att peronen som knakse presenterade sig det vet jag inte. Min uppfattning var att detta stöldskydd inte hunnits med innan leverans av den nya bilen men att det skulle skickas . Inget om att dwet var en kostnad utan det skulle komma med posten. Detta var i februari och jag tackade inte ja till något. Igår 12/5 komett brev med ett paket i. Fakturan på 499 kr var utskriven 21/4 och sista dag att betala var 21/5. Snålt med tidenalltså. Det stod att om något blivit fel skulle varan i obruten förpackning skickas tillbaka inom 14 dagar alltså en tidsfrist som strÀckte sig lÀngre Àn betalningsgrÀnsen.
Luktar mycket bedrÀgligt förfarande. Jag skickar tillbaka varan i obruten förpackning idag 13/5 och hoppas att slippa att ha att göra med detta bedrÀgliga företag.
Lars Thorslund
Varning!!!
En försÀljare ringde mig och undrade om jag ville förlÀnga
min sjÀlvrisk försÀkring (samarbetes partner FUAB) med ytterligare ett år. I min enfald så trodde jag att det ingick ett års sjÀlvrisk försÀkring i mÀrknings paketet som man kunde förlÀnga årligen, vilket var en bluff. NÀr jag skulle utnyttja sjÀlvrisk försÀkringen så gÀllde den inte eftersom det fanns ett tidsmÀssigt glapp i betalningen.
De ljuger dig rÀtt upp i ansiktet attâŠ
De ljuger dig rÀtt upp i ansiktet att man "måste" stöldmÀrka sin bil.
Dummaste jag hört på lÀnge.
Bondfångeri !
Ringer och påtalar att sÀljaren av vår nya bil missat att stöldmÀrka vår bil vilket måste göras, detta går min naiva sambo på.
Dyrt och tveksamt erbjudande
Firmans namn "Permanent bilskydd* visar att de vill binda kunder för permanent tid, kÀnde jag det verkar som då de ringde.
DÃ¥lig kundtjÀnst som inte svarar pÃ¥âŠ
Dålig kundtjÀnst som inte svarar på mail eller vanliga brev ens.
Hopplöst med idiot företag som ringerâŠ
Hopplöst med idiot företag som ringer Àldre personer och lurar på dom detta vÀrdelösa skrÀp.
Bara påhittat och tokigt namn
Finns etablerade företag och googla i datorn om osÀker.
BestÀllde en stolmÀrkning av NiklasâŠ
BestÀllde en stolmÀrkning av Niklas tack så miket.
SÀljaren ringde mig och pÃ¥stod att deâŠ
SÀljaren ringde mig och påstod att de aldrig hann med att mÀrka bilrutorna. Han låtsades som om det var en tjÀnst jag skulle få, men han hade ingen koppling till företaget jag köpte bilen av. Han ringde trots att jag Àr ansluten till Nix och han försökte luras att det inte var ett vanligt sÀljsamtal.
En Niklas ringde och jag fickâŠ
En Niklas ringde och jag fick uppfattningen att han ringde från bilfirma som jag köpt ny bil ifrån då han sa att de missat att stölderna min bil. Blev misstÀnksam efter ett tag då jag flera gånger frågade om han ringde från bilfirma eller mitt försÀkringsbolag och han undvek frågan. Då han sa att kittet kostade 499 sa jag att jag skulle kolla upp detta innan jag köpte. Han var ihÀrdig men jag gav mig inte så till slut gav han upp efter många argument. Jag kollade Àven mobilnumret han ringde från och det finns ingen registrerad Àgare till numret. Inte så förtroendeingivande. Jag skriver samma som andra att jag polisanmÀler om de Àndå skickar ett kitt trots att jag sagt nej. Kryssar i rutan så att företaget får ta del av omdömet
Blir uppringd av försÀljare som frågar
Blir uppringd av försÀljare som frågar om vi mÀrkt bilrutorna på vår bil. Svar ja. Sedan kommer frågor om vi vill ha en sjÀlvriskreducerande försÀkring. Då ber vi dem återkomma pga tidsbrist. De ringer inte igen. Men det kommer Àndå en faktura på bestÀlld sjÀlvriskreducerande försÀkring. Vid samtal med företaget påstår de att vi svarat ja på frågan om vi vill ha denna försÀkring! Uppspelningen av samtalet visar att vi aldrig har sagt ja. De påstår också att vi betalat för 2024, vilket Àr helt fel! Men de backar först nÀr vi vill utnyttja den påstådda försÀkringen för ett försÀkringsfall 2024!! Den 27/2 kom "Anullation på egen (!) begÀran.
Nöjd av produkt
Köpte StöldmÀrkning av dom och fick hem de till mina 2 bilar, produkten stÀmde överens med beskrivningen som utlovat
SvÀrfar blev uppringd av nÃ¥gon ifrÃ¥nâŠ
SvÀrfar blev uppringd av någon ifrån detta företag. Uppgav att han behövde skicka ett ja till 0730123099101. Var som tur med honom och googlade genast företagets namn och såg diverse kommentarer. Bluff och båg!
Ett bra skydd till bilen!
Hade gett minus om det gick
Hade gett minus om det gick, får fakturor trots att vi inte ens har velat ha tjÀnsten.
Oerhört trevligt och proffesioneltâŠ
Oerhört trevligt och proffesionelt bemötande.
KÀndes givet att köpa en stöldskyddsmÀrkning till min nya bil.
Då jag tidigare har stöldskyddsmÀrkt mina andra bilar.
Tack Niklas.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹