レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik brug for udskiftning af en frostsprÊngt vandhane og en anden skulle flyttes til en ny placering. Kontaktede Pers VVS, hvor en venlig kontormedarbejder hurtigt guidede en frisk montÞr afsted... もっず芋る

KÊmpe anbefaling herfra! Vi havde store problemer med vores gasfyr, og VVS-manden fra Per's VVS ApS kom os til undsÊtning. Han var utrolig flink og imÞdekommende lige fra starten. Han udviste stor pro... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som ejer af JKE Design HolbÊk samarbejder jeg ofte med Pers VVS og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Pers VVS leverer konsekvent hÞj faglighed, god kommunikation og en pÃ¥lidelighed... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Per's VVS - Vi er der altid! Hos Per's VVS er vi stolte af at levere professionel VVS-service til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at alle opgaver udfÞres med hÞj kvalitet og ordentlighed.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

147件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Intet fremmÞde

30-10-2025 fik jeg et tilbud som jeg accepterede mundligt og skrifteligt, men da det blev december og I skulle komme ringedei på dagen kl 13 og oplyste at i netop havde set mailen, vi aftalte en ny dag i januar men desvÊrre blev jeres vvs nu syg, i tilbÞd at lave en ny aftale men det lader til man ikke kan regne med jer selv om det er aftalt i god tid, jeg må desvÊrre give 1 stjerne for at lave denne bedÞmmelse men det er 1 for meget.. hilsen sÞren

2026幎1月5日

Pers VVS からの回答

Hej SÞren. Der er noget der tyder på, at dele af det her er sket ifm. en tidligere ansat. Det er naturligvis et ledelsesansvar som jeg som ejerleder tager meget alvorligt. Ud fra din anmeldelse her alene kan jeg ikke finde frem til hvem du er, for jeg vil rigtig gerne tale med dig om forlÞbet. Vil du kontakte mig? vh Per.

Stor ros til Per og hans hold af

Stor ros til Per og hans hold af seriÞst ansatte.
Jeg har på flere sager haft glÊde at godt samarbejde, i sidste ende til glÊde for mine kunder.

2026幎3月12日

Pers VVS からの回答

Hej Jacques. Tusind tak - det betyder meget for os, at du bruge tid på at sende os en hilsen her. De bedste hilsner fra Per.

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtig hjÊlp. så alt i orden der. Man skal vÊre opmÊrksom på at det ikke er gratis at få en vvs mand ud til ens hjem. jeg vil sige at man skal få lidt oplysninger om prisen!! på deres arbejde, fÞr man rekvirere vvs hjÊlpen. Ellers mange tak for hjÊlpen

2026幎2月26日

Pers VVS からの回答

Hej Henrik. Tusind tak for din hilsen her og det er helt rigtigt, at gratis er det ikke og ift. at oplyse priser, så skal vi både vÊre gode til at oplyse dem, henvise til dem på hjemmesiden og som kunde kan du også altid spÞrge ind til det, for vi prÞve at gÞre os så umage det overhovedet er os muligt. Ha' en dejlig dag - vh Per.

Behagelig og professionel service

Behagelig og professionel service. Vvs’er gik grundigt til vÊrks og gik ikke fÞr fejlen var udrettet. Meget tilfreds med oplevelsen, ville klart anbefale til andre.

2026幎1月20日

Pers VVS からの回答

Tusind tak, Katja. Det er lige efter bogen og tak fordi du tog dig tid til at smide en hilsen i vores retning. bedste hilsner fra Per

Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Pers VVS leverer konsekvent hÞj faglighed, god kommunikation og en pålidelighed, som er helt afgÞrende i bygge- og renoveringsprojekter. Aftaler bliver overholdt, kvaliteten er i top, og der bliver tÊnkt i lÞsninger, også når tingene ikke er helt standard.

Det er en samarbejdspartner, jeg trygt kan sende videre til mine kunder, og som jeg ved reprÊsenterer både mit og deres projekt på ordentlig vis. Professionelt, ordentligt og effektivt, hver gang.

2026幎1月14日

Pers VVS からの回答

Tusind tak, Rasmus! Ligeledes tusind tak for vores samarbejde. Det er gensidigt :) de bedste hilsner - Per

Kommer til tiden

Kommer til tiden - fortÊller, hvad der bliver gjort og viser evt. elementer, som skiftes. Meget rolig og efterlader området pÊnt og rent.
Altid en fornÞjelse at have besÞg af firmaet.

2026幎1月8日

Pers VVS からの回答

Dejligt, Lise Lotte. Tusind tak for at give dig tid til at skrive en hilsen her. vh Per

Hurtigt og effektivt

Det var effektivt og hurtigt selvom svenden skulle tilbage på vÊrkstedet og hente en ny porcelÊnskappe til vores toilet - det er ikke sidste gang jeg ringer til dette firma for hjÊlp til vvs-arbejde

2026幎1月13日

Pers VVS からの回答

Hej Charlotte. Det sker at folkene skal hente materialer, enten på vÊrkstedet eller hos en leverandÞr. Tak for tilliden og vi glÊder os til at give en god service en anden gang også. vh Per.

MontÞr kom til tiden

MontÞr kom til tiden, havde de dele med der skulle bruges, og var venlig og kompetent i sit arbejde.

2026幎1月13日

Pers VVS からの回答

Tak, Peter. Det er vÊrdsat og mange tak for stjernerne. Vi er heldige at have nogle gode svende der kan deres kram. Ha' en dejlig dag - Per.

Altid god og fleksible service

Altid god og fleksible service

Vi har haft vores gasfyr fra nyt ( 10år ) og det er monteret og vedligeholdt af per’s VVS - super tilfredse billig i drift og vedligeholdelse, vil helt klart anbefale

2026幎1月7日

Pers VVS からの回答

KÊre Michael. De ord er virkelig vÊrdsat og tak fordi du ringer til os igen og igen. Ha en dejlig dag. vh Per

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。