Jeg syntes det er en god skole âŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠder bliver faktisk taget mere hÃ¥nd pÃ¥ mobning. Jeg forstÃ¥r ikke hvorfor de skriver at lÊre er sure det er jo dem der larmer. Hvis du bor pÃ¥ urhÞ... ãã£ãšèŠã
Skolen gÞre ingen ting mod mobning og forskelsbehandler alle eleverne LÊrerne og vikarne hjÊlper ikke, og vikarne sidder bare med deres telefoner og spiller f***ing like a dino Hvis nogen fÃ¥r si... ãã£ãšèŠã
Elendig skole for at sige det mildt. Ledelsen er ringere end du kan forestille dig, de lytter hverken til elever eller forÊldre og opretter de mest hovedlÞse valgfag man kan. Hvis du overvejer... ãã£ãšèŠã
DET ER EN RIGTIG GOD SKOLE LÃRERNE TAG IMOD EN OG MOBNING BLIV HURTIGT TAGET I MOD
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg syntes det er en god skole
Jeg syntes det er en god skole
âŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠâŠder bliver faktisk taget mere hÃ¥nd pÃ¥ mobning. Jeg forstÃ¥r ikke hvorfor de skriver at lÊre er sure det er jo dem der larmer. Hvis du bor pÃ¥ urhÞj ville jeg faktisk sige at bit barn godt kunne starte her selv om alt er negativt. Det er bare bÞrn der brokker sig fordi de ikke ville gÃ¥ i skole
DET ER EN RIGTIG GOD SKOLE LÃRERNE TAGâŠ
dårlig skole
skolen er Absurd dÃ¥rlig de har legit ingen penge vi sidder pÃ¥ stole fra vores bedsteforÊldres barndom vi gÃ¥r kun pÃ¥ skolen pga Anders tvede schytz/the Goatðð
Dårlige lÊrer og ledelse
Dårlige lÊrer og ledelse. Ander Hyltoft(Skole lederen) tror han har verdens bedste skole og bortviser elever for noget som slet ikke er vÊrd at blive bortvist for.
jeg skulle pÃ¥ toilet og der var en derâŠ
jeg skulle på toilet og der var en der sagde hold kÊft den smager godt og moanede og jeg synes skolebestyrelsen er dumme på grund af at vikaren spiller bare deres l0rte mobil spil
i gÃ¥ pÃ¥ denne skole vis du ikke vilâŠ
i gÃ¥ pÃ¥ denne skole vis du ikke vil have elias pÃnis i numsen
Dårlig skole hvis du vil lÊre noget
Dårlig skole hvis du vil lÊre noget
lÊrerne svarer ikke på bÞrnene
her kan i få en liste på de dårligste lÊre
1 Marianne
2 Jakob
3 Poul
dette er fra en elev i 8 klasse
Kan ikke helt anbefales
Ikke send dine bÞrn herhen medmindre du går ind for mobning, dit barn ender med at blive en syg junkie, som egentlig ikke tÊnker på andre end sigselv. LÊrerne er skide ligeglade med dig og dine problemer
Pa på!
Bar ekke skift tl petermindskol , dr ekk regn toilat på skol , lÊrereneen ekke ler ås någet , ier poal ham bactsotteter mads , ham tåg faft i elv og bactsotter dem , og utter dem i klÊd
VÊlg en anden skole hvis det er muligt
Elendig skole for at sige det mildt.
Hvis du overvejer denne skole for dit ejet/barns vedkommende så prÞv og find en anden. Ligegyldigt hvilken anden skole det er vil jeg garantere den er bedre end Petersmindeskolen.
Tror Carl har fat i noget
Carl sagde poul var dum. Jeg tror i har nogle interne problemer.
L0RTE F***ING SKOLE
Skolen gÞre ingen ting mod mobning og forskelsbehandler alle eleverne
Hvis nogen får sine bÞrn til at gå på denne l0rte skole, så hader du dine bÞrn, like what the f***
Tag jer sammen!!
Tag jer sammen!!!
Dette er en l0rte skole, Êrligt er der ingen der gide gå her. Virkerne er nogle omkvÊdet makrel madder, som kun gÞr det for pengene, samme med lÊrerne. desuden gir de ik en fuk om mobning, hvis ik de går ind for det.
Elendig skole!
LÊrerne forskelsbehandler bÞrnene og er virkelig sure og de gÞr ikke nogen ved mobning.
lÊrerene tÊler grimt og er meget sureâŠ
lÊrerene tÊler grimt og er meget sure sådan man ikke har lyst til at komme i skole det er trÊls at vÊre her fordi at vi har sent fri så det tager meget af vores tid og det syntes vi er meget trÊls. fra 2015 til 2025 der burde handles på det
vi lÊre får maget
L0rte skole
L0rte skole, er rimeligt sikker på at de går ind for mobning, plus lÊrene forskels behander helt ekstremt mellem drenge og piger. RengÞrrings personalet er en bunke langtids kogt nÊsehorns diarre og gÞr ikke deres arbejde ordenligt.
Hilsen en venlig elev
PORNO