Had per ingeluk het verkeerde medicijn besteld, maar dit werd na n mailtje supersnel geregeld en geannuleerd. Vervolgens het juiste medicijn besteld en dit werd de volgende werkdag al geleverd. Het as... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het is even wennen maar we zien nu toch enige verbetering na een maand gebruik. Onze hond Dotje loopt een stuk soepeler met haar geblesseerde linkerpoot / schouder. Adequate service & bezorging
ruime keuze voor honden, in supplementen,voer etc van bewezen kwaliteit. Bezorging is altijd keurig en op tijd. Daarnaast vind ik de website prettig en toegankelijk,
Producten zijn heel snel geleverd. We zaten al bijna zonder, maar door jullie snelle verzending is onze hond niets tekort gekomen. Top!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PetPol is de webshop met alle producten voor de gezondheid van jouw dier. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben wij alleen de beste veterinaire producten. Je kunt hierbij denken aan; voedingssupplementen, dieetvoedingen, anti-parasitaire middelen, shampoos tot medische hulpmiddelen.
é£çµ¡å
Oud-Valkenburgerweg 9, 6301 CK, Valkenburg aan de Geul, ãªã©ã³ã
- klantenservice@petpol.nl
- www.petpol.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Is Petpol eigenlijk nog actief
Is Petpol eigenlijk nog actief? Ze reageren wel zeer traag tegenover anders. Zelfs ontwijkend en niet echt antwoorden op DE gestelde vragen.
Ik ben een beetje bang. Indien mogelijk naast andere ook reactie van Petpol zelf.
Voer gekocht voor mân kat en ratten
Voer gekocht voor mân kat en ratten. Voor beide 2 grootverpakkingen.
Hele snelle levering, goed verpakt en het product was aanzienlijk goedkoper ten opzichte van concurrenten.
Product besteld
Product besteld, geleverd en nette prijs. Vlotte Afhandeling, Snelle Levering, Zeer Goed, Tevreden!
Ik was zeer aangenaam verrast door deâŠ
Ik was zeer aangenaam verrast door de prijs van de Omega 3 olie voor de hond.
Zeer snelle en correcte levering. En ook heel belangrijk:
Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Proactief handelen door klantenserviceâŠ
Proactief handelen door klantenservice waardoor een betere productkeuze gemaakt kon worden.
ik bestel iets en het wordt op tijd geleverd zoals het hoord.
Een goede webshop, behulpzaam personeel
Een fijne webshop waar ik al vaker besteld heb en het personeel heel behulpzaam is.
Goede en snelle service
Ik mocht mijn bestelling nietâŠ
Ik mocht mijn bestelling niet ontvangen, dan kan ik ook geen goede beoordeling geven.

PetPol ããã®åç
De bestelling wordt altijd netjesâŠ
De bestelling wordt altijd netjes behandeld en bezorgt
prima producten en snel geleverd
Snelle levering en goed prijs.
Snelle service en betrouwbaar .
Mijn pakket werd netjes en snelâŠ
Mijn pakket werd netjes en snel geleverd. Zelfs de kartonnen doos was leuk om te zien door de plaatjes erop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ