PhotoCare Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at fÃ¥ billederne fra kameraerne bÃ¥de som print og digitalt, m... もっず芋る

Gik ind for at fÃ¥ et hurtig print i Viborg. Et sÃ¥ kaldt ekspress foto. Elendige farve pÃ¥ billedet, er i start af februar absolut ingen tÞrt grÊs men alligevel er mit grÊs gulligt pÃ¥ billed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Photocare AÃ¥lborg PhotoCare Ã¥gade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det fÞrste billede var lidt for mÞrkt. Kai var meget venlig, imÞdekommende og professionel, og der... もっず芋る

Bestilte en ny printer og Þnskede levering til dÞren fordi jeg er gangbesvÊret og ikke kan lÞfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken pÃ¥ nÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 写真屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portrÊt-fotografering, pasfoto, fotobÞger, fotogaver og print i storformat.

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Gode billeder, middelmådig service..

Billederne vi har fået fra Photocare i Horsens er virkelig gode og kvaliteten fejler absolut intet.
Dog mangler servicen i butikken kvalitet, både fra fotografen og personalet generelt.

2019幎12月30日

PhotoCare Danmark からの回答

Tak for de 3 stjerner Jakob! Vi sender din anmeldelse videre til butikken.

Deres logonsystem virker ikke.

Deres logonsystem virker ikke.
Deres hjemmeside er ustyrligt langsom og deres logonsystem virker ikke. Det er umuligt at oprette en konto,

2019幎12月18日

PhotoCare Danmark からの回答

Hej Naggert! Du har fuldstÊndig ret og tak trods alt for den ene stjerne du gav os. Problemet skyldes vi modtager mange flere ordrer end nogensinde fÞr, hvilket belaster serverne hvortil man sender filerne til. Der er nu allokeret ekstra server ressourcer, og vi håber det bliver nemmere om kort tid. Rigtig god jul :-)

Hurtig levering. Intet at klage over der. Men indpakningen var lidt sparsom, når man ved, hvordan GLS nogle gange behandler sine pakker. Håber dog den er ok, når den bliver sat til efter jul.

2019幎12月16日

PhotoCare Danmark からの回答

Mange tak for de 3 stjerner. Det med indpakningen må vi gÞre bedre. Håber din vare var intakt :-)

Rigtig god jul!

Bestilte og betalte to gange x 2 fuji

Bestilte og betalte to gange x 2 fuji film instax mini film, fik kun kever 1 x, uden nogen former for besked, måtte ringe og reklamere, så var resten der dagen efter.

2019幎12月13日

PhotoCare Danmark からの回答

Ja hvor svÊrt kan det vÊre at tÊlle til 2 :-) Vi beklager mange gange, og Þnsker dig hermed en rigtig god jul!

PhotoCare Aalborg Østerå

Fremragende service, tålmodighed og vejledning hos Henrik og co. i butikken på Østerågade i Aalborg. Varmeste anbefalinger herfra!

2019幎12月11日

PhotoCare Danmark からの回答

Tak for den fine anmeldelse Robin. Den er nu sendt videre til Henrik & Co. i Aalborg.

Lidt lang leveringstid

2019幎12月7日

PhotoCare Danmark からの回答

Hvor lang tid gik der ? Normalt er det levering fra dag til dag. Der kan så vÊre tilfÊlde, hvor vi bestiller hos en ekstern leverandÞr, hvilket giver et par dages ekstra leveringstid.

Hurtig levering.

2019幎12月6日

PhotoCare Danmark からの回答

Tak Kenn for din anmeldelse :-)

Alt i orden

Alt i orden 🀗

2019幎12月6日

Mange tak Jens :-)

DÃ¥rlig service

Jeg bestilte 3 fotokalendere pÃ¥ hjemmesiden og blev oplyst om 4-6 hverdages leveringstid. PÃ¥ 5 dagen tjekkede jeg status pÃ¥ ordren og kunne se at den stadig var under produktion. Jeg kontaktede derfor kundeservice pr. Tlf. og oplyste at jeg skulle bruge den ene kalender som gave pÃ¥ lÞrdag og det derfor var vigtigt at den kom senest fredag (pÃ¥ 7 dagen). Kundeservice medarbejderen oplyste mig at de aldrig kan overholde den leveringstid, hvilket jeg finder ret useriÞst. Han lovede mig at fÞlge op pÃ¥ ordren og give en tilbagemelding (hvilket jeg aldrig fik) herudover aftalte vi at den skulle sendes som ekspres pÃ¥ Photocares regning og han i Þvrigt ville refundere mig for portoen. Samme aften blev det fulde belÞb faktureret (ingen Porto refunderet) og jeg kan at pakken er gjort klar til afsendelse med alm. post. Derfor ringer jeg igen ind til kundeservice i dag, forklarer situationen og fÃ¥r blot et flabet svar om at pakken er gjort klar til afsendelse og han kan ikke Êndre til ekspres forsendelse da han ikke ved hvor han skal finde pakken. Og det iÞvrigt er som at lede efter en nÃ¥l i en hÞstak. Men hvis jeg er sÃ¥ utilfreds kan jeg jo bare annullere min ordre. SÃ¥ nu stÃ¥r jeg uden en pakke lÞrdag hvor jeg skal bruge den og et firma der er fuldstÊndig ligeglade. Øv for en oplevelse.

2019幎12月5日

Hej Catrine

Er det muligt du vil kontakte mig på email. Din anmeldelse er svÊr at kommentere, da vi ikke ved hvilken kundeservice, du har vÊret i kontakt med. Uanset hvad så har du haft en Þv oplevelse og det er bestemt ikke vores intention.

Skriv til loe@photocare.dk og jeg kontakter dig herefter.

2019幎12月3日

PhotoCare Danmark からの回答

Mange tak for din anmeldese. Det er vi glade for.

dårlig kvalitet og alt for hÞje priser

alt for hÞje priser for digitale billeder. billeder er i jpg. Når man bestiller i hÞj kvalitet. der er bagrund på portrÊt billede som ikke burde vÊrre der. der er ingen justeringer fortaget, kvaliteten er som på hjemme billeder, bestemt ikke pengene vÊrd hvis man har en mobil med ok kamera og en hvid vÊg kan man gÞre det bedre selv.

2019幎11月28日

PhotoCare Danmark からの回答

Tak for din anmeldelse. Den er dog ikke nem at kommentere på. Beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Selv om det bestilte var opgivet som på

Selv om det bestilte var opgivet som på lager, viste det sig, at dette ikke var tilfÊldet. Leveringen skete fÞrst efter 10 dages ventetid. Der var dog hele vejen god information fra Photo Care, og også et ekstra batteri med som kompensation.

2019幎10月29日

PhotoCare Danmark からの回答

Hej Hans! Mange tak for din anmeldelse, og endnu må vi bare beklage den lange ventetid.

Bestilte en ny printer og Þnskede

Bestilte en ny printer og Þnskede levering til dÞren fordi jeg er gangbesvÊret og ikke kan lÞfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på nÊrmeste pakkepost. Kunne I ikke bare stille pakken foran dÞren.

2019幎10月28日

Hej Theis

En skam vi ikke fik talt om dette inden afsendelse af din printer. GLS må ikke stille en pakke uden der er en underskrift for modtagelsen. Beklager det besvÊr du måtte have haft.

Sidste gang jeg har handlet her (photocare Vesterbrogade)

Jeg har haft ekstrem dårlig oplevelse med dette sted. Jeg kÞbte et genbrugs analog kamera og fik at vide hvordan man satte filmen i og fik fortalt at hvis den skulle skiftes kunne jeg bare komme ned også ville de gÞre det.
Da jeg så ikke har mulighed for at komme ned i butikken, sÞger jeg på nettet og skifter den selv.
Da jeg så har fået fremkaldt billeder for 3 film (som jeg betaler 100,- stykket for), og kommer ned i butikken, beder manden om en seddel med et nummer på til mine film, som jeg ikke har fået udleveret, hvilket der bliver sat sprÞgsmålstegn ved.
Da jeg kommer hjem, finder jeg ud af at det er folieruller jeg har fået, og ikke billederne.
Da jeg så kommer ned i butikken, fortÊller manden mig at de billeder der skulle vÊre på filmene er blevet Þdelagt, og derfor ikke har kunne fremkaldes. Jeg skulle derved slet ikke have betalt 300,- ved afhentelse af "billederne"
Han forklarer at når jeg har taget rullen ud af kameraet er billederne blevet eksponeret for lys. Dette er ikke noget jeg har en jordisk chance for at vide, da jeg, ved kÞb af kamera, ikke fik at vide hvordan man tog rullen ud af kameraet. Manden bag disken forklarer at det altid bliver forklaret ved kÞb, hvilket det ikke er blevet fortalt.
Der krÊves stadig at jeg betaler for 3 folieruller, som jeg ikke har bestilt, og som der ikke er nogle billeder på til 40,- stykket.
Det er sidste gang jeg har handlet i den butik.

2019幎10月23日

Hej Line!

Det var da en rigtig Þv Þv oplevelse for dig. Er det muligt du vil skrive, hvilken butik du har vÊret i ? Så vil vi sende din besked videre til rette person. PhotoCare består af 42 selvstÊndige forhandlere.