Piaries レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse hos Pia Reis Lædervarer! Servicen var helt i top fra start til slut – venlig, hjælpsom og professionel. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og kvaliteten af produkterne lever f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis jeg kunne give flere stjerner, ville jeg det! Henvender mig for at høre til om man kan redde en falmet højt elsket 9 år gammel skindrygsæk, og udover råd og vejledning tilbød Björk også at se, om... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde gennem længere tid ledt efter en bestemt pung i fysiske butikker i forskellige byer på Sjælland. Fandt hvad jeg søgte på nettet hos piaries.dk. Hurtig og uproblematisk levering. Produktet lå i e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte varen søndag eftermiddag og havde den allerede mandag eftermiddag! Perfekt da det var en gave jeg skulle bruge i slutningen af ugen :-) Produktet jeg købte var i rigtig lækker kvalite... もっと見る

企業情報

1. 革製品専門店
  2. バッグと旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Personlig service. Vi sidder klar til at hjælpe dig for at sikre, at du får den bedste mulige handels-oplevelse. Ring til os på 75923745 alle ugens dage. Også weekend. Vi prøver at imødekomme et hvert ønske. Har du brug for ekstra hurtig levering, afsender vi brevpost i weekend også. Skiv dine ønsker ved bestilling i "bemærkninger"

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle købe en 3 fløjet herrepung til venstre hånd. Efter forgæves forsøg i diverse taske butikker, hvor jeg fik af vide, at sådan en pung fandtes ikke mere, fandt jeg hele to på piaries.dk, hvor jeg nemt kunne bestille den jeg gerne ville have. Det gjorde jeg tirsdag eftermiddag og allerede onsdag lå den i min postkasse. Super nemt og hurtigt, derfor fem stjerner :-)

2013年11月29日
5つ星のうち4の評価

Rigtig go service

Jeg bestille mine varer søndag og fik dem allerede mandag. Jeg havde lavet en fejl under bestillingen, som Pia var meget behjælpelig med at få rettet op

2013年11月26日

Hurtig reaktion

Varen som jeg købte var desværre blevet sendt tilbage da der var fejl, men Pia ringede til mig dagen efter min bestilling og fortalte om det og hvis jeg ønskede det kunne jeg annullere ordren. Det ville jeg ikke. Varen kom i dag og jeg bliver helt sikkert rigtig glad for den.

2013年10月23日

Fantastisk Service

Har aldrig oplevet noget lignende. Bestilte 2 punge søndag aften ca kl 18.30. Og havde dem allerede næste dag. Super indpakning og fantastisk service. Du burde have 100 stjerner:-) Mvh Kasper

2013年9月23日

perfekt.

Jeg har for første gang handlet hos piaries, og jeg må nok sige wauv, jeg bestilte om søndagen, mandag lå pakken i min postkasse, og hold da op så flot en pakke,det var bare så flot med både sløjfe og flot æske, det kan varmt anbefales at handle hos dem. Og min kortpung som jeg købte svarede fuldt ud til mine forventninger.
Mvh. Esther Andersen.

2013年9月19日
5つ星のうち4の評価

Prof.......

God og professionel handling all over med fornuftig forretningsetik. Hurtig levering og en klar website med fine anvisninger.
T. Frese

2013年9月15日
5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og rigtig god service

PiaRies har nogle fantastiske produkter. Vi har købt en del, både punge til os selv, men også gaver. Vi har fået indgraveret navn i nogle af pungene, som vi har givet væk,og det er rigtig pænt. Så jeg vil gerne anbefale Pia Ries til jer alle.

2013年9月9日

Hurtig og præcis

Lyn hurtig levering endda som gavepakning :-) Den ønskede nøglepung kom som ventet og i god kvalitet . Vil helt sikkert handle her en anden gang.

2013年9月9日
5つ星のうち5の評価

Super god service, og virkelig hurtig ekspedition

Jeg har købt en mobilpung, efter længe at have ledt efter en med de funktioner, som jeg ønskede.
Desværre faldt der efter nogle måneders brug en central trykknap af, og jeg skrev en pæn reklamation. I løbet af af to dage havde jeg en ny taske.

Jeg har oplevet en virkelig god service, og hurtig ekspedition, og kan bestemt anbefale Piaries

2013年9月6日
5つ星のうち5の評価

Overraskende hurtig levering og lækker indpakning

Jeg foretog min bestilling i webshoppen søndag, sidst på dagen.
På jobbet om mandagen glædede jeg mig til at skulle modtage en pakke i løbet af ugen - men allerede mandag formiddag blev pakken fra Pia Ries afleveret.
Det var første glædelige overraskelse. Næste glædelige overraskelse/oplevelse kom, da jeg åbnede kuverten og fandt min bestilling i en flot gaveindpakning og tredje glædelige oplevelse var, da jeg åbnede pakken og fik den meget flot udførte pung i lækkert blødt skind i hånden.
Det var første gang, men det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger og bestiller fra Pia Ries webshop.

2013年8月22日

Trustpilot エクスペリエンス