Met het telefonisch contact zeer behulpzaam om een goede pick-up naald te leveren, de unit werd geleverd helaas door miscommunicatie paste hij niet. Even door een gesprek met Nico en het opsturen va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dit is nu een bedrijf met een werkelijk uitstekende, eerlijke service! Ik had per abuis de verkeerde picupnaald besteld. Dit gemeld te hebben werd er gelijk contact opgenomen met mij. Ik kon de naald... ãã£ãšèŠã
Ik heb tweemaal contact opgenomen met het bedrijf omdat ik zelf niet zo'n kenner ben en zeker wilde weten dat ik het jusite elementje bestelde voor mijn platenspeler. Beide keren razend snelle reactie... ãã£ãšèŠã
Naald besteld voor mijn oude Sony ps212 uit 1978. Ik twijfelde even of ik het juiste type besteld had dus na een korte navraag bij Nico bleek dat wel het geval. Het was gewoon voorradig en snel gel... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi en veilig verpakt
Uitleg op de website was voldoende om een beslissing te nemen over het aanschaffen van een naald.
Super bedankt mijn pickup werkt weer super met een nieuwe naald, lekker platen draaien
Zeer goede ervaring gehad!
Zeer goede ervaring gehad met Pickupnaald.nl. Door een fout van mijn kant(ik was wat vergeten te bestellen) had ik 2 bestellingen geplaatst, krijg ik netjes een mail waarin staat dat de bestellingen gecombineerd worden en dat verzendkosten van 1 bestelling geretourneerd worden! Dit is toch fantastisch!!!
Vakkundige service en bijzonder klantvriendelijk.
Vakkundige service en bijzonder klantvriendelijk.
Met veel geduld, en met duidelijk veel kennis van zaken, werden al mijn vragen via email beantwoord. De website is zeer overzichtelijk en mijn bestelling werd snel afgehandeld. Chapeau!
De enige echte.
Verwar pickupnaald.nl niet met sites met een vergelijkbare naam! Super goede beschrijvingen bij alle naaldjes, met alle mogelijke alternatieven en upgrades vermeld, inclusief artikelnummers.
Toen ik erachter kwam dat er ook een elliptische naald beschikbaar was voor mijn 'standaard' Audio Technica (3600) element heb ik deze meteen besteld. Ik heb nog nooit zo een fantastische geluidskwaliteit gehad, zonder enige vorm van 'S'-klanken of vervorming. Bij de concurrent werd niet vermeld dat deze naaldjes ÃŒberhaupt beschikbaar waren. (Het klinkt op mijn speler nu zelfs beter dan de 10x duurdere Ortofon 2M blue pnp die slecht uit te lijnen bleek.)
Let goed op, want er zijn een handje vol sites met een vergelijkbare naam, maar veel minder duidelijke beschrijvingen en tips. Ga zo door!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã