Pixigo レビュー

レビューを書く

レビューの確認を行います

WEGBLIJVEN!!!!

WEGBLIJVEN!!!!

Scam website, je bestelling wordt graag aangenomen en je geld is weg maar je zult geen producten krijgen, je wordt niet gehoord en mails en chats blijven onbeantwoord.

2024年10月3日

Gewoon niet doen!

Gewoon niet doen!
Reageren na betaling nergens op. App, mail, chat.
Je moet een vage app downloaden om je verzend info te zien maar die app geeft ook geen info.
Nu maar hopen dat er iets binnenkomt.

Het antwoord hieronder is gewoon niet waar. Heb 4 nails maar geen enkele met t&t

2024年4月14日

Pixigo からの回答

Hoi David, die app is niet verplicht om je status informatie te zien. Als het goed is zijn er een aantal emails verstuurd met inpakinformatie en een track en trace mail. Volgens de tracking ontvang je het pakket vandaag.

Reactie na aangepaste review:
Ik ga dan kijken waar de mails zijn gebleven. Normaal gesproken moet je minimaal 3 mails ontvangen: Een bevestiging, een inpakbevestiging en een track en trace email.

5つ星のうち1の評価

Volgende dag verzonden is een leugen

Statief besteld op de 17e. Bij het product staat Volgende dag verzonden. Product is op voorraad. Mooi, dan is die op tijd binnen voor mijn sneeuw wandeling op de 20e. Helaas. Het is nu de 23e, alle sneeuw is gesmolten, en ik heb nog steeds geen statief, geen communicatie ontvangen of niks. Bespaar jezelf ellende, bestel bij webshops als kamera express.

2024年1月20日

Pixigo からの回答

Beste John, Dit is je tweede review, maar nu via Trustpilot. Ik heb je een email gestuurd met de vraag voor meer informatie en om welke order het gaat. Ik kan namelijk geen order terugvinden met je emailadres en naam.

Ik hoor dus graag van je.

MVG
Thomas

Afspraken niet nakomen!

Afspraken niet nakomen!

Zondag avond een tripod besteld en het is nu al zaterdag! Woensdag maar een geïrriteerde mail gestuurd en donderdag een mail terug met de bevestiging dat de tripod verstuurd werd. Het is nu zaterdag en ik heb nog niks!

Geen contact of duidelijke info wanneer je wat krijgt! Krijg je een track & trace die al dagen op "pakket nog niet ontvangen of verwerkt"

Koop ergens anders en bespaar je een hooooop frustratie!

2023年5月20日

Donderdag op tijd besteld

Donderdag op tijd besteld. Volgens de site zaterdag in huis? Niet dus. Belofte maakt schuld. Hopeloos.

2023年3月11日

Pixigo からの回答

Hoi Ton, kan je mij per e-mail wellicht wat gegevens over je bestelling sturen? Dan ga ik uitzoeken waarom je de bestelling nog niet binnen hebt.

Toevoeging:
Deze bestelling is nogmaals verzonden na het binnenkomen van de klacht. Deze is nu wel aangekomen.

5つ星のうち5の評価

Prima om iets te bestellen.

Prima om iets te bestellen.
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan anderen. Op de website kwam ik de Glif tegen die ik graag wilde bestellen. "Vandaag besteld, VOLGENDE WERKDAG VERZONDEN" staat er duidelijk, maar is dan toch net een dag later dan je denkt. Maar maakte voor mij niet uit. Heb even via de telefoon contact gehad of het product echt nog op voorraad was en dat was inderdaad zo. Toen heb ik de bestelling geplaatst. Door een verbindingsprobleem ging de afronding van de bestelling niet zoals verwacht, daarop een chat geopend. Meteen contact gehad met TB (Ik denk Thomas...) die stelde meteen voor om de bestelling anders via de mail te doen, zodat ik voor mijn vakantie toch nog het product binnen zou hebben. Was een prima voorstel, echter terwijl we aan het chatten waren ververste ik de bestelpagina en verliep de bestelling via de website gewoon zoals het hoort. Makkelijk contact met bedrijf te krijgen; goed bereikbaar en goed geholpen ook. Er werd zelfs even gevraagd of ik de dag erop 's avonds thuis zou zijn. Hier kreeg ik een levering met de fietskoerier aangeboden die een dag eerder al leverde. Heel prettig dus. Top!

2017年7月13日
5つ星のうち5の評価

Denken super mee; geven topservice!

Onlangs heb ik bij Pixigo voor mijn man een lenzensetje van Olloclip besteld.

Ik had eigenlijk een andere lenzenset besteld, maar werd de volgende dag opgebeld door Pixigo, de lenzenset die ik besteld had werkte alleen in combinatie met de daarvoor geschikte case. Ik heb toen uitgelegd waarvoor ik de lenzen nodig had en ze hebben toen de Olloclip aangeraden. Echt heel fijn dat ze meedenken en me opbelden. Anders had ik niets aan het andere lenzensetje gehad.

Daarnaast heb ik ze gevraagd of ze het pakketje zonder sticker/ niet in een gerelateerd doosje wilden versturen omdat het een verjaardagscadeau was en mijn man anders direct zou weten wat erin zat. Ook dit hebben ze keurig gedaan.
Al met al: echt topservice dus!

2014年9月24日

Trustpilot エクスペリエンス