Mycket dyra blommor och krukor.nu höjer de lite extra pga kan inte bli av med dessa för att de ska.klara sig.. Tror framledes om de fortsÀtter kommer det lÀggas ner.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill gÀrna lyfta fram den fantastiska hjÀlpen jag fick av Evelina pÃ¥ Plantagen i Sköndal. Hon hjÀlpte mig mycket tÃ¥lmodigt att bÃ¥de hitta och vÀlja mellan flera olika vÀxtsorter som jag sjÀlv... ãã£ãšèŠã
Plantagen Kungens kurva. TyvÀrr kÀndes personalen vÀldigt stressad. NÀr jag frÃ¥gade om nÃ¥got fick jag till svar: Jag vet inte om vi har kvar det!! Vi har rea nu p allt sÀljs ut snabbt! Vid kassan (e... ãã£ãšèŠã
Hade problem med mina inköpta utemöbel-set som Àr 3 Ã¥r. Plantagen har tydligen avslutat samarbetet med den leverantören och börjat med en ny serie egentillverkade utemöbler och sÀljer dem idag med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allt för livet med vÀxter - från blommor, krukvÀxter och allt du behöver för att odla sjÀlv, till jord, gödsel, trÀdgård och utemöbler.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
TyvÀrr vill ni inte ha mig som kund eftersom ni inte tar emot kontanter.
Dessa butiker kommer jag i fortsÀttningen att bojkotta! eftersom ni INTE tar mina kontanter jag vill betala med.
VARNING FÃR SORGMYGG!!
Jag Àr så otroligt ångerfull att jag köpte tre stora gröna vÀxter hÀr under deras rea-vecka på gröna vÀxter.
TyvÀrr Àr nu mitt hem invaderat av sorgmygg och de har också lagt Àgg i mina andra fina krukvÀxter.
Rekommenderar ingen att handla hÀrifrån! NÀr jag handlat från blomsterlandet eller matvarubutiker har jag aldrig haft det hÀr problemet.

Plantagen Sverige ããã®åç
Tycker Àndå att Plantagen Àr rÀtt bra! Det gÀller bara att se upp så det inte följer med ohyra på plantorna man köper med sig!

Plantagen Sverige ããã®åç
I denna butikskedja får man inte betala med kontanter. En valuta som ges ut av Riksbanken. Dessa butiker kommer jag i fortsÀttningen att bojkotta.

Plantagen Sverige ããã®åç
Man får inte betala med kontanter. MÀrkligt eftersom vi har pengar som betalningsmedel i det hÀr landet. Så kan inte handla dÀr mer.

Plantagen Sverige ããã®åç
Att sluta med kontanthantering borde vara straffbart. 3 medlemmar mindre och 3 kunder mindre och spridning av detta kommer att ske till andra.

Plantagen Sverige ããã®åç
Plantagen erbjuder numera ej kontanthantering. Det Àr fel vÀg att gå.
Tidigare kund.

Plantagen Sverige ããã®åç
Pest och ohyra Àr det man får hem nÀr man handlar hÀr. Mina vÀxter har varit friska i alla år tills jag tog dit en hibiskus från detta usla företag. Har fått slÀnga fleråriga döda vÀxter nu.
Var rÀdd om dina plantor och handla hos någon annan som har bÀttre kunskap (saknar kompetent personal) och pestfria vÀxter och varor.

Plantagen Sverige ããã®åç
Varning för ohyra! Handlat på Sisjön. Fått hem två sorters ohyra (spinnkvalser och bladlöss vid samma tillfÀlle) och fick ingen hjÀlp från butiken. De slösade min tid med mail fram och tillbaka, fick skicka bilder osv, sedan svaret att de vÀljer att inte göra något alls (bladlusrosen valde jag att åka dit med, då blev jag erbjuden en ny, men tog ingen eftersom det var bladlöss på alla de hade). Andra gången jag fått sjuka vÀxter från dem faktiskt, fattar inte varför jag gick tillbaka men det kommer inte hÀnda igen. Försöker fortfarande bota vÀxterna spinnkvalster spridit sig till hemma. TÀnk på att många sjukdomar sprider sig snabbt och chansa inte! VÀxten jag köpte med sjukdom kostade 20 kr men mina vÀxter hemma Àr stora och mycket mer vÀrdefulla.

Plantagen Sverige ããã®åç
Fin service nÀr jag vÀl kom i kontakt, men det var inte helt lÀtt. Nöjd med varorna!
Nearly 800kr for home delivery, and you have to wait 6 to 10 days, this is an absolute ridiculous company.
Påsen jord från Plantagen för blommorna i lÀgenheten - vad gör den dubbelt så dyr jÀmfört med annan blomjord?
Extrem dålig service på Plantagen i Kungsbacka! Rabatter dras inte av, okunnig och snorkig personal, dåliga och dyra vÀxter!
Orkidéer med rotlöss! Sedan Àr dem så frÀcka att stÀlla dit ett skylt som det står på:
Det kan finnas ohyra på vÀxter vilket talar om att det rör sig om omtanke för miljön att dem inte anvÀnda sig av kemiska bekÀmpningsmedel! Som om man ska vara tacksam för ohyra. Min samling omfattar nÀrmast 300 krukodlade vÀxter, men rotlöss har jag inte. Det Àr helt enkelt smittad jordsubstrat som dem Àr odlade i på plantagen!
Dyra Àr dem dessutom och en dålig kvalitet utan desslike. Okunnig personal. Handla på små företag istÀllet, som vet vad dem sÀljer!
SÃ¥ otroligt dÃ¥ligt pÃ¥ Plantagen, varje gÃ¥ng (âmÃ¥steâ handla akuta grejer dÀr ibland pga lÃ¥ngt till bra handelstrÀdgÃ¥rd). Alltid samma mönster; helt tomt pÃ¥ personal, och nÀr jag till slut lyckats fÃ¥nga in nÃ¥n för att stÀlla en frÃ¥ga sÃ¥ fattar man varför de gömmer sig, de har absolut ingen koll pÃ¥ det de jobbar med. Det bÀsta svaret jag fÃ¥tt Àr âeh kan du googla det?â Inte de anstÀlldas fel utan ledningens som inte utbildar sin personal alt rekryterar utbildade mÀnniskor. Dyrt och dÃ¥ligt.