レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Platan TandlÊgerne pÃ¥ vesterbro Kort sagt: Hvis du leder efter en tandlÊge, der bÃ¥de er dygtig, professionel og menneskelig – isÊr hvis du har haft dÃ¥rlige ople... もっず芋る

Som nye patienter er min mand og jeg blevet rigtig glade for denne tandklinik. Man bliver mÞdt med et kÊmpe smil i receptionen, og personalet er venlige, smilende og imÞdekomne. De spÞrger hver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik lavet mit fÞrste hul i tanden hos Solmaz og det var en virkelig behagelig oplevelse. Jeg blev grundigt informeret hele vejen igennem proceduren og fÞlte mig rigtig godt og omsorgsfuldt behand... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫

圓該䌁業による蚘述

Vi er en moderne tandklinik, som med topmoderne udstyr og ekspertise tager hånd om dine tÊnder. Vi er stolte af vores mange års historie som siden 1919 har leveret dedikeret tandbehandling. Vores mission er at kombinere traditionel ekspertise med moderne praksis for at tjene vores patienter bedst muligt. På Platand Þnsker vi at tilbyde tandbehandling på hÞjt niveau, så du trygt kan lÊgge dit hoved i vores hÊnder. Vi bruger den nyeste kamerateknologi til at vise dig hvordan dine tÊnder har det. Hos os har du medindflydelse på din behandling. Vi går ind for gennemskuelige priser, derfor giver vi et overslag på den behandling, der skal foretages inden vi går i gang.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

100件のレビュヌ

Efter mange tandlÊgeoplevelser gennem livet er dette uden tvivl den bedste klinik, jeg har vÊret hos

Jeg kan varmt anbefale Platan TandlÊgerne på vesterbro

Kort sagt:
Hvis du leder efter en tandlÊge, der bÃ¥de er dygtig, professionel og menneskelig – isÊr hvis du har haft dÃ¥rlige oplevelser tidligere – sÃ¥ kan jeg kun give min varmeste anbefaling.

Jeg har vÊret hos mange tandlÊger gennem årene, og det her er uden sammenligning den bedste tandlÊgeoplevelse, jeg har haft.

Klinikken virker utrolig professionel og erfaren – man mÊrker tydeligt, at det er en veletableret klinik med mange Ã¥rs erfaring. Men det, der virkelig gÞr forskellen, er personalet. De er ekstremt gode til at mÞde én som menneske og tage sig tid til at lytte.

Hvis man har tandlÊgeskrÊk eller bare generelt synes, at tandlÊgebesÞg kan vÊre psykisk udfordrende, så er det her et sted, hvor man virkelig fÞler sig forstået. De er rolige, forklarer hvad der sker, og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele vejen igennem.

Jeg har fÃ¥et lavet flere forskellige behandlinger hos dem – blandt andet tandudtrÊkning, rodbehandling og implantat (med stift og opbygning pÃ¥ en gammel tand). Alle behandlinger er blevet udfÞrt virkelig professionelt, og resultatet har vÊret helt i top.

Noget jeg ogsÃ¥ sÊtter stor pris pÃ¥ er, at de hjÊlper med det praktiske – fx rÃ¥dgivning om tilskud, dokumentation og andre ting, der kan vÊre svÊre at gennemskue som patient.

Priserne oplever jeg som meget rimelige i forhold til kvaliteten af arbejdet og den tryghed, man får med.

2026幎3月6日

Kan varmt anbefales

Platand er en professionel, ordentlig og serviceminded tandklinik. Jeg har fÞlt mig tryg i hele processen i forhold til behandling og i vurderingen om, hvordan mit forlÞb skal vÊre. TandlÊgerne og behandlerne prioriterer at tage sig tid og sige, hvad de gÞr, fÞr de gÞr det. Det er virkelig rart.
De vejleder også i, hvordan man som patient kan spare penge og det er dÊleme ordentligt :-)

2026幎1月7日

En fantastisk oplevelse hos

En fantastisk oplevelse hos Tandklinikken Platand

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Tandklinikken Platand – helt fra jeg trÃ¥dte ind ad dÞren. Allerede ved ankomsten blev jeg mÞdt med smil og en varm velkomst. Jeg havde min lille hund med pÃ¥ grund af sommervarmen, og da jeg ikke kunne efterlade ham i bilen, fik jeg lov til at tage ham med ind i ventevÊrelset. Den sÞde og imÞdekommende sekretÊr tilbÞd endda at holde Þje med ham, mens jeg var til konsultation – det satte jeg stor pris pÃ¥!

Inde i klinikken fortsatte den gode oplevelse. TandlÊgen tog sig god tid og besvarede alle de spÞrgsmÃ¥l, jeg havde forberedt pÃ¥ forhÃ¥nd – og det gjorde han med et smil og en ro, man sjÊldent oplever. Jeg fÞlte mig hverken forhastet eller til besvÊr, og hele konsultationen foregik i en afslappet og professionel atmosfÊre.

Det er sjÊldent, man fÞler sig sÃ¥ godt taget imod og lyttet til hos en klinik, men hos Platand var det tydeligt, at bÃ¥de faglighed og menneskelighed vÊgtes hÞjt. Jeg har allerede anbefalet klinikken til venner og familie – og jeg kommer helt sikkert igen!

2025幎5月20日

Emergency appointment

I had an emergency with some fillings that fell out on the day where everything closed down for Easter but Platand managed to squeeze me in within two hours of calling them. The dentist was great, very efficient and quick in her work. The staff was so friendly and accommodating. Definitely recommendable!

2025幎4月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。