Een goede (web)winkel onderscheidt zich door bijvoorbeeld snelle verzending, goede verpakking, en/of goede prijzen. Een écht goede (web) winkel onderscheidt zich niet alleen door het bovenstaand... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer vriendelijke verkopers, Altijd bereid om te helpen, opzoek naar bepaalde funko artikelen of figures. Niet de goedkoopste maar ze staan voor kwaliteit en dat maakt die enkele €'s extra de moe... もっと見る
Heel goede klantenservice, alles heel goed verpakt en de volgende dag geleverd. Antwoorden snel op mails en vragen. Ik raad deze winkel hard aan!
had een game gepre-ordert van limited run games bij player2gamestore (verzamelaar weten dat je moeilijk aan limited run games kan komen) is goed aangekomen, was goed geholpen met vragen die ik had
企業情報
当該企業による記述
Game & Geek store in hartje Uden. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd op het gebied van gaming, retro gaming, accessoires, spelcomputers, merchandise, Japan Import, Anime, Gundam Model Kits, Funko Pops, Collectibles, Marvel, Star Wars, Pokemon, Disney. In-en Verkoop van Tweedehands games. Je vind ons assortiment ook op www.player2gamestore.nl , maar een aantal pareltjes verkopen we echter alleen in de winkel.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Topservice
Een écht goede (web) winkel onderscheidt zich niet alleen door het bovenstaande, maar vooral wanneer er iets niet helemaal goed loopt: snelle communicatie en goede oplossingen.
Player2Gamestore heeft al het bovenstaande en onmiskenbaar hart voor de zaak. Ik kom zeker weer terug!
Heel goede klantenservice
Cadeau zoeken
Dinsdag 13 januari waren mijn ouders in de winkel en werden heel goed geholpen door een jongeman die daar werkte. Ze zochten een pleystation 5 spel als kado aan het zoeken waarbij ze er niet uit kwamen. toch hebben ze nu een heel leuk kado voor hun kleinzoontje kunnen vinden!
nogmaals bedankt namens ons!
Snelle levering en het product was goed…
Snelle levering en het product was goed verpakt opgestuurd.
top bedrijf mijn vaste plek voor figures
ik ben er nu 2x geweest en heb er ook een grotere order lopen.
het is een nette en mooie winkel met aardig personeel en een gezellige sweer. het is een mooie winkel met een mooie website.
ik ben altijd voorzichtig met waar ik dingen koop/bestel maar ze zijn heel betrouwbaar en klant gericht. het is mijn vaste plek om figuren te kopen. ga zo door !!
Als verpakking beter was dan 4 sterren waarschijnlijk.
Ik heb in October 2023, 3 Gundam kits besteld. Een MGSD Freedom Gundam / RG Sazabi / en SD Sazabi. De Dozen pasten net niet in de omdoos. Die was net te klein. De flappen van de doos werden toch om de bouwdozen heen dicht-getaped. Persoonlijk spaar ik ook de dozen met de mooie tekeningen erop. Dus als dezen dan beschadigd raken. Is dit wel een grote minpunt voor mij. Helaas heb ik geen fotos gemaakt. Ik heb het erbij laten zitten. Overigens was maar 1 doos flink beschadigd. De rest, ach. Wat kan ik doen. Kan gebeuren. Mischien was er een werknemer die niet helemaal weet hoe bouwers en verzamelaars hierover denken. En mischien was dit ook maar een enkele keer.
De datum is dus meer dan een jaar geleden. Ik kan tot 1 jaar terug datum selecteren.

Player2Gamestore からの回答
Goede en snelle bezorging.
Goede en snelle bezorging.
Het product was ook goede kwaliteit voor een goede prijs.
Zeker een aanrader
Snelle verwerking en bezorging van mijn…
Snelle verwerking en bezorging van mijn order.
Zeer uitgebreid en divers assortiment.
Anime beeldjes
Anime beeldjes besteld,waren netjes verpakt.
Snelle verzending en werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending
Player2Gamestore heeft haar website op orde
Bestelling werd goed opgepakt zoals het hoort, wat normaal moet zijn maar in de praktijk vaak tegenvalt
Bij Player2Gamestore is er een goed info en volg systeem in gebruik.
pluspunt; het artikel was daadwerkelijk op voorraad, 1 stuks wel te verstaan. Na mijn bestelling stond de voorraad op nul. Kijk zo hoort het! Niet lokkertje en dan 3 weken moeten wachten op een boot uit Verweggistan.
Geweldige service
Geweldige service, item ook zorgvuldig en netjes ingepakt. Toen ik belde werd item speciaal voor mij op de website gezet. Ben er erg blij mee en binnenkort mijn jarige neefje ook.
Pokemon Scarlet en Violet doublepack
Pokemon Scarlet en Violet doublepack steelbook edition pre-ordered en 2 dagen van te voren te melden dat ze dit niet kunnen leveren aan mij.
Echt slechte service.

Player2Gamestore からの回答
Besteld en binnen 2 dagen in huis en…
Besteld en binnen 2 dagen in huis en super netjes verpakt! Luchtzakjes in de doos zodat de boel niet kan breken bedankt en koop zeker binnenkort meer! Mvg Teddy

Snelle en vriendelijke klantenservice
Mijn bestelling was al een dag erna gearriveerd, ook goed verpakt. Zeer tevreden en kom hier zeker weer eens shoppen. Thx 👌🏼
Beste Game winkel van nederland!
Top winkel! Koop hier altijd Games & Anime merchandise en altijd goede en snelle service! Echt een van de beste game winkels van nederland!!!
Erg tevreden
Recent een funko hier gekocht. De bestelling was goed verpakt, snelle levering en geen problemen gehad met de verwerking. Ben erg tevreden.
Al jaren vaste klant! Goede service!
Koop hier geregeld merchandise en games! Goed aanbod en prima prijs! 😁👌🏻 Ik vertrek nooit met lege handen uit de winkel. Wat mij betreft de beste game winkel van Brabant.
Goede ervaring
Recent wat CR1616 batterijen gekocht voor wat Pokémon games. Na betaling meteen een mail binnen gehad. Volgende dag was het geleverd en in goede staat. Netjes ingepakt en geen beschadiging.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。