レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlÊgen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I lÞbet af 20 minutter. Har aldrig mÞdt sÃ¥ behagelig og en dygtig tandlÊge som ham! En... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik en akut tid i pÃ¥sken, da min egen tandlÊge havde lukket i pÃ¥sken. Jeg blev mÞdt af en meget sÞd receptionist - Karin. Selv tandlÊgebehandlingen var ligeledes af en sÞd og professionel tandlÊge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som altid sÃ¥ behageligt at vÊre patient hos jer. Professionel, imÞdekommende, venlig og med perfekt forstÃ¥else for patientens behov. Jeg kÞrer mange km for et besÞg og det er det hele vÊrd. Jeg giver... もっず芋る

Det sÞdeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlÊger 🀎 Jeg har slem tandlÊgeskrÊk, og jeg har altid fÞlt mig i enormt trygge hÊnder hos PLUS1. De hÃ¥ndterer angst super godt, og e... もっず芋る

䌁業情報

RÞdovre
RÞdovre Centrum, LÊgecentret nr. 193
2610 RÞdovre

TandlÊgeskrÊk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlÊgeskrÊk. Vi sÊtter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsÞger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortÊller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.

Hvis du lider af tandlÊgeskrÊk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.

Åbningstider
Vi har pÃ¥ hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lÞrdage.

Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 12に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Maria

Maria er en god og sÞd tandlÊge

2025幎8月12日

PLUS1 TandlÊgeklinik からの回答

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse. Tak for din sÞde anmeldelse!
Hilsen PLUS1

Professionel og venlig behandling

Professionel og venlig behandling - skulle igennem en stÞrre omgang, men det gik langt bedre end forventet (eller måske nÊrmere frygtet). Alle på klinikken er sÞde og rare - og er med til at skabe en god og tryg stemning.

2025幎7月2日

Hej Heidi.
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du fÞlte dig tryg under din behandling. Det betyder meget for os, at du oplevede en positiv stemning. Tak for din fine anmeldelse.
Hilsen Plus1 Tine

SÞd tandplejer som tog hensyn til min

SÞd tandplejer som tog hensyn til min skrÊk for at fÃ¥ deres instrumenter ind i min mund😊

2025幎6月26日

Hej Jesper.
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne imÞdekomme din tandlÊgeskrÊk. Tak for din positive tilbagemelding!
Hilsen Plus1 Tine

Du fÞler dig altid velkommen hos Plus1.

Du fÞler dig altid velkommen hos Plus1.
Ikke mindst hos tandplejeren Haddy, som jeg har haft i nogle år nu. Medarbejderne er altid grundige og behagelige!
Ellers tak til alle i klinikken v. KÞbenhavns HovedbanegÃ¥rd 🀗♥😁👍

2025幎6月26日

Hej Niels.
Vi er glade for at hÞre, at du altid fÞler dig velkommen hos os, og at du er tilfreds med vores medarbejdere. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback og takker for din anbefaling af klinikken!
Hilsen Plus 1 Tine

huraaa I er altid positive

huraaa I er altid positive, smilende og hjÊlpsomme, det er altid dejligt at komme hos Jer

2025幎6月25日

Hej Pia.
Vi er glade for at hÞre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback og din anerkendelse af vores hjÊlpsomhed og smil. Tak!
Hilsen Plus 1 Tine

Altid god behandling

Altid god behandling. Man fÞler sig altid tryg.

2025幎6月30日

Hej SÞren.
Vi er glade for at hÞre, at du altid fÞler dig tryg og godt behandlet. Tak for din positive tilbagemelding!

Overcoming My Fear – Thanks to Goran and the Amazing Team at Plus 1

I recently visited the dentist to have a cavity treated – something that’s particularly challenging for me, as I have a strong fear of needles. I was quite anxious going into the appointment, but thankfully, I was met by Goran, an absolutely outstanding dentist.

He took the time to reassure me, especially when it came to administering the anesthesia – which, to my surprise, went really smoothly. Throughout the entire procedure, he clearly explained what was going to happen and what I could expect to feel and hear, which made me feel calm and informed.

I give Goran my highest recommendations. He is without a doubt the reason I will continue my dental care at Plus 1. I also want to highlight the rest of the team – dentists, assistants, and staff – who all contribute to a very professional and welcoming atmosphere.

2025幎6月24日

PLUS1 TandlÊgeklinik からの回答

Tusind tak for din ros og din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at du oplevede en grundig behandling og en både dygtig og sÞd behandler. Vi ser frem til at byde dig velkommen nÊste gang.
Hilsen Tine
Plus1

Simple

Simple, to the point and good service.

2025幎6月19日

Hilsen Tine
Plus1

FÞlte mig direkte forsÞgt snydt af Plus1 TandlÊgerne i Ballerup

Jeg er rystet over min oplevelse hos Plus1 TandlÊgerne i Ballerup. Ved en rutineundersÞgelse (tandtjek, tandrens + rÞntgen) fik jeg at vide, at jeg havde fire huller og var meget tÊt pÃ¥ at fÃ¥ paradentose. Jeg blev selvfÞlgelig bekymret og chokeret – det lÞd som en alvorlig tandstatus.

Men noget virkede ikke rigtigt. Jeg valgte at tage til min egen tandlÊge for at fÃ¥ en second opinion. Og heldigvis gjorde jeg det – for her fik jeg at vide, at jeg ikke har nogen huller overhovedet, og at mine tandkÞd og tÊnder er helt sunde. Ikke det mindste tegn pÃ¥ paradentose. Det som Plus1 tandlÊgerne pÃ¥stod var huller, er blot misfarvninger og derfor krÊver dette ingen indgreb.

Det her fÞles som et klart forsÞg på at skrÊmme mig til unÞdvendig (og dyr) behandling. Jeg fÞler mig direkte snydt, og det er fuldstÊndig uacceptabelt, at en sundhedsfaglig klinik giver så vildt misvisende information er både uprofessionelt og uetisk.

Jeg stoler ikke på dem – og jeg kan kun advare andre mod at bruge denne klinik.

2025幎5月21日

Super sÞde og kompetente

Super sÞde og kompetente, jeg blev fortalt alt hvad der foregik og det blev konstant tjekket til om jeg var ok . FÞlte jeg fik en grundig behandling

2025幎6月3日

PLUS1 TandlÊgeklinik からの回答

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse og fÞlte dig godt behandlet. Tak for din positive tilbagemelding; det betyder meget for os.

Jeg fik at vide at jeg havde et hul

Jeg fik at vide at jeg havde et hul, som jeg valgte at få lavet hos anden tandlÊge, men den anden tandlÊge sagde at der ikke var et hul, men hun sagde at det kunne vÊre at det kunne vÊre forbyggende og tog derfor 2 rÞntgenbilleder gratis. Men stadig intet hul at se, og hun sagde at det ikke kunne vÊre forbyggende,
hun kontrollerede også mine andre tÊnder, for at vÊre sikker på at det ikke var en tastefejl ift. placeringen, men stadig intet hul at se.

2025幎3月21日

KÊre Daniel.
Da vi som sundhedspersoner er underlagt tavshedspligt og GDPR-lovgivningen, kan vi ikke kommentere på sagen.
Vi vil dog meget gerne tage en nÊrmere dialog med dig direkte, vis du Þnsker en uddybning af vores vurdering eller har behov for yderligere dialog.
Vi beklager, at du har haft denne oplevelse. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersÞge sagen nÊrmere. Vi bestrÊber os altid på at give korrekte diagnoser og god behandling, og vi er kede af, at det ikke var din oplevelse denne gang. Tak for din feedback.
Hilsen Plus1

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse 😊

2025幎5月21日

KÊre Morten.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du altid har en god oplevelse, når du besÞger os. Det sÊtter vi stor pris på - tusind tak.

God service hele vejen 😀

Jeg fÞler mig meget tryg hos når jeg besÞger Plus1 i RÞdovre centrum.

2025幎5月1日

KÊre Mie.

Tusind tak for dine sÞge ord. Jeg er glad for at hÞre, at du fÞler dig godt tilpas på klinikken - tryghed er så vigtigt, når det kommer til tÊnder. Vi sr frem til at byde dig velkommen tilbage nÊste gang.

Line, PLUS1

Den mest gennemfÞrte og trygge tandlÊgeoplevelse, jeg nogensinde har haft

Efter gentagende dÃ¥rlige oplevelser hos tidligere tandlÊger udviklede jeg en svÊr tandlÊgeskrÊk og undgik behandling i lang tid – indtil jeg fik anbefalet Plus1 i RÞdovre.

Jeg har nu vÊret der to gange, og begge gange har oplevelsen vÊret lige god. Fra fÞrste besÞg blev jeg mÞdt med forstÃ¥else, tryghed og professionel omsorg. Ali er den mest empatiske og dygtigste behandler, jeg nogensinde har mÞdt. Man er ikke et Þjeblik i tvivl om, at bÃ¥de fagligheden og erfaringen er i absolut topklasse. Jeg troede ikke, at et tandlÊgebesÞg kunne vÊre bÃ¥de smertefrit og rart – men det var det her.

Man betaler måske en anelse mere end hos andre klinikker, men kvaliteten, servicen og fÞlelsen af at vÊre i trygge hÊnder er det hele vÊrd. Jeg anbefaler nu klinikken til alle, jeg kender.

2025幎5月6日

KÊre Maja.

Sikke en flot anmeldelse!! Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en meget udfÞrlig beskrivelse af din oplevelse på klinikken i RÞdovre. Jeg sÊtter stor pris på det og videresender dine fine ord til Ali. 5 Stjerner til dig ⭐⭐⭐⭐⭐

Line, PLUS1

Grundig og omhyggelig behandling og den

Grundig og omhyggelig behandling og den sÞdeste behandler.

2025幎4月22日

KÊre Annette.

Godt nok fint

Godt nok fint

2025幎4月22日

KÊre Tommy.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse pÃ¥ klinikken. Vi glÊder os til at byd dig velkommen tilbage nÊste gang og hÃ¥ber, at vi sÃ¥ kan snige os op pÃ¥ fuld plade med fem stjerner 😊

Den bedste tandlÊge

Absolut den bedste tandlÊgekÊde.
Jeg er kommet i RÞdovre igennem 8 år og de sidste to år i Ballerup. Selv flere af mine familiemedlemmer er rykket fra deres tandlÊge gennem flere år til jer. Ganske fordi at I giver så god en oplevelse.

2024幎11月21日

KÊre Freja.

Tusind tak for dine fine ord. Og lige så mange gange tak fordi du er ambassadÞr for klinikken i så hÞj grad, at flere af dine familiemedlemmer også kommer hos os. Vi kan ikke bede om mere ❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。