レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlÊgen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I lÞbet af 20 minutter. Har aldrig mÞdt sÃ¥ behagelig og en dygtig tandlÊge som ham! En... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik en akut tid i pÃ¥sken, da min egen tandlÊge havde lukket i pÃ¥sken. Jeg blev mÞdt af en meget sÞd receptionist - Karin. Selv tandlÊgebehandlingen var ligeledes af en sÞd og professionel tandlÊge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som altid sÃ¥ behageligt at vÊre patient hos jer. Professionel, imÞdekommende, venlig og med perfekt forstÃ¥else for patientens behov. Jeg kÞrer mange km for et besÞg og det er det hele vÊrd. Jeg giver... もっず芋る

Det sÞdeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlÊger 🀎 Jeg har slem tandlÊgeskrÊk, og jeg har altid fÞlt mig i enormt trygge hÊnder hos PLUS1. De hÃ¥ndterer angst super godt, og e... もっず芋る

䌁業情報

RÞdovre
RÞdovre Centrum, LÊgecentret nr. 193
2610 RÞdovre

TandlÊgeskrÊk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlÊgeskrÊk. Vi sÊtter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsÞger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortÊller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.

Hvis du lider af tandlÊgeskrÊk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.

Åbningstider
Vi har pÃ¥ hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lÞrdage.

Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 12に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super glad for min tandlÊge i Plus1 i

Super glad for min tandlÊge i Plus1 i fields. God atmosfÊre og forstÃ¥else for min tandlÊgeskrÊk som er minimeret efter jeg bruger Plus 1 😉

2024幎11月5日

KÊre Charlotte.

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive om dit besÞg på vores klinik i Field's. Det er rigtig dejligt at hÞre, at du fÞler dig godt tilpas på klinikken, og at du kan mÊrke, hvordan tandlÊgeskrÊkken er blevet mindre, efter du er begyndt at komme hos os. Det er stort!

Vanvittig god forklaring under

Vanvittig god forklaring under arbejdsprocessen.
Gode råd, tips og tricks til tandpleje efterfÞlgende!!

2024幎11月5日

KÊre Oliver.

Wauw, en flot anmeldelse!! Tusind tak for de flotte ord og topkarakter. Vi er SÅ glade for, at du fÞler dig tryg pÃ¥ klinikken og fÃ¥r den information, du har brug for.

Line, PLUS1

Lisbeth er grundig og dygtig

Lisbeth er grundig og dygtig, imÞdekommende og ordentlig!

KÊre Lene.

Tusind tak for din anmeldelse og for dine fine ord om tandlÊge Lisbet. Jeg sender din ros videre til hende med det samme og Þnsker dig en smuk og dejlig dag.

Line, PLUS1

De er altid sÞde og behagelige (og

De er altid sÞde og behagelige (og dygtige)

2024幎11月1日

KÊre Lene.

Sikke en fin anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god og positiv oplevelse hos os. Vi glÊder os til at se dig en anden gang pÃ¥ klinikken, hvor vi vil gÞre os umage og forhÃ¥bentlig fortjene den femte og sidste stjerne ogsÃ¥ 😉⭐

Tryghed

Meget venlig og omsorgsfuld behandling, så man fÞler sig tryg og i gode hÊnder.
Receptionen meget venlig og hjÊlpsom
♥

2024幎10月31日

KÊre Ina.

Tusind tak fordi du har skrevet sådan en flot anmeldelse. Vi er glade for, at du fÞler dig tryg og i gode hÊnder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage på klinikken nÊste gang.

Behagelig og professionel behandling

KÊre Kenneth.

Tak for den flotte anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for, at du fÞler dig godt tilpas hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage nÊste gang.

Super god behandling,

Super god behandling,

2024幎10月23日

KÊre Kirsten.

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele dine tanker om vores behandling her på Trustpilot. Det sÊtter vi pris på!

Line, PLUS1

fint behandling og meget venlig

fint behandling og meget venlig personale

KÊre Laurent.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med behandlingen, og at du oplever venlighed fra vores personale. Tusind tak for anmeldelsen.

Altid sÞde

Altid sÞde, altid effektive! Har vÊret her nogle gange og har vÊret rigtig glad for den behandling jeg har modtaget

2024幎10月15日

KÊre Maj.

Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Vi er glade for at have dig som patient, og det betyder meget for os, at du også er glade for os.

Line, PLUS1

Jeg har tandlÊgeskrÊk i meget hÞj grad

Jeg har tandlÊgeskrÊk i meget hÞj grad. Aldrig har jeg haft en bedre tandlÊge. Omsorgsfuld, forstående og sÞger for hele tiden at informere mig hvad hun gÞr. Jeg fÞler mig set og hÞrt. Det gÞr at jeg de sidste mange år er kommet til mine kontroller, som giver mig en stÞrre livskvalitet. Jeg kan kun anbefale Plus1.

2024幎10月15日

KÊre Malene.

Vi er dybt taknemmelige for, at du deler din oplevelse, og at du er glad for din tandlÊge og den tryghed, som du mÊrker ved at fÞle dig set og hÞrt. Tusind tak for de flotte ord!

Line, PLUS1

Venlig opmÊrksom kompetent det er de

Venlig opmÊrksom kompetent det er de bedste ord til at beskrive oplevelsen hos plus 1( og jeg har betydelig tandlÊge angst)

2024幎10月16日

KÊre Tom.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Vi sÊtter stor pris på den og ser frem til at byde dig velkommen tilbage på klinikken nÊste gang.

Line, PLUS1

I rigtige gode hÊnder med Izabela

Jeg var inde hos Izabela til tandrensing.
Jeg havde nogle misfarvinger, som jeg troede var umulige at fjerne, men det lykkedes hende at fjerne det hele, og jeg er så glad for det.
Jeg plejer også tit af få ondt i hoved og tandkÞd efter en tandrensning, men ikke efter Izabelas behandling.
Hendes hÊnder er virkelig guld vÊrd!

2024幎10月8日
自発的なレビュヌ

KÊre Miriam.

Sikke en flot anmeldelse!! Det er dejligt at hÞre, at det lykkedes vores dygtige tandlÊge, Izabela, at fjerne alle misfarvningerne. Jeg sender straks dine ord videre til hende 🀩

Line, PLUS1

jeg er nok jeres vÊrste patient

jeg er nok jeres vÊrste patient - nervÞs og kan ikke finde ud af at gabe ordentligt op. jeres rolige omgivelser hjÊlper meget.
Jesper er super god :)

KÊre Anette.

FÞrst og fremmest: Du er helt bestemt en god patient 🌷😊 Tusind tak fordi du har skrevet om din oplevelse her - jeg sÞrger for at sende den videre til tandplejer, Jesper.

God og venlig behandling

God og venlig behandling

2024幎10月9日

KÊre Rikke.

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse om os. Det er dejligt at hÞre, at du har modtaget en god behandling af vores venlige team.

Line, PLUS1

God behandling og afslappet stemning.

God behandling og afslappet stemning.
SkÞnne kvinder til at rave mig i munden!

KÊre Peter.

Det er skÞnt at hÞre, at du kan lide at komme på klinikken, og at du både oplever en god behandling, og at medarbejderne skaberne en afslappet stemning. Tusind tak!

Venlige og behagelige

Er virkelig grundige

KÊre Anni.

Det er dejligt at hÞre, at du opfatter vores team som grundige, venlige og behagelige, og vi er virkelig taknemmelige over, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Tusind tak for det!

Super tilfreds med Fields afd

Super tilfreds med Fields afd. Olivia er den skÞnneste empatiske & behageligeste tandlÊge jeg
nogensinde har haft !

KÊre Lilian.

Tak fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse efter dit besÞg på klinikken i Field's. Jeg skynder mig at sende dine rosende ord videre til vores skÞnne og dygtige tandlÊge, Olivia.

Tandrensning

Får altid en god behandling, fÞler mig tryg hos mine faste behandlere.
For et Êrligt svar angående min tandstatus.
Omsorg og genkendelse.
Tak til Olivia, Rikke og alle de andre ude i Fields

2024幎10月7日

KÊre Elisabeth.

Sikke en dejlig anmeldelse. Jeg er glad for, at du fÞler dig godt behandlet hos vores dygtige team i Field's, og jeg sender dine fine ord videre med det samme. Tusind tak!

SkÞnne omgivelser sÞde behandlere

SkÞnne omgivelser sÞde behandlere

2024幎10月3日

KÊre Helle.

Jeg er glad for at hÞre, at du sÊtter pris på vores smukke omgivelser og er glad for vores team. Tusind tak fordi du har delt din oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。