レビュアーのコメントを見てみましょう
På Poporoya sushi, Algade 32a, Roskilde opkræver man kr. 10,- ekstra for hvert stykke sushi MAN IKKE SPISER på stedet. Og når man samtidig undlader at gøre opmærksom på denne uvante praksis, men... もっと見る
企業が回答しました
Vi besøgte restauranten fredag d. 3. marts omkring kl 17.30. Vi var tidligt afsted grundet børn. Vi havde en rigtig god oplevelse. Børnene elskede robotten og maden. God og venlig betjening. Sus... もっと見る
Vi har i går besøgt poporoya, da vi ville prøve lidt fornyelse. Ift vores fortrukne ad libitum restaurant i Roskilde, var poporoyas udvalg ikke helt så bredt. Forretterne var lækre, men selve sushien... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nice place and relaxed atmosphere but…
Nice place and relaxed atmosphere but not a great experience overall. The price is on the high end and simply not enough value for the money. We ordered and afterwards the waiter came and told us that everyone had to order a drink, the weather was super cold and the only warm drinks they can offer were tea for 65kr. The food was ok but nothing spectacular and ended up paying too much for a rather regular meal. The waiter claims that the rules are on the tablet which they are but i believe it is his job to explain the rules before placing the order not after we had received our first entry dish. Not coming back!
Alllllllllt for laaaaaaangsomme om at…
Alllllllllt for laaaaaaangsomme om at lave maden. Ikke noget wauw sushi da det endelig kom - Fin sushi, men kommer ikke igen.
Service er dårlig det tager alt for…
Service er dårlig det tager alt for lang tid. Men mister sulten af vente tiden.ikke pengene værd. Sushi middelmådig
Anmeldelse: Poporoya Roskilde – Sushi med potentiale, men servicen halter
Der er noget både lovende og frustrerende over Poporoya i Roskilde. Restauranten, som på overfladen signalerer moderne sushi med japansk inspiration, skuffer desværre på flere praktiske og serviceorienterede fronter, der er svære at overse – selv for en tålmodig gæst.
Allerede ved ankomsten begyndte skuffelsen at tage form. Vi blev mødt af… ingenting. Ingen personale i sigte, ingen velkomst. Det var i stedet en håndværker, midt i noget arbejde, som måtte afbryde sine opgaver og hente en tjener ude i køkkenet. Det var svært at finde ud af, om restauranten overhovedet havde åbent – ikke den mest professionelle førstegangsoplevelse.
Samtidig var det umuligt at ignorere den larmende baggrund af værktøj og summende elværktøj, mens vi sad i restauranten. En håndværker arbejdede tydeligvis under vores besøg, hvilket gjorde oplevelsen langt fra rolig eller afslappet. At der på samme tid ikke var synlige eller lettilgængelige muligheder for håndsprit – i en tid hvor basale hygiejnetiltag burde være en selvfølge – var endnu en skuffelse.
Selve bestillingen foregik via en iPad-løsning, der umiddelbart virker smart, men som viste sig at være mere frustrerende end effektiv. En kode manglede, hvilket gjorde det umuligt at gennemføre bestillingen uden hjælp. Og netop hjælpen lod vente på sig – ligesom soyaen, som ikke stod klar på bordet, men måtte fremskaffes manuelt efter anmodning. En lille detalje, ja, men ikke uvæsentlig på en sushirestaurant.
Maden, da den endelig kom, var acceptabel – men den overdøves desværre af en række elementære mangler i service, atmosfære og grundlæggende organisering.
Konklusion:
Poporoya Roskilde har uden tvivl potentiale, men det indfries ikke. Når gæster selv må finde personalet, undvære soya, og lytte til elektrisk værktøj under middagen, føles selv den mest vellavede nigiri som en eftertanke. Der er plads til forbedring – både foran og bag kulissen.
Ikke som der har været
Ikke som der har været, kvaliteten af maden er faldet. Fra bestilling til levering til bordet meget lang længste tid 30 min ventetid og efterfølgende nu hjemme med dårlig mave, gælder for os begge.
For det første fik vi rå rejer hvor man…
For det første fik vi rå rejer hvor man tydeligt ku se der stadig var tarme i også tager det 30 minutter for at få 3 stk rispapir hvor crispy ebi var rå helt soggy og med tarmen siddende i og kunde service og nok det værste da når man spørg om hjælp så er der bare attitude på det var trist at sku opleve det på morsdag
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Vores mad smagte ikke af noget, der var ben i kyllingen, og generalt var det bare ikke en god oplevelse at spise det. For det andet havde vi bestilt gyoza som en appetizer, og den kom aldrig, det eneste der kom efter 40 minutter var en tom tallerken hvor det lignet der havde ligget noget på. 10 minutter efter kom vores chilimayonnaise så… så i alt en virkelig dårlig 60 minutters oplevelse. Kan ikke anbefale hvis du er sulten og leder efter noget lækkert asiatisk mad. Men nærmere hvis du slet ikke er sulten og bare vil have et billed af maden:)
Alt i alt 300 kr for varm vand med kød som smagte af at stikke tungen ud af vinduet. Vi fik 27 krs rabat for oplevelsen til en trøst.
Værste mad til dato
For det første gik der 20 minutter før vi fik vores ramen. Den smagte ikke af noget, der var ben i kyllingen, og generalt var det bare ikke en god oplevelse at spise det. For det andet havde vi bestilt gyoza som en appetizer, og den kom aldrig, det eneste der kom efter 40 minutter var en tom tallerken hvor det lignet der havde ligget noget på. 10 minutter efter kom vores chilimayonnaise så… så i alt en virkelig dårlig 60 minutters oplevelse. Kan ikke anbefale hvis du er sulten og leder efter noget lækkert asiatisk mad. Men nærmere hvis du slet ikke er sulten og bare vil have et billed af maden:)
Mega dårlig kundeservice og laks har aldrig prøvet noget dårligere.
Mega dårlig kundeservice og laks har aldrig prøvet noget dårligere.
Vi kommer ind og stiller os og venter på der kommer en tjener og viser os hen til et bord vi skulle spise ved, hun siger hej og går og lige vinker med hånden og peger på bordet går derefter igen, hun kommer så ikke ned igen for og høre om vi vil spise ad libitum eller om vi ville se et menu kort. Efter lidt tid går jeg op til hende ved kassen for og spørger om vi kan sidde i den anden ende hvor der er meget mere lys da det bord vi blev sat ved kun havde en meget lille pære der dårligt lyste, hun siger så at der ville gå noget tid da hun lige skulle gøre nogle andre ting før hun kan gøre klar til vi kan sidde der, jeg siger så det lige meget og om vi bare kan gå igang med og bestille på iPad’en det siger hun så ja til. Det skal lige siges det var kun 2 andre bord gæster end os. Vi bestilte mad og maden smager endelig som den plejer ud over laksen. I de 2 timer vi har siddet og spist der har hun stået og foldet servietter og serveret drikkevarer til de få gæster der nu kom i den tid. Nu er jeg selv tjener og man gør ALTiD så gæster er tilfredse også med deres siddepladser kommer der en kunde og spørg om de kan rykke til en ny plads gør man det selfølgelig med det samme så kunden har lyst til og være der, hvis det ikke var fordi vi var så sultende havde vi gået igen og fundet en andet sted det var så uprofessionelt og lyset var så voldsomt mørkt.
Det super arveligt for vi har altid spist der, men efter denne oplevelse gør det bare man ikke har lyst til og komme igen……..

Muligvis Madforgifning:
Muligvis Madforgifning:
Stedet var hyggeligt nok og oplevelsen var sådan set ok. Sushien var ikke af den bedste kvalitet men ikke det dårligste jeg har prøvet. Oplevede risen som lidt for overkogt og de dybstegte rejer i sushien var lidt til den salte side. Jeg bemærkede også at laksen i ihvertfald 2-3 af susji stykkerne virkede lidt farveløs og smagsløs. Min kone og jeg havde valgt ad libitum så jeg gav den gas til jeg ikke kunne mere. Vi gik derfra overmætte. I løbet af aftenen blev jeg lidt dårlig med en smule kvalme og hovede pine. Og gik tidlig i seng. Vågnede op dagen efter ikke helt på toppen og tog på arbejde men måtte tage tidligt hjem på grund af svedeture maveknep, let diaré og hovedepine..nu er der gået 2,døgn og jeg har ikke det ikke meget bedre
Det skal lige siges at min kone lider af skaldyrs allergi, så vi har ikke spist de samme typer sushi......
Hun fejler intet.
Vi Kommer ikke igen.

Kæmpe øv oplevelse!
Vi bookede et bord til i dag d. 14 februar (valentines dag) Vi kommer egentlig ind til en god oplevelse og bliver sat ved vores bord forholdsvis hurtigt.
Vi begynder derefter at bestille noget drikkelse og vores mad og har egentlig det meget hyggeligt
Første problem er at den iPad vi skal bestille fra ikke fungere ordentligt hvilket er helt fair. Nogle gange driller elektronik bare.
Vi får dog bestilt og efter 20 minutter får vi 2 små pinde med asparges og bacon og 4 mini forårsruller. Vi venter så yderligere 40 minutter på at få vores sushi (som er bestilt samtidig). Vi får dog snakket med en tjener og de får rettet op på det og kommer med resten af maden som bestilt
I denne lange ventetid er der flere borde omkring os som får sin mad 5 minutter efter de har bestilt op til flere gange.
Vi prøver så at bestille igen hvor vi yderligere venter 40 minutter på vores mad som kommer på samme måde med en lille ting her og en lille ting der mens bordene omkring os får kæmpe tallerkener med sushi og diverse andet mad indenfor ganske kort tid.
Det skal siges vi fik afvise vi havde 2 timer at bestille og spise i så de var fuldt bookede men størstedelen af tiden gik på at vente og vi fik minimalt mad og gik sultne hjem med en kæmpe øv følelse.
Synes det er skamfuldt at man bliver tvunget til at betale 809 kr for at få 13 stk sushi hver og et par enkelte små pinde med asparges som normalt ville kunne bestilles som takeaway for små 300 kr ca.
Vi prøvede at gå op efter den her oplevelse og snakke med personalet som kun ville give os et værdikort på 50 kr som man normalt får gratis med når man bestiller takeaway.
Dårlig kundeservice! Og forvirring over konkurrence
Jeg havde vundet en konkurrence på facebook hvor jeg skulle tagge hvem jeg ville spise (have en sushifest med).
Vi vælger at fejre vores bryllupsdag med den præmie.
Vi kan simpelthen ikke finde ud af om det så er os begge som spiser gratis?
Vi snakker med chefen som siger ja jer 2.
Så vi går ud fra vi begge spiser gratis.
Vi vil så bestille en stor sodavand og dele.
Det må vi ikke. Vi SKAL bestille 2 drikkevarer.
Det har jeg ALDRIG været udsat for før?
Men tænker måske fordi vores mad er gratis.
Sushien er virkelig kedelig!
Kødspyd er 3 klumper hvor den ene var brusk 😳
Og 98kr for en alkoholfri drink. Men den smagte så heldigvis godt. Men alt for dyr.
Vi går så op for at betale for vores drikkevarer.
Men så skal vi alligevel betale for min mands mad?
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service.
Og de virkede meget forvirret over det med den konkurrence. Chefen virkede også ret underlig omkring det.
Aldrig mere gider jeg spise dér!
Eller deltage i deres konkurrencer og følge dem.
Vi føler os snydt!

Lækkert mad
Virkelig lækkert og hyggeligt sted
Virkelig lækkert og hyggeligt sted. Der var blevet kælet for de små detaljer ved maden, og alle råvarer var friske og veltilberedt
Ting i kunde gøre bedre
Ting i kunde gøre bedre. Vise den rigtige information på ml mål på øllen man skal ikke reklamere med en øl der er på 650 når i kun har glas til 600ml. Som kunde forventer man der er det man betaler for så at hælde mere i glasset over stregen er ikke rimligt når man betaler de priser for drikkevare. Når det er sagt tag vi lige lidt information om jeres vente tid på mad og mad der ikke kommer når man bestiller. Vi måtte flere gange gå op og spørge efter vores mad som vi så ventet på i længere tid efter vi havde spurgt hvor den bliv af. Mochi is der var helt is krystalliseret & ris der var tørre. Til sådan en pris ca 400-500 kr pr.person syntes jeg ikke prisen er rimlig med den kvalitet som i tilbyder lige nu
. Nu til det positive feedback.
Jeres fisk og sammensætninger af de forskellige ting er friske og smager godt. Jeres personale er smilene og høflige og tag pænt imod en og hilser pænt farvel når man forlader rasturanten. Håber i kan tag tingene lidt til jer for alt taget i betragtning har i jo en god lille perle af en rasturant der bare lige mangler og fokusere lidt på kvaliteten af det i tilbyder.
Satser på at jeg nok skal besøge jer igen og håber på en bedre oplevelse.
Madforgiftning
Alt i alt var stedet super fint, og smagte nu egenligt også ok - der var også en ok kundeservice.
Men. Kæmpe Men. Jeg sidder her dagen efter og har fået noget der minder utrolig meget af en madforgiftning. Det er ikke det man ønsker når vi som familie gave 1500kr for det vi håbede ville være en god oplevelse.
Jeg ved det er sushien der har forårsaget den her dårlige mave, da vi alle er ramt - og ellers ikke har spist det samme i løbet af dagen.
Jeg spiser ofte sushi, men kommer nok aldrig tilbage hertil.

poporoya.dk からの回答
God sushi og venlig betjening
Jeg købte en velsmagende veggie menu til at tage med, og fik en meget venlig betjening. Kun kort ventetid, og jeg blev tilbudt at blive og spise i restauranten og stadig få take away rabatten, hvis jeg ønskede det. Jeg ville gerne finde et udendørs sted at spise, og fik anbefalet biblioteksparken i kort afstand derfra. Dette var en stor fornøjelse - jeg kender ikke området, så var glad for for at få anbefalet den smukke park, hvor jeg tilbragte en del tid, mens jeg nød min sushi.
Kæmpe anbefaling herfra.
Blev ignoreret af personalet
Blev ignoreret af personalet. Maden tog 40 min om at komme, for hver gang vi bestilte. Fik drikkevare efter 35 min
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。