Hejsan hoppsan alla glada portkod gÃ¥r bra till föreningar det gör det men nÀr man tittar pÃ¥ post kod pÃ¥ tv sÃ¥ tycker jag att det Àr samma portkod som vinner ta bort dom sÃ¥ att andra ocksÃ¥ kan vinna nÃ¥... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr med i Postkodlotteriet tillsammans med min familj. Vi Àr 5 barn och vi kÀmpar pÃ¥, sÃ¥ en vinst skulle betyda otroligt mycket för oss. Det Àr spÀnnande varje vecka och hoppet finns alltid dÀr.... ãã£ãšèŠã
Trevligt bemötande: BÃ¥de de som besökte oss i hemmet och nÀr jag sjÀlv ringde till Postkodlotteriet. De var tydliga med info. om vi ville forts. med vinstlotter eller om vi ville avsluta. Jag fick... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trevligt gÃ¥ in pÃ¥ sidan alltid lika spÀnnande . Toppen nÀr man fÃ¥r aviseringar om man vunnit nÃ¥got . KÀnns bra i mitt hjÀrta kunna bidra till olika föreningar speciellt barncancerfonden eftersom mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Postkodlotteriet Àr Sveriges största lotteri dÀr du kan vinna tillsammans med dina grannar, samtidigt som du bidrar till ideella organisationers viktiga arbete för mÀnniska, djur och natur. Med en Postkodlott har du en ny vinstchans varje dag. Under året lottas vinster ut för över 1,6 miljarder kronor till grannar runt om i landet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer som arbetar för en bÀttre vÀrld. Tack vare alla som deltar i lotteriet fördelas varje år över 1 miljard kronor till fler Àn 60 olika organisationer. Postkodlotteriet Àr idag Sveriges största privata givare till ideell sektor.
é£çµ¡å
Klarabergsviadukten 63, 111 64, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0771 22 55 22
- kundservice@postkodlotteriet.se
- www.postkodlotteriet.se

VÀrva en vÀn â fÃ¥ en kostnadsfri mÃ¥nad
éèŠãªãç¥ãã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Gå inte på detta lurendrejeri
GÃ¥ inte pÃ¥ detta lurendrejeri. Har köpt den första och sista postkodlotten i mitt liv. De lurar bara av dig pengar ð°
VÀldigt bra service
ðððð€©ð€©ð€©ðððð€
Min upplevelse med postkodloteriet ÀrâŠ
Min upplevelse med postkodloteriet Àr ganska sÃ¥ bra! Jag har vunnit nÃ¥gra presenter och lite pengar. VÀntar Ànnu pÃ¥ storvinsten! HÀlsningar frÃ¥n Simone. ð¥°âð»
Jag Àr med i PostkodlotterietâŠ
Jag Àr med i Postkodlotteriet tillsammans med min familj. Vi Àr 5 barn och vi kÀmpar på, så en vinst skulle betyda otroligt mycket för oss. Det Àr spÀnnande varje vecka och hoppet finns alltid dÀr. Jag hoppas verkligen att turen kommer till oss snart!
Hejsan hoppsan alla glada portkod gÃ¥râŠ
Hejsan hoppsan alla glada portkod går bra till föreningar det gör det men nÀr man tittar på post kod på tv så tycker jag att det Àr samma portkod som vinner ta bort dom så att andra också kan vinna något och jag kan förstå att många blir less och besvikna för att det går till sådana som har vunnit tidigare men jag hoppas verkligen att någon kommer till dalarö och knackar på min dörr någon gång mvh Mikael ojanlatva
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Jag gillar konceptet med att dela medâŠ
Jag gillar konceptet med att dela med sig, att sponsra små klubbar!

Svenska Postkodlotteriet ããã®åç
Ni gör ett bra jobb och jag Àr glad attâŠ
Ni gör ett bra jobb och jag Àr glad att kunna bidra med det jag kan â¥ïž

DÃ¥ligt med vinster
Dåligt med vinster, fick pocketböcker som jag valde att inte hÀmta ut
Funderat på att lÀmna lotteriet

Svenska Postkodlotteriet ããã®åç
Skulle ha investerat dessa pengar iâŠ
Skulle ha investerat dessa pengar i fonder istÀlletâŠâŠ
Varit med frÃ¥n början med 4 lotter. Vunnit en Abba-bok, nÃ¥gra kökshanddukar och lakritsâŠâŠ.

Jag vann en volksvagen id4 sÃ¥ jag ÀrâŠ
Jag vann en volksvagen id4 så jag Àr nöjd å glad

Svenska Postkodlotteriet ããã®åç
Jag hoppas alla folk ska haâŠ
Jag hoppas alla folk ska ha Postkodlotteriet det Àr sant du kommer vinna bara man ska ha tÃ¥lamod ðð€©

Trevliga representanter
Trevliga representanter och några små vinster gör att vi Àr nöjda.

Svenska Postkodlotteriet ããã®åç
Jag vann på söndagsvinstenJa vann på söndagsvinsten
Jag vann på söndagsvinsten, allt rullade på bra. Fint att få hjÀlpa olika föreningar,det kÀnns bra

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã