Poul Hvitved ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik lagt gulv i to smÃ¥ vÊrelser, herunder montering af lister om dÞren og gulv, samt slebet gulv i et sovevÊrelse og en stue til samlet 76.929,38 kr. Det er et nogenlunde slutresultat, men... もっず芋る

䌁業が回答したした

VI fik lagt et nyt tag ca. 200 m^2, i rÞd vingetegl. Vi var ikke i tvivl om, at vi havde valgt een af de bedste i faget. DesvÊrre blev den samlede oplevelse prÊget negativt af at enhver lille u... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop overstÃ¥et en stÞrre renovering af vores hus, perfekt udfÞrt af Poul Hvitved ApS. Nyt tag, tagrender, ovenlys vinduer m.m. Fra den fÞrste kontakt til SÞren, til besigtigelse, tilbud, aftal... もっず芋る

Vi fik i efterÃ¥ret 2018 lagt stÃ¥ltag oven pÃ¥ vores eksisterende tag. Og da denne opgave var lÞst til vores tilfredshed, fik firmaet ogsÃ¥ opgaven med at udskifte vinduer og dÞre i hele huset i forÃ¥ret... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧工

圓該䌁業による蚘述

Poul Hvitved ApS er hovedentreprenÞr, totalentreprenÞr og underentreprenÞr på mindre og stÞrre byggeopgaver. UdfÞrer mange tagopgaver både privat, offentlig og erhverv. Private bygherrer efterspÞrger ofte til vores erfaringer omkring ombygninger og totalrenoveringer af private ejendomme. BadervÊrelser og kÞkkenrenoveringer har Poul Hvitved ApS stor erfaring med.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5-stjernet oplevelse

5-stjernet oplevelse! Super arbejdsomt og imÞdekommende team, der holdt alle aftaler og afsluttede vores tag hurtigere end lovet. Var gode til at lytte og rådgive, og resultatet er super godt og af hÞj, hÞj kvalitet. Vil anbefale dem til alle! ;-)

2020幎10月30日
自発的なレビュヌ

Efter anbefaling fra en bekendt i

Efter anbefaling fra en bekendt i kvarteret tog vi kontakt til Dansk Tagkompagni primÊrt ang udskiftning af udtjent tag på udestuen. Effektiv og grundig planlÊgning, ditto udfÞrelse til finere finish end forventet, meget kompetente og behagelige håndvÊrkere som tydeligvis arbejdede med betydelig faglig stolthed. En gavl og vindskeder blev dygtigt ordnet ved samme lejlighed. Bingo!
Jesper, Helsinge

2020幎10月6日

En meget behagelig håndvÊrker

Jeg havde Ole fra Poul Hvitved ude og se på en mindre skade på vores tag.
Han kom prÊcis til det aftalte tidspunkt, lÞste problemet og var gennemgående overordentlig behagelig at have på besÞg. Derefter tilbÞd han at kontrollere andre mulige udfordringer på taget, når han nu var deroppe, hvilket jeg tog i mod. Han gennemgik de andre vinduer, skorsten og udluftninghÊtter og beroligede mig med at alt så rigtig godt ud.
Jeg kan på det varmeste anbefale Poul Hvitved også til de små reparationer og tjek af tag.

2020幎9月16日
自発的なレビュヌ

Nyt tag og ekstra isolering af loft

Indhentede to tilbud på opgaven, og prisen fra Poul Hvitved var meget rimelig.
Blev godt informeret, inden kontrakten blev underskrevet, så vi vidste prÊcist, hvad der konkret skulle laves.
Selve arbejdet begyndte på aftalt tidspunkt, og blev til vores store glÊde hurtigere fÊrdigt end forventet.
Meget dygtige og omhyggelige håndvÊrkere. Ikke en finger at sÊtte på noget som helst. Flot tag, isoleringen ligger fint, ALT står snorlige.
Meget tilfreds med hele forlÞbet fra start til slut, og ikke mindst det flotte nye tag.
Desuden var håndvÊrkere nogle rare og hyggelige fyre.

2020幎8月20日
自発的なレビュヌ

Nyt tag og ekstra isolering på loft

Alt blev udfÞrt til tiden og efter aftalen og med et flot resultat. HåndvÊrkerne informerede om planen undervejs og svarede venligt og gerne på spÞrgsmål omkring udfÞrelsen og den underliggende asbesteternit mm. Der blev arbejdet professionelt og fuldt ud hele vejen igennem uden nogen som helst gener for beboerne - selv om vi var hjemme pga. Corona-lockdown. Ved hver ekstra henvendelse fra os blev der handlet med det samme, og det gjorde oplevelsen rigtig god.

2020幎4月18日

Seks nye Veluxvinduer og ny havedÞr:

Seks nye Veluxvinduer og ny havedÞr:
Her i det regnfulde februar 2020 monterede Rune og Dennis tagvinduer og havedÞr inden for den fastlagte tidsramme trods surt vejr.
Hvitvedteamet tog et helhedsansvar for fandt lÞsninger på uforudsete problemstillinger, som der er ved indgreb i et 150 år gammelt hus.
I forbindelse med en stÞrre ombygning er Hvitvedteamet det absolut mest professionelle håndvÊrkerteam, vi har haft i huset.
Så fuld anerkendelse til det håndvÊrksmÊssige, management og god dialog.
Mvh Gigo og Hans

2020幎3月3日

Nyt stål tag

Vi fik lagt nyt tag på vores hus. Alt klappede, lige fra planlÊgningen fÞr arbejdet startede til den endelige fÊrdiggÞrelse. Meget professionelt og flot arbejde.

TÞmrerne der var hos os i 3 uger, var både hÞflige og arbejdsomme, stor tak til Claus og Michael.

2020幎2月6日

Smuk ny hoveddÞr

Vi har fået opsat en smuk hoveddÞr og terrassedÞr. Alt er kÞrt efter en snor. Vi startede med fin drÞftelse af lÞsningsmuligheder og rådgivning, opmåling og fin udfÞrelse af selve arbejdet.
Rådgivning har vÊret professionel og vi er lÞbende blevet informeret og holdt opdateret, og altid blevet svaret hurtig på henvendelser.
Vi har haft besÞg af gode håndvÊrkere der indgÞd tillid og de har behandlet hjem fint og ryddet pÊnt op. DesvÊrre ikke en selvfÞlge.
Så et smukt resultat, en god proces og meget glade for vores nye dÞre.

2020幎1月26日

Flot og professionelt arbejde

Vi har netop overstået en stÞrre renovering af vores hus, perfekt udfÞrt af Poul Hvitved ApS. Nyt tag, tagrender, ovenlys vinduer m.m. Fra den fÞrste kontakt til SÞren, til besigtigelse, tilbud, aftale, plan, udfÞrelse og aflevering, er alt forlÞbet perfekt. Dygtige og professionelle håndvÊrkere, som altid var klar til en snak og gerne inviterede en tur med på stilladset, når noget skulle vises og forklares. De bedste anbefalinger til Poul Hvitved herfra. Hilsen Jakob og Lone, BlovstrÞd

2019幎11月15日
自発的なレビュヌ

Tak for flot og veludfÞrt arbejde.

Tak for flot og veludfÞrt arbejde.
Vi har fået skiftet vores hoveddÞr og kÊlderdÞr. Hele forlÞbet gik meget let. Vi fik vejledning til forskellige typer dÞre og mÊrker, og fik meget prÊcist at vide hvornår vores nye dÞre ville komme samt hvornår de blev monteret.
DÞrene kom 2 dage fÞr montering, og den fÞrste dÞr blev monteret en dag fÞr tid, hvilket var herligt.

Vi valgte selv at finde dÞrgreb, som bliver monteret af låsesmed, og har fået midlertidig greb fra PH.

Vil hele sikkert vÊlge Poul Hvitved en anden gang.

2019幎11月15日
自発的なレビュヌ

Mange tak for et flot stykke arbejde

Mange tak for et flot stykke arbejde som jeres dygtige håndvÊrkere har udfÞrt, i forbindelse med udskiftning af vores gamle etasnittag til et flot ståltag. Hele forlÞbet har vÊret uden problemer og rigtig godt koordineret. Alle jeres medarbejdere har vÊret meget imÞdekommende og altid tid til en hyggelig sludder. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Mvh.Inge og Niels, BirkerÞd

2019幎9月29日
自発的なレビュヌ

Pålidelige, punktlige og venlige håndvÊrkere

Vi fik i efteråret 2018 lagt ståltag oven på vores eksisterende tag. Og da denne opgave var lÞst til vores tilfredshed, fik firmaet også opgaven med at udskifte vinduer og dÞre i hele huset i foråret 2019. Tidsplanen holdt - de var endda fÊrdige et par dage fÞr end lovet. Vi kan varmt anbefale TÞmrerfirmaet Poul Hvidtved. Vh Anne og Erik

2019幎9月23日
自発的なレビュヌ

Ombygning af garage til isoleret rum

Venlige hÃ¥ndvÊrkere, hÞj professionel faglighed, godt humÞr, punktlige og med god arbejdsindsats hver dag. ImÞdekommende overfor vores Þnsker og fine afslutninger pÃ¥ alt det udfÞrte arbejde, nÊsten uden “skÊvheder” eller “helligdage” - os med “vaterpas” i Þjnene er meget tilfredse!
God koordinering med andre håndvÊrkere, der på firmaets anbefaling blev bestilt og også udfÞrte et rigtig godt arbejde.
Vi kan varmt anbefale Poul Hvidtved & co.!
Med venlig hilsen Jeppe og Matilde

2019幎3月29日

Nyt tag

Stålprofiltag anlagt oven på det gamle skifereternit tag. I henhold til gÊldende lokalplan for området måtte der sÞges dispensation hos AllerÞd Kommune og foretages nabohÞring p.gr.a. det nye tags materiale og glanstal (glanstal 5 godkendt, men ikke glanstal 35).Bygherren stod for dispensationsansÞgningen, men firmaet skaffede hurtigt de nÞdvendige data og materialeprÞver. Arbejdet udfÞrt punktligt på den aftalte tid af dygtige og meget venlige tÞmrere, som var flinke til at rydde op efter sig - både efter hver arbejdsdag og til slut. Resultatet absolut tilfredsstillende.
Byggeperiode: 14/11-7/12 2018.

2018幎12月11日
自発的なレビュヌ

Nye vinduer fra håndvÊrkere i sÊrklasse

Efter otte års venten og sparen op - og kontakt til tre andre tÞmrere, som alle var blevet vraget - fik jeg fat i SÞren på opfordring af min genbo. HåndvÊrkerskeptisk som altid (har bare haft så mange trÊlse håndvÊrkeroplevelser gennem årene, så orkede i bund og grund ikke at have dem inden for mine dÞre) fik SÞren mig nÊnsomt overbevist om, at de ville kunne lÞse opgaven til min tilfredshed, så jeg takkede ja til tilbuddet om at få skiftet alle vinduer i mit rÊkkehus - og tog en dyb vejrtrÊkning.
Men hold nu op - al skepsis blev gjort til skamme! Efter levering af vinduerne (som selvfÞlgelig blev pakket nÊnsomt ind, da de skulle stå ude i regnen weekenden over) dukkede et par meget morgenfriske mÊnd op - og så gik det ellers lÞs. Der har vÊret totalt styr på tid, timing med andre håndvÊrkere, detaljer og den allersidste finish, der har vÊret ryddet pÊnt op hver dag, så man trods alt sagtens kunne vÊre hjemme og ikke fÞle sig helt stÞvet til, og hele vejen er jeg blevet informeret om next step, hvilket bestemt har gjort mig tryg i processen.
Resultatet? Det er blevet SÅ flot, jeg er ovenud tilfreds og anbefaler Poul Hvitved og alle hans 'raske svende' på det varmeste.

2018幎9月19日