PrikkabelLED.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden met de lamp die ik besteld heb, maar ook erg tevreden met de klantenservice. Bij het monteren van de lamp had ik helaas een glazen bol kapot gemaakt. Na contact te hebben opgenomen hebben... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische service. Ik had zelf een bestelling geplaatst welke niet de juist bleek te zijn. Contact met Niels gehad. Die heeft mij niet alleen goed geholpen om de retour te regelen maar met de juist... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vorig jaar een 10 meter platte prikkabel gekocht met bevestingsmateriaal en 2x11 ledlampen van twee verschillende kelvin waarde welke geadviseerd werden bij deze prikkabel. Kabel netjes gemonteerd ond... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorig jaar een ledsnoer met zonnepaneel gekocht voor in onze tuin. Helaas is deze ermee opgehouden. Kan gebeuren. Na een mail te hebben gestuurd, vrij snel reactie gekregen en na hun tip geprobeerd t... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚䌚瀟
  2. ・
  3. 照明コンサルタント
  4. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

Wauw

Wauw, fantastisch geholpen vandaag. Er werd super snel gereageerd op mijn mail en krijg kosteloos een nieuwe kabel opgestuurd dat eigenlijk een onderdeel is dat niet besteld kan worden. Door ons eigen toedoen was de kabel kapot. En ze dachten met ons mee en hebben een kabel aangeboden van een defecte lamp die bij hun lag. Super fijn, vriendelijk en snel geholpen.

2024幎8月14日

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

2024幎8月12日

Beste Yves,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review en voor het kiezen van Prikkabelled.nl.

We zijn blij om te horen dat je bestelling voldoet aan je verwachting.

Ook erg bedankt voor het achterlaten van je beoordeling.

Team prikkabelled.nl

Analyse, meedenken & oplossen

Door goed mijn vraag te analyseren, door mee te denken en een oplossing aan te bieden

2024幎8月10日

Beste Renonce,

Bedankt voor je fijne beoordeling.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan ons team. Onze klantendienst is gepassioneerd om al onze klanten een uitstekende ervaring te bieden.

We hopen dat we in de toekomst net zo'n uitstekende ervaring kunnen bieden en dat je lang van je bestelde bestelling gaat genieten.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, na een klein probleem met de afstandsbediening van de dimmer heel netjes geholpen door een aardige medewerker (Simri Pool). Top👍👍

2024幎8月11日

Beste Cor,

Dank je wel voor de fijne beoordeling.

We zijn blij om te zien dat je onze service als prettig ervaren hebt nadat de afstandsbediening defect bleek te zijn en dat je netjes bent geholpen door Simri.

Fijn bedrijf

Degelijke materialen, snel geleverd en een hele goede service achteraf

2024幎8月9日

Beste Ej,

Dank je wel voor je beoordeling.

We zijn blij om te horen dat je onze geleverde service als prettig hebt ervaren. We hopen dat je nog lang van je prikkabelset zult genieten!

Goede spullen

Goede spullen, mooie kwaliteit.
Snel bezorgd. Zelfs nog even gebeld voor advies en Heel vriendelijk en deskundige geholpen.

2024幎8月1日

Beste Susan,

Bedankt voor je fijne beoordeling.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan onze klantenservice team.

5぀星のうち5の評䟡

Via WhatsApp een hele snelle reactie

Via WhatsApp een hele snelle reactie ontvangen. Prettig communiceren met medewerker

2024幎8月7日

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review en voor het kiezen van Prikkabelled.nl

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het contact via Whatsapp en dat je prettig en snel geholpen bent.

Aanrader

Prima geholpen bij mijn keuze door de klantendienst. Snelle verzending en degelijk product. Onze nieuwe prikkabel maakt onze poolhouse volledig af!

2024幎8月2日

Beste DPR,

Dank je wel voor het kiezen voor Prikkabelled.nl

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe prikkabelset voor jullie poolhouse.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Snel geleverd

Lampen een dag na bestelling al ontvangen. Prima lampen bovendien.

2024幎7月31日

Beste Maarten,

Dank je wel voor de achtergelaten beoordeling.

We zijn blij om te zien dat je de bestelling na 1 dag al hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de lampen.

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte service na verkoop!

Mijn initële bestelling bij PrikkabelLED ging heel vlot. Na bijna 2 jaar had ik enkele defecte lampen. Nadat ik enkele foto's had doorgestuurd, werden onmiddellijk nieuwe lampen opgestuurd en zelfs nog 1 extra. Dit is pas een perfecte service na verkoop! Zeker een aanrader, want ook de kwaliteit van hun prikkabels en accessoires zijn dik in orde.

2024幎8月2日

Beste Kristof,

Bedankt voor je fijne beoordeling over de geleverde service.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan de klantendienst team. Zij zijn gepassioneerd om al onze klanten een uitstekende ervaring te bieden en ze zullen blij zijn te weten dat ze dat het bij jou ook gelukt is.

We hopen dat we in de toekomst net zo'n uitstekende ervaring kunnen bieden en dat je lang van je prikkabelset kunt genieten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。