peste 5000 eur bagati in decurs 2 luni…
peste 5000 eur bagati in decurs 2 luni si nu a dat NIMIC. mizerie de casino
peste 5000 eur bagati in decurs 2 luni si nu a dat NIMIC. mizerie de casino
Banii sunt de monopoly, oricat as castiga, cer documente pe care le-am depus sub numeroase forme. Cer rulaj pe care l-am depasit cu mult. Nu pot retrage asa ca singura optiune e sa ma joc cu ei pana pierd tot.
Evitați Princess Casino! Atât de ușor depui bani dar când e vorba de retras sume mai mari fac asa fel încât sa dureze foarte mult ca să te răzgândești și sa joci banii. Fratele meu și acum este în așteptare pentru o retragere de peste 270mil ( 27000lei vechi) de mai bine de 4 zile. Cer extras de cont, după ce a trimis toate documentele necesare sa accepte retragerea nu mai primești nici un update... Abia răspund la email-uri, trebuie sa insiști. Și după 4 zile fratele meu este în așteptare ca ei sa valideze documentele ( cont validat deja doar ca au cerut validare extras cont, PayPal, revolut etc). Evitați acest site! Înainte de a alege un site casino sa jucați asigurați-vă ca este un site bun citind părerile celorlalți sau din experienta prietenilor sau cunoștințelor. Nici măcar număr de telefon nu au, customer service... Nimic.
Dupa ce uploadezi toate documentele le resping pentru a intarzia retragerea!!! E inposibil de retras, dar foarte usor de depus, poti depune si fara sa incarci buletin sau pasaport!!! Scam
Am tot auzit de Princess Casino în ultima perioadă și nu aveam mari așteptări. Credeam că e un cazino ca toate altele și că șansele mele de câștig sunt sub nivelul mării.
Ce-i drept nu joc de prea multă vreme online și mai mult pun pariuri sportive la agenții dar am spus să încerc și altceva.
Am făcut cont repede și am depus 100 de lei, de 5x mai mult decât aș pune la pariuri . Nu am vrut să risc. Am ales Shining Crown și am pariat pe 1 RON mâna de joc. Nu știu dacă e norocul începătorului sau nu dar am prins linia de șeptari și am luat 1,000 RON. Dacă prindeam și coroanele pe mijloc luam dublu.
A fost nevoie să aștept o zi ca să retrag fondurile mele și asta pentru că nu aveam contul verificat. Imediat cum am avut contul validat am reușit să fac retragerea. Nu am putut să cred că am primit banii în nici 10 minute.
Chiar nu am avut probleme pe Princess Casino, din contră am fost uimit că până și eu cu 0 experiență și 0 depuneri am reușit să scot 1000 RON dar cu 100 jucați. Plata a fost onorată și chiar recomand. În plus mi-a plăcut că există oferte gratis pentru aplicația lor. Nu știi niciodată cum îți surâde norocul... Cel puțin așa a fost la mine.
De căcat și ca,casino și că aplicație nu mai puneți votul la oferte că nu su t oferte.......e genul de aplicație ,,baga 50 Ron vezi cat ești de preost
they are trying their best to delay your withdraw so you can lose all the money. i`ve waited 36+ hours for the withdraw to get accepted by their staff.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。