Prinsens Lager - Nacka レビュー 14

4.2

Boovägen 34, 132 47 Saltsjö-boo, Stockholms län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bra pris , lätt att kommunicera, lättillgängligt. Ett bra affärskoncept som fungerar utmärkt.Hälsningar Lasse G

5つ星のうち2の評価

Inga problem med själva förvaringen. Dock är kundtjänsten inte kapabel att lösa svårare faktureringsfel (eller kanske inte ens intresserade). De hade bl.a. inte kunskap om vilka som kan kontakta de... もっと見る

企業情報

1. 倉庫
  2. セルフストレージ施設
  3. 保管施設

当該企業による記述

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

• Boovägen 34, 132 47, Saltsjö-boo, Stockholms län, スウェーデン

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fungerar riktigt bra med grind o lås

Fungerar riktigt bra med grind o lås . Bra information hela tiden.

2026年4月15日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Marie, stort tack för din recension om oss och de fem stjärnorna! Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådskonceptet hos oss och vi önskar dig välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Bra och enkel service

2025年10月1日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Johan, stort tack för din fina feedback. Det glädjer oss att vår kundservice har varit behjälplig samt att du varit nöjd med din hyresperiod hos oss! Varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Smidig bokning

Smidig bokning, trevlig personal, bra utrymme och bra pris.

2025年7月1日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Jonathan, det glädjer oss att du har varit nöjd under din hyresperiod hos oss. Varmt välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Bra pris

2025年6月17日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Tack Lasse för det fina orden och de fem stjärnorna! Du är varmt välkommen tillbaka i framtiden🌟

5つ星のうち1の評価

Blufföretag som hotar med…

Blufföretag som hotar med extrakostnader efter man sagt upp avtalet.
Vi fick betala en extra månad och blev hotade med kronofogden då vi inte ville betala för påhittade städkostnader.
Allt var frid och fröjd till vi bad att få avsluta vår hyra.
En mycket obehaglig upplevelse.

2025年5月14日
自発的なレビュー

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Mikael, vi skickar aldrig ut fakturor till kunder som har sagt upp sitt förråd och avslutat sin hyra. Om en hyra inte är betald kontaktar vi alltid kunden först innan ärendet eventuellt går vidare till inkasso eller Kronofogden. Välkommen att kontakta oss direkt på hej@prinsenslager.se om du vill att vi ser över ditt ärende. Mvh Prinsens Lager

Smidigt

Smidigt att boka och även avsluta. Bra container-park!

2024年12月30日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Tack Pernilla för tiden och det glädjer oss att du varit nöjd med din hyresperiod! Vi önskar dig varmt välkommen åter om magasinering skulle behövas i framtiden😊 Mvh Prinsens Lager

Smidigt och prisvärt

Smidigt och prisvärt. Rekommenderar detta alternativ framför andra företag som hyr ut förråd.

2024年10月8日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Tack Yasin för det fem stjärnorna och de fina orden om oss, hoppas flytten gått bra🌟 Mvh Prinsens Lager

Mycket positiv

När man ringer så är det mycket trevliga personer som jag har pratat med och som gör allt för att hjälpa till. Det är en rimlig peng som man betalar och det har varit rena och fräscha förråd. Kan varmt rekommendera dessa i stället de andra alternativen

2024年8月19日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Tack Ralph för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med både personal och magasinering. Vi hoppas att flytten gått bra och önskar dig varmt välkommen åter om magasinering skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Helt perfekt

Helt perfekt. Inhägnat åtkomst 24-7.

2024年7月23日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Per, tack för de fem stjärnorna och det fina orden. Du är välkommen åter till oss om lager skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Enkelt att använda deras tjänster.

2024年5月2日

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Maximillian! Tack för det fem stjärnorna och för den fina recensionen!🌟 Mvh Prinsens Lager

5つ星のうち2の評価

Inga problem med själva förvaringen men med kundtjänsten

De hade bl.a. inte kunskap om vilka som kan kontakta deras faktureringstjänst (inte vi kunder).
Fick en känsla av misstro och då undrar man vilka de har för vana att hyra ut åt?
Eller var det bara att ärendet blev ”för svårt”?

2023年10月2日
自発的なレビュー

Prinsens Lager - Nacka からの回答

Hej Johan! Tack för att du tagit dig tiden och lämna din feedback till oss. Vi har lagt mycket tid på just ditt ärende för att felsöka via vårt faktura system men också haft en flitig kontakt med Billecta för att kunna ge dig den bästa service vi kan ge. Vi löste ditt ärende inom 24 timmar och pengarna är tillbaka på ditt kontot precis som önskat. Är det något annat du funderar över så får du hemskt gärna kontakta oss på 010 330 07 00 eller hej@prinsenslager.se, Mvh Prinsens Lager

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。