Wat een goede service. Eerlijk advies, geen gedoe en hele mooie prijzen. Mijn nogal bejaarde Samsung liep op zijn laatste benen. Voor â¬150, extra (op de vervanging van de batterij) een gloedn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na vervanging van een defecte harde schijf van onze iMac bij Probello in Hilversum bleek dat het terugzetten van de back up schijf via Time Machine niet lukte. Dit werd door Pascal in de zaak gewoon o... ãã£ãšèŠã
Top ervaring bij Probello, Ik ben superteverden over de reparatie van mijn iphone bij Probello. Het hele proces was duidelijk en senl, binnen een paar klikken had ik mijn afspraak geregeld. h... ãã£ãšèŠã
De net gekochte refurbished iPhone blijkt niet goed te werken. De microfoon lijkt/is stuk. Duidelijke en snelle reactie "Kom gerust terug dan ruil ik hem meteen om.". Zo gezegd, zo gedaan. Omruilen en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Probello ããã®åç
Ben gewoon aardig te woord gestaan enâŠ
Ben gewoon aardig te woord gestaan en ben nu tevreden met de nieuwe telefoon

Prima zaak
Prima zaak. Gister mijn iPhone laten vallen en vandaag binnen 45 minuten nieuw scherm. Prima gedaan. De winkel komt discreet en netjes over. Geen muren vol met hoesjes etc maar gewoon op reparatie en service gericht. Voor reparatie raad ik dit aan.

Probello ããã®åç
Zeer goede vakkundige service voor een nette prijs.
Zeer goed, snel en prettig geholpen.
Aan mijn iPhone is niet te zien dat hij open is geweest.
De prijs is ook prima.
De winkel is licht en ruim en de koffie smaakte goed.

Probello ããã®åç
We zijn erg fijn geholpen
We zijn erg fijn geholpen vriendelijk en eerlijk wat voor mij de doorslag gaf ben nogal besluiteloos
Fijne winkel
Vriendelijke groet Anne verhagen

Probello ããã®åç
Technisch ben ik prima geholpen maar deâŠ
Technisch ben ik prima geholpen maar de klantvriendelijkheid kan beter. Er werd mij niet gevraagd om te gaan zitten. Mogelijk omdat personeelsleden al vier van de vijf stoelen hadden bezet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã