レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ADVARSEL! HOLD JER LANGT VÆK! KOMMUNIKATIONSNIVEAU = 0 UDSTEDER DUMMEBØDER PÅ BAGGRUND AF FIRMAETS EGNE FEJL! DEBITERER DESUDEN DOBBELT ! GÅR IKKE AT FÅ PENGENE TILBAGE! SNYDE FIRMA! T... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min indflytningsdato havde lagt fast i lÊngere tid, men blev forhindret fÃ¥ dage inden indflytning. Jeg skulle derfor bruge en anden indflytningsdato, hvor jeg sÃ¥ fik fantastisk support fra Prodomus. D... もっず芋る

TilfÞjet 21. juni 2020. Som boligadministrator/udlejer er det vigtigt, altid at kende de nyeste regler indenfor lejeloven. Derfor deltager jeg ofte ved de sÃ¥kaldte Brush Up kurser pÃ¥ lejeloven. U... もっず芋る

䌁業が回答したした

165件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Projekt interview

Vi en gruppe studerende der fik lov til at interviewe Britta(DirektÞren) i forbindelse med vores projekt.

Super fedt de tager sig tid til at hjÊlpe os studerende, med at lave spÊndende projekter og opleve den "virkelige verden".

2025幎12月22日
自発的なレビュヌ

Meget organiseret og rare inden man

Meget organiseret og rare inden man underskriver men sekundet du flytter ind er det ren kaos. Alt i vores lejlighed sku udskiftes og det gjorde de fÞrst efter vi flyttede ind. Og de er totalt ligeglade. Den eneste i team 1 der er til at snakke med er en mand der vidst nok hedder Daniel. Mega rar og sympatisk

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Man kan kun blive i godt humÞr

Man kan kun blive i godt humÞr, hver gang man er blevet betjent, af en af de utrolig kompetente medarbejdere hos Prodomus. I de 30 år jeg har vÊret medlem af Prodomus, har der ikke vÊret et eneste eksempel på problemstillinger, som de ikke har kunnet vejlede kompetent om. Jeg kan kun anbefale Prodomus og deres mange gratis kurser på det varmeste. Er du ikke medlem så bliv det! Vil du have en uvildig information om Prodomus er du også velkommen til at kontakte mig. JÞrn Held

2025幎12月5日

Anbefaler ikke prodomus

Anbefaler ikke prodomus. Mangel på en professionel håndtering af lejere. Man fÞler ikke at de har fokus på ens velvÊre

2025幎12月4日

Hej Johan

Vi vil meget gerne have lidt yderligere information i din sag, så vi forhåbentlig kan give lidt afklaring til dig.
Vil du uddybe din anmeldelse, så vi kan kigge ind i sagen?

Mvh ProDomus

HÃ¥ber dette giver et realistisk billede af hvad man kan forvente

Jeg håber at denne anmeldelse kan give et mere realistisk billede af hvad man kan forvente som lejer hos prodomus.
Jeg boede til leje hos prodomus i Aalborg i et års tid. Ved indflytning var der nogle små bemÊrkninger såsom postkassen der var Þdelagt men det blev fikset ved indflytning.
Indskuddet svarede til 3x månedlig leje hvilket er standard for de fleste lejligheder. Eksempelvis ved en leje på 8000 kroner kunne indskuddet vÊre 24t. + 8t for fÞrste måneds leje.
Mens vi boede der blev huslejen justeret en gang så at vi skulle betale ca 200 kroner mere om måneden.
De få gange hvor vi havde brug for at komme i kontakt med prodomus, havde vi ikke nogle problemer med at komme i kontakt med dem og de var gode til at komme med gode og konkrete svar.
Der hvor man skal vÊre ekstra opmÊrksom som lejer er ved udflytning.
Som jeg kan fornemme på flere af de negative anmeldelser er det også her at der kan opstå problemer. Det er vigtigt at når man flytter ind i sin lejlighed at man får lavet et meget grundigt indflytningssyn og tag gerne selv billeder af alt ved indflytning. SÞrg for at bemÊrke selv de mindste og umiddelbart ligegyldige ting. Fordi når du fraflytter lejligheden bliver der lavet en meget grundig udflytningssyn hvor selv de mindste ting bliver bemÊrket. Eksempelvis var der nogle huller i loftet da vi flyttede ind som ikke var inkluderet i indflytningsrapporten og derfor skulle vi betale for spartling af disse huller ved udflytning.
Vi havde forventet at få flytteopgÞrelsen umiddelbart kort tid efter udflytning men her kan man desvÊrre godt opleve noget ventetid. Vi ventede ca 18 uger efter udflytning på at få opgÞrelsen.
Ved opgÞrelsen blev vi opkrÊvet penge for gulvbehandling, male/spartle arbejde og rengÞring. Ca 80% af vores indskud blev brugt ved opgÞrelsen og vi fik derfor tilbagebetalt en smule ved opgÞrelsen. Vi var heldige at vores indskud dÊkkede opgÞrelsen men bemÊrk at man godt kan få en efterregning hvis opgÞrelsen overstiger indskuddet.
Det var i sidste ende en super fin oplevelse at bo til leje ved prodomus. Men mit bedste råd er, ikke at forvente at få sit indskud tilbage ved udflytning.

Hej Ruben

Tak for din anmeldelse, og at du vil dele både de positive og mindre positive oplevelser du har haft i din lejeperiode.

Som du også skriver, vil vi altid anbefale, at man inden for 14 dage efter man har fået nÞglerne til sin nye lejlighed, går igennem lejligheden for evt. fejl og mangler, og indberetter til os.
Så kan man sikre sig, ikke at hÊfte for de eventulle fejl og mangler, der kunne vÊre ved sin indflytning.

Mvh ProDomus

Laaang ventetid på at få depositum tilbage

Det er 6 uger og 5 dage siden jeg flyttede ud af et lejemål som prodomus administrerede. Ved flyttesynet var der intet at udsÊtte fra udlejers side og dermed skal jeg have hele mit depositum tilbage.
Jeg har endnu ikke fået dem! Kom nu i gang! Skal I tÊlle pengene og sende dem med brevdue?
Hvis man som lejer var lige så slÞv med betalingen ville man blive sat på gaden.

Mens vi boede i lejligheden har kommunikationen vÊret okay.

2025幎9月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og en perfekt start på et nyt liv i Aalborg!

Udlejningsteamet ved Prodomus hjalp mig med at finde den fineste lejlighed i Aalborg centrum, hvilket betÞd, at jeg fik den bedste start på studielivet i en ny by. Teamet var super professionelle, lyttede til mine behov og sÞrgede for, at jeg fandt et hjem, som jeg fortsat elsker. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem, og servicen har vÊret fantastisk fra start til slut. Der er fortsat et hÞjt serviceniveau, og teamet er altid hurtige til at hjÊlpe. Jeg kan varmt anbefale Prodomus til andre, der sÞger bolig i Aalborg!

2025幎9月2日

Hej
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er glad for din lejlighed, og din behandling fra os.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde :)

Jeg har vÊret lejer i 2,5 Ã¥r med

Jeg har vÊret lejer i 2,5 år med virkelig gode oplevelser. De er hurtige til at svare, de hjÊlper med ting der skal fikses.
Overordnet rigtigt ordentlige mennesker som hjÊlper en.

2025幎8月5日

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse, og de fine ord :)
MVH ProDomus

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med ProDomus. Hele processen var professionel, effektiv og meget tryg, lige fra den fÞrste kontakt til det endelige resultat. Kundeservice samt kommunikation var altid klar og hurtig, teamet var utroligt imÞdekommende og lÞsningsorienteret hele vejen igennem.
Det er meget tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og hÞj kvalitet.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger

2025幎7月7日

Virkelig fin oplevelse

For at veje op for nogle af de dårlige anmeldelser herinde, vil jeg give mit besyv med, da jeg har haft en rigtig fin oplevelse med Prodomus. Jeg har boet i en skÞn skÞn lejlighed til billige penge i 2 år, og har ikke haft noget bÞvl med dem overhovedet. Jeg synes alt har vÊret ret fint, og nu lader det også til, at jeg får mit depositum tilbage, som det sÞmmer sig, da jeg har efterladt en rigtig fin lejlighed. Hvis de prÞver at snyde med depositummet skriver jeg en anmeldelse igen, men som det ser ud nu synes jeg at Prodomus er nogle sÞde mennesker, og jeg har vÊret fint tryg i at have dem som udlejere :). Jeg har haft et par vinduer, hvor håndtagene gik i stykker, og håndvÊrker var der altid samme dag!!

2025幎7月2日

Hej Sille
Tusind tak for at du vil dele din oplevelse.
Dejligt at hÞre, at du også har nydt samarbejdet de sidste 2 år :)

Uduligt firma

FÞler os snydt af Prodomus – betaler for noget, der aldrig blev lavet!

Vi har haft en sÊrdeles frustrerende oplevelse med Prodomus. Vi bliver nu krÊvet betaling for en vask, som aldrig er blevet lavet, og hverken dokumentation eller forklaringer fra deres side giver nogen mening. Det virker som om, de bare kÞrer efter en standardprotokol uden at lytte til kundens sag.

Sagsbehandlingstiden er desuden ekstremt lang – det har taget måneder at få svar, og når der endelig kommer noget, er det intetsigende og uden reel begrundelse.

Vi fÞler os virkelig dårligt behandlet og har mistet al tillid til Prodomus som virksomhed. Det er dybt frustrerende at skulle betale for noget, man aldrig har fået udfÞrt, og deres kommunikation har kun gjort oplevelsen vÊrre.

Kan absolut ikke anbefales.

Hej Josefine
Vi er kede af, at du oplever ikke at kunne få forklaret din sag. Hvis du Þnsker sagen uddybet yderligere, må du meget gerne kontakte os, på team1@prodomus.dk.

Ualmindelig dårlig service

Ualmindelig dårlig service, kundeservice uforskammet og ikke sÊrlig deltagende! Charger for ting der ikke er lavet, ( vi har endda fået billeder der bekrÊftiger at der ikke er lavet en pind ) og det er tager man så 3500 kr for... Ualmindelig lang response tid på fraflytninger.
Kan absolut IKKE anbefales at leje bolig igennem dette firma.

自発的なレビュヌ

Jeg oplever samarbejdet som et godt og

Jeg oplever samarbejdet som et godt og positivt samarbejde. I to ejerforeninger har vi Pernille Musmann som administrator og vi har et fantastisk godt samarbejde med hende. Jeg taler på vegne EF 80 aqg og 80 apy. Ejerforeninger i Skipperen Aalborg.

Med hensyn til direktionen i Aalborg Grundejerforening har jeg også et fantastisk godt samarbejde. Jeg fÞliger også at jeg bliver hÞrt i de problemstillinger som jeg fremkommer med til foreningen.

2025幎5月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。