レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ett rent skämt till företag. Vid vår första kontakt 2024 satte de upp ett avtal utan att vi hade bekräftat något överhuvudtaget. Därefter skickades en så kallad orderbekräftelse ut under... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Blev kontaktad av en säljare per telefon som hjälpte mig att få en väldigt fin presentation på Proff men även min logga och liknande införande på allabolag i samma lösning! Mycket proffsigt!

5つ星のうち1の評価

Erbjuder tjänster som låter bra men inte finns. tex: "vi ser till att ni finns på allabolag.se" något som sker vare sig vårt företag vill det eller ej. Har lurat företaget jag jobbar på på pengar e... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vilseledande affärsmodell. Du får nya fakturor till helt nya priser för tjänster som inte går att säga upp inom 12 månader. De hävdar bestämt att genom att betala fösta fakturan har du accepterat unda... もっと見る

企業情報

1. ビジネスとITのコンサルタント代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Emfas - företagskatalogen, företagssökningar, kreditkontroll, bolagsfakta, konkursinformation, offentliga upphandlingar, börsnyheter mm. Mötesplatsen för handel mellan företag.

1.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ett rent skämt till företag.

Ett rent skämt till företag.

Vid vår första kontakt 2024 satte de upp ett avtal utan att vi hade bekräftat något överhuvudtaget. Därefter skickades en så kallad orderbekräftelse ut under julledigheten, när ingen arbetade, och de hänvisade senare till att vi borde ha sagt upp “inom 7 dagar”. Ett extremt oseriöst och genomskinligt tillvägagångssätt.

Efter många och långa diskussioner tvingades vi, motvilligt, gå med på att betala halva fakturan bara för att få ärendet ur världen.

Nu ringer de igen och påstår att vi har ett löpande abonnemang, och inleder samtalet med:
“Vill ni förlänga abonnemanget ni redan har? Det är bara att säga ja så fixar vi det.”

Detta trots att inget sådant abonnemang existerar.

Ett otroligt fult säljknep, djupt oprofessionellt och direkt omoraliskt.
Den absolut värsta företagsupplevelse jag varit med om. Förstår genuint inte hur ett bolag som arbetar på detta sätt kan fortsätta verka.

2026年2月2日

Har sagt upp mitt avtal 3 gånger

Har sagt upp mitt avtal 3 gånger, men det kommer nya fakturor varje år.... i avtalet står det att det ska sägas upp senast 7 dagar från orderdatumet vilket redan mer än 7 dagar sen när fakturan kommer med posten.
riktigt bluff företag!!

2025年12月3日
5つ星のうち1の評価

Är det verkligen inte möjligt att få…

Är det verkligen inte möjligt att få dom här personerna inlåsta , för som jag ser det så är dom en fara för samhället, skulle kunna lägga en slant för att anlita hjälp för att få dom här som ligger bakom detta bakom lås o bom för bedrägeri

2024年11月15日

Oärligt och lurendrejeri

Oärligt och lurendrejeri. Det var ett helsicke att avsluta tjänsten och sen kom en faktura igen året därpå och sen igen året efter det. De senaste två åren har denne Fredrik skickat mejl med uppmaningen att vi ska svara ok i mejlet tillbaka. Stackars man! Han har nog svårt att sova gott om natten.....

2024年4月12日

Stor varning för Frederik Kjörling

Stor varning för Frederik Kjörling, över 50 år gammal och sitter och blåser företagare runt om i Sverige.

Jagat mig på mitt privata mobilnummer i ett år. Ljuger i telefon och skickar bluffaktura år 2 som är 4 gånger dyrare än "provperioden".

När de inte fick kontakt med mig nu, ringer de en före detta anställd hos oss och säger att hon har förlängt det. (!?) Inte firmatecknare, inte i styrelsen.

Notis: När man ringer Fredericks privata mobilnummer så är det inte okej tycker han och lägger på.

2024年2月6日

Ren bluff

Ren bluff
De säger att de sålt en plats på allabolag.se till mig där ju alla AB per automatik finns.
De driver nu sin faktura vidare.

2023年10月23日

VARNING för OPROFFS!

VARNING för OPROFFS!

Märkligt att det ens är möjligt att få bedriva den här typen av verksamhet i Sverige. Deras sökoptimering sabbade våra sökresultat i ett helt år. Och vi tilläts inte avbryta tjänsten. Nu när sen värdelösa tjänsten är avslutad, ser allt bra ut.

Rekommenderar ALLA att lägga på luren om dessa bluffproffs ringer. I höstas stals kunduppgifter på företaget och vi blev som kunder därpå kontaktade av bedragare. Detta meddelades heller inte kunder förrän man varit utsatt för försök till bedrägeri.

Datum för upplevelse januari 2023 tom 31 december 2023.

2023年10月29日

Bluff

Bluff! Ringer och försöker lura en om att det finns avtal som är löpande och skickar även fakturor utan att man beställt, så betala INTE.

2023年11月24日

Blufföretag som ägs av UC

Blufföretag som ägs av UC.

Värsta sortens skojare. Säljer tjänster som inte existerar. Binder kunder vid långa avtal baserade på finstilta avtalsvillkor. Dessa företag har endast som affärsidé att parasitera på småföretag. VARNING!

2023年10月9日
5つ星のうち1の評価

Säljer tjänster som "inte finns"

Har lurat företaget jag jobbar på på pengar ett flertal år genom att övertyga ansvarig att "tjänsten" är viktig.
mycket besvärliga att säga upp "avtalet" med. uppsägning över telefon registreras ej även om de säger det över telefon.

2023年6月12日

Oseriöst

Oseriöst. Fick idag ett brev med orderbekräftelse då de valt att kontakta på detta sättet. En uppsägning måste ske skriftligen inom 7 kalenderdagar. Orderbekräftelse daterad till 5/4 och med påsk så fanns det inte en chans att detta brevet skulle komma fram i tid. Brevet kom i brevlådan den 12/4. Så sitter med detta 1 år framåt. Så det enda man kan göra är att säga upp avtalet idag för att förhindra att det upprepas.

2023年4月12日

レビューの対象になっている企業の方へ