Hurtig levering. Men 2 slag og det ene bogstav på navnet man har fået skrevet på er vÊk... bolde virker fine. Men jeg ville ikke bruge penge på at få skrevet navn på
8 dages levering på en lagervare.......skal selv betale returfragt....hmmm. Bliver Zalando nÊste gang som har dag til dag levering og yder gratis returfragt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilling smertefrit- nemt og hurtig - men leveringen er langsom ifh til andre. Bestiller varer, betaler varer. Derefter venter man, venter venter.. på modtagelsen. 3-4 dage tog det denne gang.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er meget tilfreds
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
6 butikker og en kÊmpe webshop. Alt i golfudstyr - KÞb online i dag - få varen i morgen. Abacus, Daily, Callaway, Masters, MotoCaddy, Titleist, Nike, TaylorMade, Wilson Staff, Ping, Cobra, logoartikler mfl.
Middelfartvej 3, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- +45 66 16 06 77
- info@progolf.dk
- www.progolf.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Yderst tilfreds
Rigtig god service
Rigtig god service. De kunne ikke levere hele bestillingen, men leverede istedet lignende, dyrere, vare til samme pris. Blev ringet op desangående. Det er god service!
kompetent og hÞflig betjening
Super service
Rigtig god service
Rigtig god service. Webshoppen ringede, da dele af ordren var i restordre, hvilket fik fik lÞst.
Da jeg fik tilsendt min pakke var der to fine bolde med som kompensation, hvilket var rigtig god service. Tak for den oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Perfekt levering ð
Meget tilfredsstillende
8 dages levering pÃ¥ enâŠ

Pro Golf Scandinavia A/S ããã®åç
Hurtigt og nemt.
Super god oplevelse med hurtig leveringâŠ
Super god oplevelse med hurtig levering og lÊkre produkter!
Fin webshop med fine varer og godeâŠ
Fin webshop med fine varer og gode tilbud.
Burde arrangere at medsende returlabel
Hurtig levering
Havde bestilt en golfvogn og den komâŠ
Havde bestilt en golfvogn og den kom som den skulle - det var desvÊrre bare en helt forkert vogn.
Heldigvis fik vi god service i butikken i City Syd som udleverede den rigtige vogn med et smil

Pro Golf Scandinavia A/S ããã®åç
Fik desvÊrre en fejllevering
Fik desvÊrre en fejllevering, men den rettede de fint op på med god service, så min irritation over fejlleverig, og det ekstra bÞvl med at få den rigtige vare, samt returnering af fejllevering, forsvandt, vil fortsat benytte mig af Pro Golf, det er trods alt menneskeligt, at fejle.
Mogens
Fin service og hurtig levering
God oplevelse ð
God oplevelse både ved kÞb i butik, og via hjemmesiden.
God oplevelse