Hurtig levering. Men 2 slag og det ene bogstav på navnet man har fået skrevet på er vÊk... bolde virker fine. Men jeg ville ikke bruge penge på at få skrevet navn på
8 dages levering på en lagervare.......skal selv betale returfragt....hmmm. Bliver Zalando nÊste gang som har dag til dag levering og yder gratis returfragt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilling smertefrit- nemt og hurtig - men leveringen er langsom ifh til andre. Bestiller varer, betaler varer. Derefter venter man, venter venter.. på modtagelsen. 3-4 dage tog det denne gang.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er meget tilfreds
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
6 butikker og en kÊmpe webshop. Alt i golfudstyr - KÞb online i dag - få varen i morgen. Abacus, Daily, Callaway, Masters, MotoCaddy, Titleist, Nike, TaylorMade, Wilson Staff, Ping, Cobra, logoartikler mfl.
Middelfartvej 3, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- +45 66 16 06 77
- info@progolf.dk
- www.progolf.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Tilfreds :-)
Hurtig levering og med de bestilteâŠ
Hurtig levering og med de bestilte vare. A
hurtigt og nemt
Bestilte fredag og kunne hente det klâŠ
Bestilte fredag og kunne hente det kl 11 mandag formiddag hos pakkeshop
2 stk golf jern
2 stk golf jern, rigtig hurtig levering og alt i orden, tak
Bestilte et gavekort
Bestilte et gavekort, der kom to dage senere med GLS, i god tid inden jeg skulle bruge det.
Nemt og hurtigt ð
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. Holder altid aftalerne med hensyn til levering.
Fornuftige priser
Fornuftige priser, god service og hurtig levering -
Altid venlig betjening
Hurtigt og nemt.
Hurtigt og nemt.
Jeg gad godt, at I havde sendt min pakke som brev, da det kun var et klistermÊrke; dette havde vÊret billigere og bedre for miljÞet. :-)
Det er lidt Þv at betale mere for fragten end for varen.
Den kom til tiden
Den kom til tiden, men prisen synes vi er lidt for hÞj.
God service
God service. Har kun haft gode oplevelser de gange jeg har benyttet Progolf
Super service
Fremragende service!!
Fremragende service!
Jeg var ved at kÞbe kabel og håndtag, som åbenbart ikke passede til min vogn. SÞren graver i stedet et kabel frem fra gemmerne, som ikke en gang var i onlineshoppen. Sender billeder af det, så jeg kan se det, og sender derefter afsted, så jeg har det to dage efter.
Super lÊkkert, og helt klart anbefalelsesvÊrdigt!
Meget hurtig ekspedition.
Fantastisk hurtig ekspedition, kan varmt anbefales.
venlig og god betjening