Qonsult B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onlangs heeft Bjorn Valkering ons uitstekend geholpen met een financieel vraagstuk. De communicatie verliep heel vlot en prettig. Bjorn gaf duidelijke uitleg, waardoor we precies wisten waar we aan to... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ze kwamen al de afspraken goed na, alleen ze zijn helemaal op de digitale vorm aangewezen,maar voor ons was dat heel lastig dus wij moesten steeds hulp van derden in roepen. Dank voor jullie inzet.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik ben erg tevreden over de begeleiding. We hadden één vaste contactpersoon, er werd goed met ons meegedacht en onze hypotheekaanvraag werd snel opgepakt. Als verbeterpunt zou ik noemen dat het fijn w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf werkt volgens een systeem, waarbij je als klant altijd het overzicht hebt welke punten zijn afgehandeld en welke nog moeten worden aangedragen. Je moet wel regelmatig controleren, want... もっと見る

企業情報

1. 金融コンサルタント

当該企業による記述

Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 477

レビューを書く

Maak duidelijke afspraken

Heeft na een slechte beoordeling gebeld en is het gesprek aangegaan. Ze zijn ontzettend druk, advies om goed vooruit te plannen en afspraken te maken.

2026年4月28日

Qonsult B.V. からの回答

Onbereikbaar en onbetrouwbaar: afspraken zonder opvolging
Afspraken worden structureel niet nagekomen. Bij telefonisch contact blijkt de adviseur de heer Ruiter telkens “niet beschikbaar”, waarna wordt toegezegd dat er wordt teruggebeld, iets wat vervolgens niet gebeurt. Ook op e-mails blijft een reactie uit.

Deze manier van werken getuigt van een gebrek aan professionaliteit en klantgerichtheid, zeker voor een financieel adviesbureau waar betrouwbaarheid en communicatie essentieel zijn.

Op basis van mijn ervaring kan ik dit kantoor dan ook niet aanbevelen aan potentiële klanten.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze geduldige aanpak als prettig heeft ervaren.

5つ星のうち5の評価

Ik heb reeds uitgebreide recensie…

Ik heb reeds uitgebreide recensie geplaatst en ook antwoord op gekregen!

2026年4月22日

Beste Inge,

Dank je wel voor je bericht en het achterlaten van je uitgebreide recensie. Fijn dat we je daar ook al inhoudelijk op hebben kunnen reageren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag weer voor je klaar.

5つ星のうち4の評価

We vonden dat wel heel veel…

We vonden dat wel heel veel persoonlijke dingen werden gevraagd

2025年8月27日

Beste Dirkjan,

Dank voor je review en je feedback. We begrijpen dat het als veel kan worden ervaren dat er persoonlijke gegevens worden opgevraagd. Deze informatie is echter noodzakelijk om een goed en verantwoord hypotheekadvies te kunnen geven en om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Daan dacht altijd mee….

Daan heeft mij voortdurend adequaat geholpen.ondanks mijn wat mindere computervaardigheid kreeg ik mijn dossier compleet. Soms via mail of foto’s; Daan zorgde dat de papieren bij de bank kwamen. Dikke Pluim!

2026年4月26日

Beste Joop,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de dikke pluim! Wat fijn om te horen dat Daan je zo goed heeft kunnen helpen en met je heeft meegedacht gedurende het hele traject.

Extra mooi dat het, ondanks de digitale uitdagingen, toch gelukt is om samen het dossier compleet te krijgen, daar zijn we trots op. Ik zal je complimenten zeker met Daan delen!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor je klaar.

Goede dienstverlening en communicatie

Goede dienstverlening en communicatie

2026年4月20日

Beste Zeeman,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en communicatie.

5つ星のうち3の評価

Qonsult werkt snel en effectief en…

Qonsult werkt snel en effectief en levert wat wordt beloofd. De effectiviteit wordtvoornamelijk verkregen door via een zeer overzichtelijk portal te communiceren. Helaas gaat het ook wel eens mis met het beheer van die communicatie tav de met adviseur afgesproken zaken.
Ook (verbale) bereikbaarheid adviseur kan vlotter.
Maar hoe dan ook: Ik heb Qonsult positief ervaren en vindt dit bedrijf aanbevelingswaardig.

2026年4月25日

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je mooie en eerlijke review. Fijn om te lezen dat je Qonsult als snel, effectief en aanbevelingswaardig hebt ervaren, en dat onze portal hierin prettig heeft bijgedragen.

We nemen je aandachtspunten over de communicatie en bereikbaarheid zeker mee, want ook daarin willen we blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Qonsult!

Goed geholpen door Robin

Robin heeft mij enorm goed geholpen met mijn hypotheek. Hij is echt de extra stap verder gegaan en heeft mij heel erg ontzorgd in wat er allemaal moest gebeuren. Ik hoefde alleen de benodigde informatie aan te leveren en de rest werd voor me gedaan. Ik zou deze service zeker aanraden. Communicatie was ook duidelijk, enorm snel en vriendelijk.

2026年4月22日

Beste Nick,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding van Robin. Het is precies onze insteek om klanten volledig te ontzorgen en nét dat stapje extra te zetten, dus fijn dat u dit zo heeft ervaren.

Ook uw complimenten over de duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie waarderen we enorm. We geven dit uiteraard door aan Robin.

Dank voor uw aanbeveling en we wensen u veel geluk met uw nieuwe woning! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle en waardevolle hulp.

Zeer snelle en waardevolle hulp.
Zeer deskundige mensen.
Voortreffelijk geholpen door Harm Lammerts.
Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Beste Martin,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u onze hulp als snel, deskundig en waardevol heeft ervaren. We geven uw complimenten uiteraard door aan Harm, hij zal dit zeer waarderen.

Dank ook voor uw aanbeveling, dat betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar.

Snel en duidelijk!

Snel. Duidelijk.

Beste Henriëtte,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als snel en duidelijk heeft ervaren, daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Goed en snel cont

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie 4 sterren! Fijn om te horen dat u het contact als goed en snel heeft ervaren, daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Super

Super,

Ralph is een top man die alles goed weet over te brengen naar de gast!

2026年4月15日

Hoi Ricardo,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat Ralph alles goed heeft weten over te brengen en dat je zo tevreden bent.

We zullen je compliment zeker aan hem doorgeven. Mocht je in de toekomst nog ergens mee geholpen kunnen worden, weet je ons te vinden.

Hartelijke groet,
Typo de Wilde

zeer goede ervaring

"Zeer fijne ervaring. De consulent had echt aandacht voor mijn persoonlijke situatie en toonde veel begrip. Het aanbod werd helder uitgelegd en de communicatie verliep in goede orde. Dankbaar voor de deskundige en openhartige hulp bij mijn hypotheekaanvraag!"

2026年4月14日

Beste Dick,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zich gehoord voelde en dat alles duidelijk en prettig is verlopen.

Dank voor uw vertrouwen!

Adviesgesprek

Heb contact gehad met Roman. Vriendelijk en transparant. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het contact met Roman zo goed heeft ervaren. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en afspraken na te komen, dus het is prettig dat dit zo is overgekomen.

Dank voor uw vertrouwen en de vijf sterren!

5つ星のうち1の評価

Vanaf 29 oktober 2025 opdracht…

Vanaf 29 oktober 2025 opdracht afgegeven om een klein deel 50K - 100K van onze ruim 900K overwaarde te verzilveren. Wij zijn ruim 6 maanden verder, alleen kosten gehad voor de taxatie van ruim €900,- voor onze woning. Onze gezamenlijke inkomen is ruim voldoende en er wordt steeds gezegd dat wij de stukken die wij meerdere malen in het Qonsult b.v. Online portaal hebben aangeleverd, nogmaals moeten mailen. Wij hebben het gevoel dat wij worden belazerd en dat er gemunt wordt om 50% van de advieskosten van €3500,- te vorderen, wat wij al tegen de behandelaar Robin Retz medio december 2025 hebben aangegeven niet te zullen betalen. Kortom geen aanrader en tijdsverspilling.

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw review. Jammer om te lezen dat u het traject op deze manier heeft ervaren. Wij begrijpen dat een langdurig proces frustrerend kan zijn, zeker wanneer verwachtingen anders liggen.

Wij willen wel benadrukken dat een hypotheekaanvraag, ook bij een relatief beperkte opname ten opzichte van de overwaarde, afhankelijk blijft van de acceptatiecriteria van geldverstrekkers en de volledigheid van de aangeleverde documentatie. In uw dossier zijn meerdere aanvullende stukken opgevraagd vanuit de geldverstrekker, waardoor wij genoodzaakt waren deze opnieuw bij u op te vragen wanneer documenten niet volledig of niet in de juiste vorm waren aangeleverd.

De taxatiekosten zijn rechtstreeks verbonden aan het opstarten van het financieringstraject en worden uitgevoerd door een externe partij. Deze kosten staan los van onze dienstverlening en zijn gebruikelijk binnen dit soort trajecten.

Daarnaast vinden wij het vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft niet goed geholpen te zijn. Dat is uiteraard nooit onze intentie geweest. Ook rondom de advieskosten zijn vooraf afspraken gemaakt die zijn vastgelegd in de overeenkomst.

Ondanks uw teleurstelling blijven wij bereid om het gesprek aan te gaan en gezamenlijk naar een passende afronding te kijken.

vriendelijk en duidelijk

Door de vriendelijke en duidelijke uitleg heb ik een goed beeld gekregen van onze mogelijkheden.

2026年4月14日

Beste Johnny,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Het is precies wat wij bij Qonsult nastreven: dat je na een gesprek met ons een helder en eerlijk beeld hebt van jouw mogelijkheden. Dat jij dat als vriendelijk en duidelijk hebt ervaren, doet ons erg goed.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee aan de slag willen, staan we altijd voor je klaar.

5つ星のうち3の評価

Vriendelijk mensen maar voor mij wel…

Vriendelijk mensen maar voor mij wel een beetje onhandig dat alles online is vooral met alle documenten die online moeten worden geupload.uiteindelijk met veel vragen wat wel vanuit mijn kant kwan toch alles rond gekregen.

Hoi Yasmine,

Hartelijk dank voor je review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren.

We begrijpen heel goed dat het uploaden van documenten via ons online portaal even wennen kan zijn, zeker als je er niet zo mee gewend bent. Je feedback nemen we serieus, want we willen het voor iedereen zo prettig en toegankelijk mogelijk maken.

Het belangrijkste is dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen! Dat je de moeite hebt genomen om vragen te stellen is juist heel goed, zo zorgen we er samen voor dat alles klopt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Qonsult!

5つ星のうち5の評価

Alle voorwaarden waren helder en…

Alle voorwaarden waren helder en transparant, onze consulent Jens Wissel was helder, zeer goed op de hoogte en reageerde altijd snel op vragen. Kortom : een topper! Aandachtspunt vond ik de telefonisten, duidelijk zeer behulpzaam en vriendelijk, maar bezitten weinig kennis. De standaardvraag : Kan ik u misschien helpen?, leidde vaak tot het stellen van een meestal complexe vraag(door mij) met daarop standaard het antwoord : daar moet u dan iemand anders voor hebben. Ook kwamen antwoorden er vaak twijfelachtig uit, waarbij ik dan aangaf, dat het niet weten ook een antwoord kan zijn. Dus geen commentaar op de telefonisten, maar meer iets voor de afdeling training/coaching mogelijk.

2026年4月10日

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je uitgebreide review en je mooie woorden over Jens! Wat fijn om te horen dat alles helder en transparant was en dat je zo goed geholpen bent. We zijn trots op Jens en zullen je complimenten zeker aan hem doorgeven.

Daarnaast waarderen we je opbouwende feedback over onze telefonisten enorm. Je hebt volkomen gelijk dat "het niet weten ook een antwoord kan zijn", eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat geldt voor iedereen binnen ons team. Je opmerkingen nemen we serieus en we zullen dit meenemen in onze interne training en coaching, zodat ook het eerste aanspreekpunt nog beter kan inspelen op de vragen van onze klanten.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit zo constructief te verwoorden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet je ons te vinden.

5つ星のうち5の評価

Enorm tevreden met de snelheid en…

Enorm tevreden met de snelheid en handelen van de Bink. Na de eerste bespreking bleek de hypotheekverhoging heel snel geregeld. Het aanvraag proces liep dankzij zijn monitoring en feedback perfect. Top gedaan! Met de verhoging kunnen mijn dochter en vriend hun stap zetten in de verhuur van een vakantiebungalow.

2026年4月9日

Hoi Ton,

Wat een geweldig bericht om te lezen, hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de hypotheekverhoging zo snel en soepel is verlopen en dat de Bink je gedurende het hele proces goed heeft begeleid. We zullen je complimenten zeker aan hem doorgeven.

En wat een prachtig doel natuurlijk! We wensen je dochter en haar vriend veel succes en plezier met de verhuur van hun vakantiebungalow. Wie weet komen er mooie avonturen van!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, weet je ons te vinden.

Goed advies

Goed advies

2026年4月10日

Hoi Nick,

Hartelijk dank voor je review en je vertrouwen in Qonsult! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。