QuickBlue レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Superservice. Snelle afspraak. Monteur Karim is geweest. Bijzonder vriendelijke man. Hij ging kijken en kwam er snel achter dat het probleem niet de driepuntssluiting was maar enkel de cilinder. Fijn... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Super ervaring met dit bedrijf! We hebben het slot aan de voordeur laten vervangen en de achterdeur van een klavierslot tot een cilinderslot laten ombouwen. Service was vriendelijk en snel. Offer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mathijs een zeer vriendelijke eerlijke jongeman heeft de 3-punts slot netjes vervangen. Eerder moest hij terugrijden, omdat de leverancier een verkeerd slot had meegestuurd waar hij niets aan kon... もっと見る

企業情報

1. 警備業

当該企業による記述

Welkom bij QuickBlue Bij ons vindt u alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en de nieuwste technologie. Daarnaast combineren we ons assortiment aan gecertificeerde materialen ook met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de juiste producten te leveren, maar zorgen we ook voor een optimale installatie. U bent dan door te kiezen voor QuickBlue op één plek klaar. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u ook bij onduidelijkheden nooit lang te wachten.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 68件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

The service provided was exactly what was quoted.

The service provided was exactly what they quoted for. The mechanic arrived on time, drilled out the lock and fitted a new one very quickly. The young guy was very polite, friendly and very clean and tidy. I would use this company again and certainly recommend them to any of my friends if they need a locksmith.

2026年8月14日

Dear Customer,

We're glad to hear you're so happy with our services, we really appreciate it!

Thankyou for the review.

Kind regards,
Team QuickBlue

5つ星のうち1の評価

OPLICHTERS QuickBlue

Nooit mee in zee gaan met QuickBlue! De monteur gaf vooraf aan dat de werkzaamheden ongeveer €250 tot €300 zouden kosten. Pas nadat het bestaande slot volledig uit de deur was verwijderd, werd mij verteld dat de kosten ineens veel hoger zouden uitvallen. Uiteindelijk moest ik maar liefst €744,15 betalen voor het openen van een deur en het vervangen van één slot in een antikraakwoning die binnenkort wordt gesloopt.

Omdat het oude slot toen al uit de deur was verwijderd, kon ik feitelijk niet meer zonder gevolgen van de werkzaamheden afzien. Mijn deur kon immers niet zonder slot worden achtergelaten. Ik werd hierdoor onder druk gezet en er werd misbruik gemaakt van mijn kwetsbare positie. Mijn vriendin was vanaf het begin tot het einde aanwezig en kan de volledige gang van zaken bevestigen.

Ook de klachtenafhandeling door QuickBlue was zeer slecht. Mijn klacht werd niet zorgvuldig onderzocht. In plaats daarvan werden ongefundeerde aannames gedaan en werd vooral vastgehouden aan het verhaal van de eigen monteur. Uiteindelijk gaf QuickBlue aan niet meer inhoudelijk op mijn klacht te willen reageren.

Voor mij voelt deze werkwijze als pure oplichting: eerst een bedrag van ongeveer €250 tot €300 noemen, het slot verwijderen en vervolgens een rekening van €744,15 presenteren. Wees gewaarschuwd en zoek een andere, betrouwbare slotenmaker!

2026年7月24日
5つ星のうち5の評価

Mijn probleem is begrepen en er is in overleg naar een oplossing gezocht. Dit geldt zowel voor Nadia als Karim

2026年7月21日

Beste Manon,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, en dat er word gezocht naar een passende oplossing.

Hier doen wij het voor!

Good service

Good service, recommended 100%

2026年6月29日

Dear Savitar,

We're glad to hear you're so happy with our services, we really appreciate it!

Kind regards,
Team QuickBlue

Burton was super

Burton was super, sloten laten vervangen. Ondanks dat ik de verkeerde cilinder had doorgegeven verliep alles soepel en werden de juiste cilinders alsnog opgehaald

2026年6月29日

Beste Max,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles goed is opgelost.

Vandaag geholpen door Burten

Vandaag geholpen door Burten. Heel fijn, heel vriendelijk en super snel! Ondanks de warmte ontzettend vriendelijk.

Top service !

2026年6月26日

Beste Roqaya,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn dat u vriendelijk en snel geholpen bent door de monteur.

5つ星のうち5の評価

Burton heeft ons top geholpen

Burton heeft ons top geholpen met het verwisselen van de sloten. Goeie service en fijne communicatie.

2026年6月19日

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service en communicatie goed vind, hier doen wij het voor.

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door Burton en zijn…

Zeer goed geholpen door Burton en zijn collega (waarvan ik zijn naam ben vergeten).
Top gozers! Bedrijf kan ik zeker aanraden. Gehele proces is heel snel verlopen.

2026年6月12日

Beste Osman,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u ons aanraad en ook tevreden bent met de monteurs.

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk.

2026年6月12日

Beste,

Bedankt voor het compliment! We zullen het doorgeven aan de monteur.

Excellente service

Excellente service, snelle reactie met duidelijke offerte, extreem vriendelijke monteur die passie heeft voor zijn vak. Gewoon oprecht vakwerk!

2026年6月5日

Beste Yannick,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn dat u tevreden bent met de service en onze vriendelijke monteur, hier doen wij het voor!

Super!

Top, snel en goede ervaring!!

2026年5月21日

Beste Eva,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Super geholpen door Burton

Super geholpen door Burton. Bedank

2026年5月18日

Beste Katinka,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u super bent geholpen door Burton. Daar doen we het voor.

Nette monteur

Nette monteur: Burton heeft prima werk geleverd! Kwam snel achter het probleem en is direct verholpen. Zeker aan te bevelen!

2026年5月15日

Beste Yannick,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en nette service van Burton. Goed dat het probleem direct gevonden en opgelost kon worden.

Bedankt voor uw aanbeveling!

5つ星のうち5の評価

Perfect geholpen door Burton met mijn…

Perfect geholpen door Burton met mijn brievenbus

2026年5月15日

Beste Luc,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u perfect bent geholpen door Burton met uw brievenbus. Daar doen we het voor.

5つ星のうち5の評価

Aanvraag voor reparatie werd snel in…

Aanvraag voor reparatie werd snel in behandeling genomen en kundig uitgevoerd door monteur Burton.

2026年5月13日

Beste Eelco,

Fijn om te horen dat uw aanvraag snel in behandeling is genomen en dat monteur Burton de werkzaamheden vakkundig heeft uitgevoerd. Wij geven uw compliment uiteraard aan hem door.

Zeer goeie ervaring

Burton heeft mij snel geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Top monteur.

2026年5月13日

Beste Reem,

Wat fijn om te lezen dat u goede ervaringen heeft met onze monteur Burton! Bedankt voor de mooie review.

Goed resultaat

Duidelijke uitleg over het slot. Waarom dat het slot niet meer werkte. Vriendelijke man. Het slot werkt weer. We zijn blij met het eindresultaat.

2026年5月8日

Beste Marieke,

Super bedankt voor de mooie review, fijn om te horen dat u blij bent met het eindresultaat! Daar doen we het voor.

Burton is top!

Burton, je bent super vriendelijk, sociaal en werkt super snel en nauwkeurig. Dank je wel!

2026年4月24日

Beste N Te Water,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn dat u vriendelijk en snel geholpen bent door onze monteur, daar doen wij het voor.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。