Falsk side!
Hold jer langt vÊk fra denne side, den stiller om til en japansk side, når du når til betaling
Dette er et Scamsite.
Siden har ikke noget med Raycon at gÞre.
Det er helt igennem Scammers der står bag dem.
Du vil ALDRIG modtage dine vare, og den tracking der fÞlger med hvor du kan fÞlge din pakke, Ja den er også komplet scam. Hold jer LAAAANGT vÊk
Har ikke modtaget min vare og det er ikke muligt at få kontakte til dem.
Bestilte den 23/11-2024 og har hverken fået ordrebekrÊftelse eller varen, trods det at varen er betalt. Jeg fik et tracking nummer, hvor jeg har kunnet fÞlge varen fra HONGKONG. Iflg Track and Trace skulle varen nu vÊre i byen hvor jeg bor, men den er ikke at finde nogen steder i diverse pakkeshops og er heller ikke leveret privat.
Dette er IKKE en dansk hjemmeside. Har hverken fÃ¥et ordrebekrÊftelse eller varen, og der blev trukket et stÞrre belÞb end det der var kÞbt for, fra et Hong Kong firma ved navn 2C2P buyifan. HOLD JER LANGT VÃK FRA DEN HJEMMESIDE.
Dette er en falsk hjemmesiden, de har ikke nogen produkter og du betaler i Thailands Bath. Du bliver trukket mere end det der står på din ordrebekrÊftelse
Det er umuligt at afgÞre om dette er en reel eller en falsk virksomhed på baggrund af deres hjemmeside.