Wat een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ik vind het ook een super concept, het hergebruiken van oude wijnflessen. Daarnaast heb ik mijn glazen in een mooie verpakking ontvangen en waren ze snel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling geplaatst op 16 december. Nul komma nul communicatie mogelijk. Op alle sociale kanalen (en hier) komen nu dezelfde type reviews binnen. Ik heb er een slecht voorgevoel over.. Update Rea... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leuk assortiment! Alleen nog steeds niks verzonden of geen order gekregen⊠beetje jammer. Per telefoon niet bereikbaar (voicemail). Per social media geen reactie. Denk dat ik het product maar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Topproducten. Had al een paar glazen gekregen ooit waar ik erg tevreden mee ben en wilde het assortiment uitbreiden met de nieuwe producten en die zijn net zo goed. Bestelling kwam ook snel binnen (tw... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Rebottled upcyclen we lege wijnflessen tot drinkglazen met de hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maak deel uit van onze revolutie!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestes Beispiel fÃŒr recyceln
Bestes Beispiel fÃŒr recyceln. Sind super individuell. Super mit den vier farben
Mooi concept en product
Wat een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ik vind het ook een super concept, het hergebruiken van oude wijnflessen. Daarnaast heb ik mijn glazen in een mooie verpakking ontvangen en waren ze snel geleverd.
Prachtige glazen
Prachtige glazen! Uniek en met een goed verhaal. En ze zijn ook super stevig!
Mooie glazen!
Very pleased with these straws made outâŠ
Very pleased with these straws made out of recycled glass. They are wide enough to not fall through the dishwasher basket, which is a big plus.
Recycling van flessen prachtigâŠ
Recycling van flessen prachtig initiatief en prachtige wijnglazen, chapeau

Perfect!
I have purchased 4 glasses from the company, they are super cute (as they looked in the picture). The shipping was very fast and they were wrapped with care. I had a great experience!!

Rebottled ããã®åç
Skip de glasbak en voila.....
Snelle bezorging, prachtige glazen. Ik ga de kleinere erbij bestellen. Mooi Hollands design en dan ook nog gered uit de glasbak.#tweedeleven. Te leuk!

Beautiful product & packaging
Beautiful product & packaging, and fast shipping! In my opinion a perfect gift for someone you love, but also for yourself !!

Rebottled ããã®åç
Man hat sich die Karaffe etwas gröÃerâŠ
Man hat sich die Karaffe etwas gröÃer vorgestellt

Mooie wijnglazen:
Betreft de wijnglazen:
Mooi glaswerk
Mooi (én goed) verpakt
Volgens planning geleverd

Rebottled ããã®åç
Geweldig origineel en duurzaam productâŠâŠ
Geweldig origineel en duurzaam product⊠word er enorm blij van en heb een extra set gekocht⊠dat wil je gewoon op tafel⊠en ook een hele snelle levering

Rebottled ããã®åç
Snel bezorgd en duidelijke communicatieâŠ
Snel bezorgd en duidelijke communicatie over de bezorging. De lamp is mooi en past goed in onze keuken. Goed en stevig verpakt.

Rebottled ããã®åç
Mooi cadeau voor jezelf of iemand anders
Laatst een aantal producten gekocht om cadeau te doen. Ik en de jarige waren zo enthousiast, dat ik ze ook voor mijzelf heb gekocht. Super mooi, en nog mooier verhaal!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ