企業情報

1. 法律サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Rechtspraak maakt samen leven mogelijk. Op deze site vindt u informatie over gerechtelijke procedures en de rechtspraak. U kunt hier digitaal een rechtszaak starten.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

dhr. mr. J.M. Hollebrandse is een vieze rechter

J.M. Hollebrandse is een vieze rechter. Een leugenaar en crimineel.
Instantie: Rechtbank Gelderland

Ik heb de uitspraak van de rechter gelezen. Hij heeft gelogen. Dat is niet wat ik hem tijdens de zitting heb verteld. Dus een vieze rechter. Ik heb de geluidsopname van de zitting. Hij moet gestraft worden. Hij heeft niet de waarheid opgeschreven. Daarom heeft hij een verkeerde beslissing genomen op basis van een vals verhaal (dat afweek van wat ik hem had verteld).

2026年2月20日
5つ星のうち2の評価

Dossier gewonnen

Maurice Ramakers
Zaaknummer
ROE 25/1089
Dossier gewonnen en ik zou nog mijn 53€ terug krijgen van de andere partij.
Krijg je niks meer te horen van rechtbank Limburg.
Zeer teleurstellend.

Update :
De 53€ terug gekregen

2025年5月15日
5つ星のうち1の評価

Rechtspraak.nl werkt samen met de…

Rechtspraak.nl werkt samen met de belastingdienst en vertraagd bewust het proces van je beroep ze laten je rustig een halfjaar op de uitspraak wachten, voor als je dacht dat dit de gerechtelijke procedure zou versnellen dit kan je dus wel vergeten en ze nemen wel je betaling aan

2025年3月22日
5つ星のうち1の評価

Rechtspraak.nl houdt zich niet aan de…

Rechtspraak.nl houdt zich niet aan de wetten, die erin Nederland gelden, maar stellen hun eigen huisregels boven de grondwet...

Wij moeten ons aan de wet houden, anders worden wij bestraft, maar als een rechtbank het zelf niet doet, komen ze ermee weg notabene...

Huisregels boven de grondwet stellen is pure corruptie en werkt onrecht in de hand, hoe kunnen wij als bevolking nog vertrouwen op de rechtspraak, als ze zelf hun eigen regels, boven de grondwet stellen!

2024年11月30日

Onacceptabele Vertragingen bij het Amsterdam Gerechtshof

Ik ben diep teleurgesteld over de onacceptabele vertragingen bij het Amsterdam Gerechtshof. Nadat ik mijn zaak had gewonnen, heeft de andere partij beroep ingesteld. Helaas heb ik sindsdien te maken met steeds opnieuw uitgestelde uitspraken vanwege de drukte. Deze voortdurende vertragingen zijn niet alleen frustrerend, maar ondermijnen ook mijn vertrouwen in het gerechtelijke systeem. Ik begrijp dat er drukte kan zijn, maar de frequentie en duur van deze vertragingen zijn onacceptabel. Er moet dringend iets worden gedaan om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de procedures te verbeteren.

2024年12月10日

レビューの対象になっている企業の方へ