Opdatering: Det lykkes i løbet af 24 timer at lokalisere min ordre og få ombyttet samt leveret stolene til den korrekte ordre. Min anmeldelse er derfor ændret fra én stjerne til fire. Jeg har netop... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Efter køb af tre stole på auktion i Aarhus tilbød Recollection at hente dem og sørge for ombetrækningen. Perfekt og venlig service især, da vi bor i Aabenraa. Flot arbejde. Vi købte også fire læderb... もっと見る
企業が回答しました
Vi købte 5 Arne Jacobsen 7'er spisebordsstole hos Recollection, og alt forløb bare som det skulle. Den forventede levering blev sat til 6-7 uger, men efter 3 uger fik vi varsel om, at stolene kom "... もっと見る
企業情報
Recollection について
当該企業による記述
Hos Re•Collection er vores mission tydelig: Vi genopfrisker ikke bare møbler; vi fortæller deres historie på ny. Hver renovering, udført med respekt for de gamle håndværksmetoder, er en hyldest til det unikke design og den tidløse æstetik, der har gjort danske møbler verdenskendte.
Vi forstår, at hvert møbel er mere end blot en genstand; det er et kunstværk, et stykke kultur og en del af din personlige fortælling. Vores engagement i at bevare originaliteten og samtidig forbedre funktionaliteten er det, der gør Re•Collection til det foretrukne valg for dem, der sætter pris på autentiske designoplevelser.
Besøg Re•Collection i et af vores 3 showroom Egå, Strib eller Hørsholm og opdag, hvordan vores passion og håndværk bringer klassiske danske møbelmesterværker til live igen. Velkommen til et sted, hvor designhistorie og moderne renovering mødes harmonisk.
Muslingevej 36, 8250, Egå, デンマーク
- 52282000
- info@recollection.dk
- www.recollection.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har netop modtaget “mine” stole
Jeg har netop modtaget “mine” stole. Efter at være kommet ind, kan jeg desværre se at de har leveret en andens ordre da skind, kvalitet og ordrenummer ikke stemmer overens med min ordre. Det er umuligt at få fat på chaufføren og ligeledes recolletion. Det var de sidste stole i bilen, så kan undre mig over, hvor min ordre er endt.
Supergod oplevelse
Den forventede levering blev sat til 6-7 uger, men efter 3 uger fik vi varsel om, at stolene kom "på søndag mellem 12 og 13". De blev leveret 12.07, og de er bare flotte.
Vi har kontaktet firmaet med spørgsmål et par gange, hver gang med meget hurtigt svar.
Kan kun anbefales! ☺️

Recollection からの回答
Slidte auktionsstole fik nyt liv.
Vi købte også fire læderbetrukne 7er barstole, der også fremtræder som nye. Dejligt. Stor tilfredshed herfra.

Hurtig håndtering og levering
Hurtig håndtering og levering. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne.

Fantastisk service
Endnu engang har jeg handlet hos Recollection og endnu engang har jeg oplevet en fantastisk service.
Jeg kan varmt anbefale Recollection og handler gerne hos dem igen.

Dårlig service
Jeg havde bestilt polstring af både stol og skammel, og må desværre sige, at det er den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft.
Kort tid efter min bestilling blev jeg ringet op og spurgt, om jeg selv kunne levere møblerne til Næstved – på trods af at det tydeligt fremgår, at der tilbydes afhentning og levering. Jeg bor på Lolland, hvilket vil sige over en times kørsel hver vej.
Jeg fik oplyst et tidsinterval for afhentning mellem kl. 17.15 og 17.30, men modtog ingen bekræftelse hverken på sms eller mail – udelukkende via et opkald fra en medarbejder ved navn Malene.
På selve dagen blev jeg kl. 17.15 ringet op af chaufføren, som oplyste, at han snart var på adressen. Jeg var ellers blevet lovet at få besked minimum to timer før. Chaufføren fortalte desuden, at jeg ville blive kontaktet af virksomheden, men jeg har stadig ikke hørt noget.
Samtidig kan jeg nu se, at reservationen af beløbet er fjernet fra min konto uden nogen forklaring.
Dårligere service skal man lede længe efter.

Super arbejde og service
Først og fremmest er ompolstringen blevet rigtig flot, derudover er afhentningen og leveringen forløbet helt perfekt!
Kommunikationen har fra start til slut været sublim fra Malene. Vi vil helt bestemt anbefale Recollection til venner og bekendte i fremtiden.

God service!
Vi købte en sofa, der desværre fik en skade under transporten, men Recollection svarede hurtigt, og alt blev udbedret.
God service, og virkelig flot kvalitet

Flot ombetrækning.
Bænk med skind
Det var ventetiden værd - ca. 4 uger (med en efterårsferie i “puljen”).
Jeg kan slet ikke få armene ned - så flot et produkt og lækker kvalitet🤩👍

Recollection からの回答
God service ift. evt. fragtskade = ny stol
Vi købte en læderstol, som overraskende var lidt primitivt indpakket i tynd plastik under fragten, hvor den angiveligt også fik en fragtskade, en ridse i læderet. Malene fra Recollection tøvede ikke med at love os en ny, som kom et par uger senere - og som, held i uheld, faktisk også havde et flottere, blankere stel.
Der er fin kommunikation pr. mail, men hvad angår aftale omkring levering, fik jeg denne besked ved et opkald 4 timer før, de planlagde at levere - og heldigvis var jeg hjemme :-)

Recollection からの回答
Min ordre blev forbyttet…
Min ordre blev forbyttet så måtte vente 4 måneder på ompolstingen af 1 stol. Derudover måtte jeg hele tiden rykke for et svar for hvor min stol befandt sig, flere gange uden svar. Det virker ikke særligt professionelt.

Kun godt at sige om dem
Det er lidt af et sats, at sende en dyr designerstol til ompolstring, men Recollection har gjort et fantastisk stykke arbejde. De er venlige at kommunikere med og afhentning/levering fungerede. Kun lovord herfra.
Gode produkter og levering som aftalt
Købte 6 stk ombetrukket 7'er stole som alle fremstod som nye og i perfekt stand.
Pris og levering 100% som aftalt.
Kan absolut anbefales.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er SÅ tilfredse med Recollection 🤩
Fantastisk kundeservice, super priser og god kvalitet 😊

Recollection からの回答
Fina produkter och bra service
Trevlig och snabb kundtjänst som gav klara svar på frågor. Mycket fina produkter som levererades hela vägen fram till dörren, väl förpackade för att skydda varan. Kommer garanterat att handla här fler gånger!

Lækkert produkt
Lækkert produkt. Rigtig flotte bænke.
Men der er plads til forbedring vedr. levering, det fungerede bare ikke.

Betrækning af Syverstole
Vi fik 8 stk. Syverstole monteret med læderbetræk. Rigtig flot udført og leveret som aftalt. Vi kan kun anbefale Recollection. Randi og Poul Erik fra Kibæk.

Recollection からの回答
Hurtig levering. Bestilte en stol om torsdagen og fredag formiddag fik jeg SMS om at den ville blive leveret samme eftermiddag. Leveringen var perfekt, sikker indpakning og flink chauffør
Alt var godt

Trustpilot エクスペリエンス